TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

kerem55

dün gece mesaisinde olduğum için maça gidemedim kombinem olmasına rağmen gidememek berbet birşey geçen sezonda d.bakır maçını kaçırmıştım son dk. golü kötü olmuş kazansak süper olacaktı takım iyi yolda deniyor hadi be samsunspor, babamdan kalan tek miras.

celebi

Alıntı yapılan: "SöĞütLüBaHçELiLeR"
Alıntı yapılan: "Celebi"DEBO DENE KRDEŞE VERMİŞTİEK AMA BEN YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM.

debo benım.dedıgım gıbı bıze bayrak teslım edılmedı.ahmet kardesımız ve mete kardesımızde trıbundeydı bızımle olsa neden acmayalım demek kı getırmemısler yada getırdılerde stada sokmadılar.

DEBO KARDEŞ BEN VEİSİN VERDİĞİNİ ZANNEDİYORDUM ÖZÜR

celebi

BOLU MAÇINA GELECEK MİSİNİZ ORADA OMUZ OMUZA DESTEKTE BULUNALIM KARDEŞİM

jean

1 puan taraftara yakismadi hele son dk de yememiz hic uymadi futbolun talihsizligi

mctlçy

çelebi büyük bayraktan bahsediosan bize teslim edildi ve maçtan önce açtık biz o bayrağı

mehmet yılmaz

AlıntıHakkı YESİLYURT
hakkiyesilyurt@halkgazetesi.com.tr

Bir lider arandı  

Günümüz futbolu için pek görülür bir durum değildi, Antalyaspor'un yaptığı. Buna kadro kalitesinin ve ligin sükseli takımı olmanın getirdiği şımarıklık da etken olan.
   Başlama düdüğü ile 4-4-2 oyun formatına bürünmüş olsalar da, Cenk ve Ufuk'un yanısıra Ali Zitouni ve Serkan Rençber gibi oyunun sadece ofansif yönü ile ilgilenen isimler ile daha çok 4-2-4 gibi uçuk ve macera dolu bir görüntü sergilediler. Defansın her iki kanadını paylaşan Şenol ve Uğur'un da, -sakatlanıp çıkana kadar- oyunun her iki yönünü becerebilmeleri, Antalyaspor'un adrenalini ne kadar yüksek bir takım olduğuna yönelik ciddi bir işaretti.
   Böyle bir rakibe karşı, "kısasa kısas" oynayabilmek için, ya; aynı derinlikte ve kalitede oyuncu gurubuna sahip olabilmek, ya da; rakibinden daha fazla istemek ve mücadele etmek gerek.
   İşte, Samsunspor'un ilk 45 dakikada yaptığı buydu. Son dönemlerde görmeye pek alışık olmadığımız arzu ve iştah ile sahanın her parselasyonuna yüreğini koydu!
   İkinci yarı, ev sahibi ekibin yorulması ve saha içi hamlelerin bekleneni verememesinin ardından şapka tersine döndü. Bu yarıda, tamamen Antalyaspor'un kontrolündeki oyun, bir ara "duvar tenisi"ne döndü. Top, konuk takım oyuncuları ve Samsunspor defansı arasında gidip geldi.
   İşte bu noktada gözler bir saha içi lider aradı. Topu tutabilen... Oyunu soğutup, rakibin temposunu düşüren, usta bir ayağa.
   Bu isim Serkan Aykut olmalıydı! -Hazır değilse, bunun cevabını da onlar vermeli- Ama, kesinlikle golcü kimliği ile değil. Kendisinde var olduğunu yakından bildiğimiz, pasör özelliği ile...
   Şurası bir gerçek: Bu takım, Yücel İldiz ile yeterliliği tartışılsa da, bir mesafe katetmiş. Yücel hoca, büyük umutlarla oyuna sürdüğü Marciel'de hayal kırıklığı yaşamamış olsaydı, çok anlamlı bir galibiyetin mimarı bile olabilecekti. Ne var ki, "evdeki hesap çarşıya uymadı.
   Günün ön plana çıkan oyuncuları defansın göbeğini paylaşan Kenan ve Hakkı idi. Haklarını teslim edelim; taraftar da hiç bu ligin taraftarı değildi.  

tespitlerimizin ve teşhislerimizin tuttuğunu gördüm bu yazıda. Samsunsporlu ve futbolu bilen bir adamın hali de başka oluyor elbette.

