Çözüm : İsmail UYANIK

Başlatan ali ihsan, 18 September 2006, 11:54:21

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Bu tanju karaktersizini,kulubun kapısından içeri sokmuyolardı eskıden,şimdiki yonetıcıler o kadr karaktersiz ve basiretsiz kı bir tanjunun yapabileceği işleri  yapamadıkları,onun kadar bu ortamları bılmedeikleri için ondan medet umuyorlar ve boyle bır adama prim yaptırıyolar,

Bİ laf vardır,Klavuzu Tanju olanın,burnu .....

iSMAİL bAŞKAN,ŞUAN bir çözümmü?
eVET,ÇÖZÜM EN AZINDAn ortam biliyor,futbolu biliyor,futbolcuyu tanıyor,yaa konuşturmayın adamı futbolun illegalitesini de iyi biliyor!

Bİde Adam Samsunlu,samsunsporlu!

mehmet yılmaz

Çözüm İsmail Uyanık mıdır bilemem ama çözümün İsmail Uyanık ya da Hasbi Menteşoğlu ruhu olduğuna eminim.

Samsunsporluluğu her hücresinde hissetmeyen; onu bir hobi bir reklam aracı gibi görenlerle bu kervan yürümez.

Çift takım tutanlar ya da kırmızı-beyaz renklerle ruhunu yıkamayanlar Samsunspor'un kaderinde söz sahibi olmasınlar. Bu iş yalnızca para işi değildir; bu iş herşeyden evvel bir sevda işidir.

bengülü

keşke ismail başkanım geri gelse ama gelmez ona yapılanlar için adamın arkasından hep küfür ettiler takım düşünce şimdimi değerini anladılar yanlış anlamayın sözüm sizlere değil burda adnan ölmezi- ve yönetimini savunanlar için diyorum

veis

arkadaşlar çözüm felan hikaye.tek çözüm bu adamlar oynarsa ve isterse takım lige çıkar yok olmazda oynamazlar ise seney 2.lig b grubunda oynarız.yani degil ismaii uyanık aziz yıldurım gelse nafile.

O.YILMAZ

İsmail Uyanık şu anda bir çözüm mü? Evet bence yönetim olarak çözüm.

Ama eksiklikler var. İsmail Uyanık'ı istifas ettirdiler. Nasıl ettirdiler? Destek yok. Kulüp menfaatleri uğruna yazmış olduğu Kendi şahsi çekleri yazılmış bir insan oldu. Takıma maddi destek bulamaz oldu. Arkasında duracak insan göremedikçe istifa etmek zorunda kaldı.

Dikkat etmişseniz kongre öncesi başkan adayı olarak gazetelerde bir kaç isimden bahsediliyordu. Bu isimlerin hepsininde verdiği beyanatlar aşağı yukarı aynıydı. Gerekli desteği alırsam şeklinde başlayıp Validen tutun şehrin ileri gelen iş adamları BŞ Belediye başkanı vs. desteğini aradıkları yazılıyordu.

İsmail Uyanık -şayet- tekrar takımın başına başkan olarak gelirse taraftardan destek alır buna inanıyorum ama maddi olarak bu takım içikimlerden destek bulabilir onu bilemiyorum. Belki destek beklenenler İsmail Uyanık'ın görevi bıraktıktan sonra durumu görüpte fikir değiştirtirlerse onuda şimdi yönetim gibi bir navi çözmüş olacaktır. O zaman süper lig'i düşünmek hayal olmaz benim kanımca.

Ama süper lig'te bu maddi destek yetmiyor arkadaşlar. Daha fazlası gerekiyor. Bu takımın süper lig şampiyonluğuna oynasınki gelirleri artsın. Şampiyonluğa oynatmak için ise para (sermaye) gerekiyor. Oda bulunamıyor.

