TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

Lazoli

Alıntı yapılan: "ali.burnas"yücel hoca maç lehine gittimi müdale etmez yani bazen sahayı tam okuyamaz.buda telafisi olmayan dakkalrda hataya neden olur.
ama iyi bir hoca orduspor dönemlerine bakarsanız onunda dedi gibi bir çok sürprizle karşılaşabilirsiniz seriyo çok seven bir hoca yani galibiyet serisi başladımıtakımı sizde tanıyamazsınız.

tmm da nezaman basliyacak bu seri. eger bu taktik ile dewam edersek her macta 90+1 de gol yeriz ve galibiyet serüveni uzaktan el sallar bize

Forvetim

2 puanı hoca yüzünden kaybettik. ben hiçbir yerde 85.dk.da galipken oyuna forvet alındığını görmedim. eğer rakibin oyuna asılmasıyla kontradan 1 gol daha bulurum yada savunmasını dağıtıp oyun düzenini bozarım düşüncesiyle oyuna forvet alacaksan daha erken almalısın. 85.te forvet alıyorsun galipken bu nasıl iş. o dakikada orta sahaya oyuncu alır rakibi orta sahada karşılarsın 18'e sokmamayı hedeflersin. benim futbol anlayışım da bu. yanlışsa özür dilerim.

ender

valla bu adamdaki kafa buysa bizim cok seri bunu yollamamiz lazim sonrasinda gelir seri galibiyetler

Çaðrý55

yıkıldım yıkıldım bu son dk gollerinden gitcem bi gün
3 puan almak varken yazık

ender

takildim kaldim ya adam diyoki surpriz bi sekilde zirveye oynayabilirmisiz.bu adami getirirken kume dusurme yetermi dediler.neyi surpriz bu takim zirveye oynarsa benim anladigim bu adamla asil surpriz grceklesecek takim ortalarda bitircek ligi.bu seneki takim gecen seneden cok iyi bence

METE

yaaa abı benım bıde kızdıgım sey ferudunu alıyo oyundan aq zaten sag kanatta fazla bı atagımız olmuyo...o adam gene az cok her neyse acıyo ortasını babalar gıbı.ama adamı alınca sag kanat falan yok tın aq...nedıyelım allah sonumuzu hayır etsın hee bu arada antalya ıkıncı yarıda farkı kacırdı.bızım kalecıde on numara cocuk valla ne pozısyonlar cıkardı helall olsun...ATARMI BU KALP SEN OLMASSAN BEE SAMSUNUM!!!

roligan

Sevgili Ender, ben de radyodan dinledim röportajı... Sen TV'den mi izledin? Konuşan Yücel İldiz miydi, yoksa Başkan mıydı??!!

Kadir ÇELEBİ

turubunlerin tıklım tıklım dolo olması tezahuratların 90 dakika devam ettigi havai fişeklerle ayrı bir guzellik katılması bu muhtesem atmosfere golge dusuren teknik direktorumuz sayın Yucel İLDİZ topla kendini Biz supriz istemiyoruz... Bizim istedigimiz ''Şampiyonluk''

Gurbetci Bülent

Futbol senin adaletine koyim ben.
2 yari neydi o ya sanki rakibin milan takimin tümü caner haric orta sahayi gecmemeye calisti bu kadarda defans olmazki kendi sahanda, madem defans yapacaksin o adamin 89dk. ne isi var bonbos ceza alanin icinde adam elini kolunuu salayarak topu durdurdu düzelti ve vurdu.
1 Puan iyidir diyen teknik direktörün ne dedigini anlamis degilim bu adam gercekten cok korkmus gecen haftanin 6-0 dan.
Yahu sen SAMSUNSPORun antrönüsün yazik ya o kadar taraftara yazik 89dk gol mu olur defans yapan takim icin.
Bu 2 puan kaybi ben bu hafta Yücele bagliyorum.
Neyse daha lig erken bu takim yerine oturursa bence cok isler yapar arkadaslar hic bosuna üzülmeyelim bu takimda is var.

Kadir ÇELEBİ

bu takım milan olsa yanlıs yonlendirildikten sonra hicbir ideali olmaz... bırakın 45 dk boyunca defans yapan takımı 15 dk bile defans yapan takım istemiyorum.

''SAMSUNSPOR ASKI SOZLE OLSAYDI KALEM MECNUN OLURDU''

Sadece Samsunspor

Tuqberk den maç özeti:

İlk dakikalarda çok iyi başladık zaten ilk yarıyı hep biz oynadık.20.dk .da zafer şakar harika bir frikik golü ile biiz öne geçirdi bu arada taraftar yeni başkanımızı ayağa kaldırdı gerçekten sevinç görülmeye değerdi taraftar desteği çok iyidi. ilk yarıda feridun her ne kadar güzel çalım yaptıysada pasları hiç iyi değildi ceza sahasına giremedi.2.yarın antalya iyi başladı hele 50. 70 dk arası resmen gol geliyorum dedi ama golü atamadılar . kalecimiz ercümete hiç laf yok 11 numarıalı zenci adamın vuruşunu 90 dan çıkardı süper bir kaleci daha iyisi olamaz. 88 de gol yedik çok üzücüydü ama gerçekten harika oynadık 3 puanı alsak çok iyi olacaktı. yeni transferilerimizi hakkı ve murat duman süper oynadılar tebrik ederi. caner forvette tek kaldı tabii tek birşey yapamadı kemal akbabayı ikinci yarıda yücel hoca ora sahaya alıp zafer şakar forvete doğru oynatttı ve maç bitti.

DİPNOT:Eğer ki antalyaspor bu ligin en favori ekibi ise ve biz onlara karşı böyle oynayabiliyorsak ve 3 puanı son anda kaçırıyorsak bu demektirki samsunsporumuz bu ligin en favori ekibi

antalyadan o zenciyi beğendim bouzizi mi ne adam bde 10 numaraları güzeldi -

AMA MAÇIN ADAMI: ERCÜMENT KAFKASYALI :!:

spacey

ali zoutini-tunus milli takım oyuncusu

kalecimizde  super,kemal akbabada,hakkıda,kenanda,
samsunsporun sıkıntısı ostahanın  sagındakı adamda.Orada futbolcumuz  yok.
samsunpor bugunun degıl  2-3 yıl sonrasının  takımı kuruyor.Eskı  gucune  erısmesıne  az kaldı..

berusa55

son dkda giden bir 2 puan daha.iki haftada kaybedilmis 4puan var ne yazık ki:( yazık çok yazık. canım çok sıkkın arkadaslar.

not:Taraftar süperdi. Helal olsun.

berusa55

Alıntı yapılan: "spacey"ali zoutini-tunus milli takım oyuncusu

kalecimizde  super,kemal akbabada,hakkıda,kenanda,
samsunsporun sıkıntısı ostahanın  sagındakı adamda.Orada futbolcumuz  yok.
samsunpor bugunun degıl  2-3 yıl sonrasının  takımı kuruyor.Eskı  gucune  erısmesıne  az kaldı..

kesinlikle haklısın kardesim kesinlikle. orta saha diye bir sey yok takımımızda ne yazık ki.ömürle falan olcak is değil bu.

METE

nediyelimmmmmmmmmm...I LOVE SAMSUNNNN...NE OLCAK BEE YENILSE BILE BU BIZIM TAKIMIMIZ HER ZAMAN HER YERDE AZDA OLSAK COKDA OLSAK YANINDA OLACAGIZ ...