Serkan Aykut, orta sahada pasör olabilir; bu konuda standartların üzerinde bir yeteneği var Kral'ın.

AlıntıBizim ise kalecimizin ve Kenan'ımızın dışında iler tutar yanımız yok. Ve nedir son on beş dakkayı Celil gibi bir adama ayırmak. Bu maçta kafadan başlamamasının nedeni nedir acaba?

bu satırlarsa haber gazetesinden hakan dilek'in. Samsunspor'u gönülden takip etmezsen böyle bir soruyu sorman normal de celil'in koşacak halinin olmadığını, kondisyonunun neredeyse sıfır olduğunu da mı göremedin acaba?

körfez55

Alıntı yapılan: "SöĞütLüBaHçELiLeR"
Alıntı yapılan: "Celebi"DEBO DENE KRDEŞE VERMİŞTİEK AMA BEN YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM.

debo benım.dedıgım gıbı bıze bayrak teslım edılmedı.ahmet kardesımız ve mete kardesımızde trıbundeydı bızımle olsa neden acmayalım demek kı getırmemısler yada getırdılerde stada sokmadılar.

bayrak şirinlere verilmişti.onlar da açtılar zaten.
ayrıca mete deildi yanınızda olan. :)

Sadece Samsunspor

Alıntı Esrar, bıçak ve futbol

TFF 1. Lig'de dün akşam oynanan Samsunspor-Antalyaspor maçı için Samsun'a geldikleri bildirilen bir grup Antalyaspor taraftarının bulunduğu minibüste yapılan aramada 5 bıçak ile 10 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Samsunspor-Antalyaspor maçı için kente gelen Antalyaspor taraftarlarının içinde bulunduğu 07 D 8912 plakalı minibüste güvenlik güçleri tarafından arama yapıldı.

Aramada, 5 bıçak ile 10 gram esrar ve yanıcı madde bulunurken, araç sürücüsü Murat B. ile minibüste bulunan Özge Ç, Sercan T, Mukbil Y, Ufuk U, Ali K, Güney S, Koray Ö, Engin S, Murat Ç, Cüneyt E, E.S, E.Y. ve S.A. gözaltına alındı. Zanlılar, polisteki ilk sorgularının ardından Adliye sevk edildi.

04.09.2007  

Kaynak : AA

ŞEREFİZOĞLU ŞEREFSİZLER  :!:

south_london

ahhh keşke gelselerdi kafaları güzelken yapsalardı bi salaklıkta o zaman görseydik emanetlerini.

samsunmania

Ortasahada top yapan bir futbolcumuz olsa herşey faklı olacak ama...Neyse futbolumuz umut verici.

samet

kazanacağımız maçı verdik ama takımdan umutluyuz bu sene kesin çıkacağız...

CarSambaLi.Lord

dün Herkezin ßekLediği oLdu Taraftar ßakımından SamSun 19 mayıS Stadın Trüßün ShOw vardı ama SahadakiLer trüßüne ayak UyduramadıLar Son Dakika goLü Herkezi Yıktı ama iÇimizden Umut ßitmeyeCektir ßu Sene ÇıkaCağız .

ÇarŞamBaLı

Bu sene çıkacağız Allah'ın izniyle.

salihcakir

Samsunspor'umuz üç puanı ıskaladı belki ama ıskalamadığı bir çok şeyin olduğunu ve kazandıklarımızın kaybettiklerimizden çok daha fazla olduğunu dün akşam bize gösterdi.

