Çözüm : İsmail UYANIK

Başlatan ali ihsan, 18 September 2006, 11:54:21

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Başka yolu yok artık,ya bu basiretsiz ve iş bilmez yönetim gidecek ya da bu ızdırap devam edecek.Bu ruhsuz topçuların,başka takımların kongre üyesi olan riyakar yöneticilerin,kendi reklamı için takımı kullanan akbabaların hakkından gelecek tek kişi İSMAİL UYANIK'tır.Bu şehre ruh verecek kişide odur.SAMSUNSPOR luluk ruhunu tüm TÜRKİYE ye gösterecekte odur.Her şeyden önemlisi CEFAKAR SAMSUNSPOR TARAFTARININ başını dik tutmasını sağlayacak ve ruhsuz topçuları defedecek tek kişi odur.Bu nedenle her maçta tüm taraftar gruplarının ortak hareket edip sesi kısılana dek İSMAİL UYANIK diye haykırmaları gerekiyor.

ali ihsan

Şirinler_1965 o lafları bana söylüyorsan önce benim şimdiye kadar yazdıklarımı oku öyle konuş.Bilip bilmeden atlama her şeye benim lugatımda dansözlük yok ama seni bilemem.Her zaman İsmail Uyanık'ı savundum bundan sonrada savunurum.
O lafları bana değil git adnan ölmezcilere ve avanesine söyle.

Tribün_ali

aerkadaşlar bırakılalım tartışmayıda ne yapmamız gerek onun cözümünü bulmalıyız engin uzun isstifa

MeL_55

sirinler_1965 sana katiliyorum

AllydeenleaR

bu takımın kurtuluşu ismail başkan başkası bizi çıkaramaz

veis

evet ya nasıl düşünemedik uyanık başkanı.tam olur borç kesin 100 trilyon.adam seçimlerde niye gelmedi bende adayım demedi.halen yönetime laf atıtoruz ya.cenk işler ben ismail başkan varken oynamam der.celil mazhar başkan var ken ben oynamam der ne lan burası samsunmu karsmı.ayıp artık ya.yönetim istifa edince kim gelecek başkan olarak seçimlerde sanki 10 aday vardıda şimdi gelecekler yapmayın ya az mantıklı olun.

supporter

dikkat etmeden yazmamak lazım herkesin görüşü belli bu sitenin de çizgisi genel olarak samimiyetsiz yöneticilere karşı hep Uyanık'a destek yönündedir.
Üyelerin birçoğu da neyin ne olduğunun farkında ortaya yazınca herkes alınabilir.

Alıntıevet ya nasıl düşünemedik uyanık başkanı.tam olur borç kesin 100 trilyon.adam seçimlerde niye gelmedi bende adayım demedi

veis sen hiç yaşananları takip etmedin mi? senin gibi her gelen için bandı başa mı saracağız? adamı şehirde köşeye sıkıştıranlar oldukça tabi ki borç artar. siyasetçilerin eline düşüp dibe vurduk da hala aynı teraneler devam edebiliyor. helal olsun

veis

bak dostum bu benim mantıgım katılıp katılmaman umrumda olmaz kaçtane başkan adayın vardı senin seçimlerde nerdeydi uyanık başkan ozamanlar .tamam savunursun adamı ama benim düşünceme fazla takma çünkü samsunsporun maddi durumunu ve yapısını benim kadar bilirmisin bilmem ama her anlamda her soruna cevap veririrm.siyaset konusunda dogrusun ama bu uyanıkı savunmanı gerektiremez çünkü sana yaptıgı 10 tane hatayı söylerim ama dalllanıp budaklanır.herneyse bu benim görüşüm sevmedim sevmem sen bayıl sev o senin sorunun.sanada saygı duyarız.

Sioux

Alıntı yapılan: "veis"bak dostum bu benim mantıgım katılıp katılmaman umrumda olmaz kaç tane başkan adayın vardı senin seçimlerde nerdeydi uyanık başkan ozamanlar ..

hala senin gibi düşünenler varsa bu takım her şeye MÜSTEHAK demektir.

seçimlerde neredeydi diyorsun, böyle mantıksız laf olmaz.
seçimde aday olacak olsa adam başta niye istifa etsin?
Samsunspor'u gerçekten seven hayalleri idealleri olan bir adam, yapayalnız bırakıldığı bir şehirde AKINTIYA KARŞI daha fazla kürek çekemedi istifa etti(rildi)!!

O zamanlar neredeydin, siyasilere karşı savunuyor muydun kulübünü ve onun başkanını? Kongreye tek bir milletvekili ve belediye başkanı gelmezken, Samsunspor'un akar gelirleri kesilirken susanlar, şimdi neyi anlatıyorlar?

Açıkça Yusuf Ziya Yılmaz tarafından (gönülsüzlerden) oluşturulan yönetimi alkışlayan ve Samsunspor'un mazisine değişenler, BU AYIPLARINI HİÇBİR ZAMAN TEMİZLEYEMEZLER!!

samsunum

Ya arkadaşlar bu böyle gitmez bizim ne yapıp ne edip İsmail Uyanığı takımın başına getirmeliyiz bunun için ne varsa yapalım takım bu sene süperlige bence çıkamaz seneyede oyuncular gider bunun için İsmail Uyanığı bu sene takımın başına getirmeliyiz. İsmail hocayı oyuncular tanır İsmail hoca olduğu zaman futbolcular kolay kolay  gitmez.neyse bizim İsmail hocayı getirmemiz lazım mutlaka

EN BÜYÜK SAMSUN BAŞKA BÜYÜK YOK

veis

bu takımın adam gibi bir menajere ihtiyacı var.bi tanesi degil hepsi oynamıyor.ercan menajer olarak kalsaydı inanın böyle olmazdık.veya son yaptıklarından sonra tanjuda olabilir.

Tribün_ali

kardeşim bırak şu tanjuya

veis

dogrusun emin kar daha iyi.tanju enazından bi isim ercanda olur ama eminkar olmaz

supporter

Alıntı yapılan: "veis"bu takımın adam gibi bir menajere ihtiyacı var.bi tanesi degil hepsi oynamıyor.ercan menajer olarak kalsaydı inanın böyle olmazdık.veya son yaptıklarından sonra tanjuda olabilir.

ercan kalsa iyiydi diyorsun ercan ın giderken sorumlu tuttuğu engin uzunu savunursun. seni de çözmek kolay değil.

veis

anlaşamadıgımız tek sorun engin uzun kısa mevzu degil.ben yerine kimse gelmiyor diyorum bende sindiremiyorum ama yönetim gidince gelecek adam yok ki.ben ayrıca savunmuyorum gitsin nereye giderse ama samsun spor kazansın menajer konusunda tek seçim ercanın gelmesi çünkü menajer futbolcunun ateşleyici gücüdür.emin kar bunu yapamaz.samsunsporu çok sever ama bu görev onun kaldıramıyacagı kadar agar.