Çözüm : İsmail UYANIK

Başlatan ali ihsan, 18 September 2006, 11:54:21

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

İsmail başkan gelecek,gelmeli,akılcı iş bilen tek samsunlu samsunsporlu yonetıcı o!

Bu adama karşı olanlar bide başka bırılerını onersın bızım bu onerımıze yuklenmektense,

adnan olmez mı,mazhar basoglu mu bak onlarda kaçacak yol yapıolar....

GAlip öztürk mü bırakın yaaa

Kımsenın ugrasmak ıstemedıgı,içine gırdımı elıne yuzune bulastırdıgı takımı 13 sene tasımıs bu adama nankorluk yapmak ayıptır arkadaslar,ayrıca kendısı bu takıma baskanlık yapmaya basladıgında takımımız ıkıncı lıgdeydı,hangı dort buyuklerın korkulu ruyasıydı sebat-eskısehır-karsıyaka  mı?

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"sende UYANIK  a muhalefet için mi sitededesin samsunsporun maçlarına yorum yapsana

böyle yazınca ART NİYTELİ OLUYON samsunsporlu degil

ben art niyetliyim sizler güzel niyetli.ismail uyanık a methiyeler düzünce iyi niyetli olnuyor.sizler methıyeler düzünce bir sey yok.hiç kusura bakmayın da samsunsporun bugunku halı bır yusuf zıyanın bır onun eserıdır.şimdi isim vermeyeyım biri bu site hakkında çok güzel bır yorum yapıyor oda bu sitenin adı samsunspor.biz degil aslında ismailuyanıksevenler.biz olmalı dıye gercekten cok dogru.hemen 2-3 malubuyette yok çözüm ismail uyanık yok onun gelmesı gerek falan dogru ya onun donemınde 4 kere şampıyon olduk 6 defa kupa yı aldık kasamızda mılyonlarca dolar oldu.dogru valla gelsınkı yıne şampıyonluklar kazanalım kupaları alalım.
samsunsporun maçlarına ne yorum yazayım allah aşkına yorum yapılacak bir sonuç mu alıyor.sizlerin yazdıklarınıda okuyorum yok tesıslerı basalım yok sunu yapalım bunu yapalım.boyle bır sey olsa ne olcak sankı dogru futbol mu oynayacaklar.takımda ne kadar papaz kaşar varsa gönderilmedıkten sonra bu takımdan bır sey olmaz.
ben art nıyetlı bırı olarak sizlere sevgilerimi sunurum ve bu sitede fazlaca kaldıgımın ınancında olarak sizleri muhalefetsiz tamamen aynı uslupta yazan insanlar olarak bırakıyorum bundan sonra ismail başkana bol bol methiyeler düzersizniz.

ali ihsan

Beyler sonuçta herkes düşüncesini söylüyor burada.Birbirimize saygılı olmalıyız çünkü hepimiz SAMSUNSPORLUYUZ.Başlığı ben açtım ve inanarak söylüyorum ve hep söyleyeceğim bana göre Çözüm:İsmail UYANIK.14 yıldır SAMSUNSPORU takip ediyorum ve yönetim yanlışları yüzünden hiç bu kadar acz içerisinde olmamıştık.Topçuların bir kısmına kızıyoruz ruhsuz oynuyorlar diye ,beyler yöneticilerde ruh yokki topçularda olsun.Kendi gelecek ikballeri adına birilerinin telkini ve desteğiyle başkan ve yönetici olan bir topluluk var SAMSUNSPORUMUN başında.UNUTMAYALIM Kİ AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERMİŞ.
O nedenle GERÇEK SAMSUNSPORLU OLDUĞU İÇİN İSMAİL UYANIK DİYORUM.