Bunların başında hiç şüphe yok ki takım ruhu,arkadaşlık ruhu, mücadele ve hırstı. bir takımın başarılı olabilmesi için olmazsa olmaz günümüz futbolunda hiç şüphe yok ki takım olabilmektir. Bizim takımımız bunu gerçekten başarmış. Bunun en önemli belirtisi özellikle golden sonra(tv'den takip edenler daha rahat hissetmiştir) kulübe önünde oluşturulan bir yumak ve Serkan önderliğinde yedek kulübedeki elemanların sahadan kendilerine koşan takım arkadaşlarını kucaklamaları, onlarla beraber olduklarını hissettirmeleriydi. Oyun içerisinde de maçları takip hop oturup hop kalkmaları, saha içindekilerle aynı heyecanı paylaşmaları çok güzel belirtilerdi. Buna ilave olarak özellikle ilk yarıdaki takım içi yardımlaşmayı da vurgulamalıyım.

Maçın genel analizi yukarıdaki yazılarda her yönüyle incelendiği için bu konuya girmeden direk oyuncularımız hakkındaki izlenimlerime geçmek istiyorum.

Murat Duman ve Ercüment en beğendiğim iki isimdi. Maç öncesi fikir beyan edemediğim Murat beni tam anlamıyla mor etti. Bu kadar kaliteli bir isim beklemiyordum açıkçası. Bu ligin gerçekten çok üzerinde bir isim. Çok iyi bir transfer. Zaten onun savunduğu sağ tarafımızdan neredeyse hiç atak yaşamadık. Ali Zitouni'nin Sinan üzerindeki hız üstünlüğünden faydalanıp ataklarında hep sağ taraflarını tercih etti Antalya takımı. Ercüment ise refleksleri ve konsantrasyonuyla beni mest etti. Çok  iyi bir kaleci kazandık.  Gelecek için çok büyük umut vaat ediyor.

Hakkı da yine çok iyi bir performans ortaya koydu. Savunma hattı adına hiç bir sıkıntı yaşamayacağız gibi görünüyor. Kenan da yine takımın iyilerindendi. Savunma oyuncularımız bir de topu oyuna sokarken önlerine sokulan bir kaç isim bulsalardı çok daha rahat çok daha başarılı bir oyun çıkartabilirlerdi.

Serkan Rençber ismine de bir paragraf ayrılmalı. Bu isim ve Ali Zitouni bizde olsaydı hiç abartmıyorum maçı 3 üzeri farkla kazanırdık. Serkan oyunu hem harika yönlendirdi hem de her  ayağından topu çıkartmakta zorlanan arkadaşının imdadına yetişti. Maçın şüphesiz en iyisiydi.

Bizim adımıza maçın diğer iyileri Ömür, oyundan çıkana kadar Can ve Caner'di. Marciel neredeyse takıma hiçbir şey katmadı. Kemal çok mücadele etti ama yine bal yapmadı. Zafer gücü nispetinde iyi mücadele etti.  Sinan ve Feridun da takım için çabaladıklarını hissetirdiler, fakat daha verimli oynayabilirlerdi. Özellikle Feridun sağ açıkta çokça sırıttı. Gerçi çok iyi top taşıdı zaman zaman.  Fakat teknik kapasitesinin yetersizliğinden olmadığını düşündüğüm acemilikleri çokça yapıyor. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacaktır.

İlk yarının sonuna kadar puan kayıplarını minimize edip ligi ilk altı içerisinde hedefli bir şekilde bitirebilirsek, yapacağımız takviyelerle ve Yücel İldiz'in tüm sözü kendi söyleyeceği sezon öncesi hazırlıklarıyla ikinci yarı hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

jean

ilerisi iicn takim umut vaadediyor bence mala vuracaz aksilik cikmaz insallah