Lafın özü elini kolunu bağlayarak takım yönetilemiyor.

akınyılmaz

bakıyorum da ismail uyanıkta bizim ali şen nimiz oldu.sadece 13 sene başkanlıgında bizi küme düşürmemiş olmak olmuş.kendisi bu takımı aldıgında tribünleri tıklım tıklım bir taraftar kitlesi ertugrul satarak nerdeyse tüm takımın 2 yıllık masrafını karsılayacak bır para 4 büyükler denen takımların gelirken acaba kaybedermıyız korkusunda bir deplasman giderken ise tribunlerde 2000 seyirci 20 mılyon dolar borc 4 buyuklerınde bırakın kaybedermıyız korkusu acaba kac atarız hesabı yaptıgı bır takım. ve hala ismail uyanık.
hos zaten kendıde gelmez nıye gelsın kı bu ortamda .

supporter

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"bakıyorum da ismail uyanıkta bizim ali şen nimiz oldu.sadece 13 sene başkanlıgında bizi küme düşürmemiş olmak olmuş.kendisi bu takımı aldıgında tribünleri tıklım tıklım bir taraftar kitlesi ertugrul satarak nerdeyse tüm takımın 2 yıllık masrafını karsılayacak bır para 4 büyükler denen takımların gelirken acaba kaybedermıyız korkusunda bir deplasman giderken ise tribunlerde 2000 seyirci 20 mılyon dolar borc 4 buyuklerınde bırakın kaybedermıyız korkusu acaba kac atarız hesabı yaptıgı bır takım. ve hala ismail uyanık .

hep aynı nakarat. sürekli bunları okuyup aynı cevapları vermekten sıkıldığım için bu tekerlemelere bir şey demiyorum.

Tribün_ali

adam gelmez daha hemen sıkıştık uyanık kardeşim ne gibi admlar iş adamı onlar niye gelmiyor

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "supporter"
hep aynı nakarat. sürekli bunları okuyup aynı cevapları vermekten sıkıldığım için bu tekerlemelere bir şey demiyorum.

supporter sızlerde hemen ısmaıl uyanık nakaratlarını durmadan yazdıgınız ıcın bende aynı seylerı yazıyorum siz yazmayın bende yazmayayım.siz yazdıgınız zaman bende dayanamayıp yazıyorum .
çözüm ismail uyanıkmış bos geçsene .zaten samsunsporun bu hale gelmesıne sebeb olan iki kişiden biri odur gelmişsiniz birde çözüm ismail uyanık.

supporter

dediğim gibi tekrar aynı şeyleri konuşmaya niyetim yok.
sen sıkılmamış olabilirsin ama ben tekerlemelerden bıktım
biz Samsunspor'u desteklemeye devam ediyoruz. onu konuşmaya devam edeceğiz. ismail uyanık topici görünce foruma yazanlardan olmadık hiç değilse.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"kitlensin bu başlık bence ismail başkan için yeniden javga edecez zaten bu konuyu konuşan kişiler belliyiz fikirlerde degişmeyecek ismail başkanda gelmez zaten artık onlrda rahat eder

hep aynı kişiler aynı fikiri tartışıyoz kapatsak konuyu iyi olacak

cok dogru hep aynı kişiler aynı fikirler bu konuyu artık kapansın  bır daha da boyle bır baslık acılmasın.
bu arada 93 tane mesaj yazmısım hepside uynaıkla ilgili degil tamam mı.

supporter

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"bır daha da boyle bır baslık acılmasın.

insanlar duygularını dile getirmek için senden izin mi alacak

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "supporter"insanlar duygularını dile getirmek için senden izin mi alacak

benden izin almasına gerek yok o zaman da ben yazarım sen de okumazsın cevap yazmazsın bu konuda uzamaz.

supporter

senin klasik sözlerine cevap yazmadım dikkat edersen.
ama bir daha böyle topic açılmasın diye bir sınırlama getirmenin manası yok
Ben çözüm Uyanık diye bir şey söylemedim, bu topici de açan değilim
fakat böyle topiclere yazdıklarını da görmezden gelme şansımız yok
bunun dışında tartışmayı uzatma gibi bir derdim yok tam tersine kabak tadı verdiğini söylüyorum

veis

bırakın artık ismail uyanıgı veya başkasını arkanıza bakmayın önünüzü görün samsunspor uçuruma gidiyor takım iptal halen eski yöneticiler celiller boş işler bunlar futbolcular oynarsa ne uyanık ne yıldırım kimseye gerek kalmaz.