Gitmesi Gerekenler

Başlatan ngonge, 06 May 2006, 22:37:12

« önceki - sonraki »

ngonge

daha derli toplu bir şekilde bu konuyu tartışmak için yeni konu açıyorum, burada herkes gitmesini istediği oyuncuları belirtsin, acizane görüşüm:

1-tüm yabancılar(ayari kiralık gönderilebilir)
2-mehmet polat
3-serkan aykut: üzülerek söylüyorum,2 sezondur faydası olmadı, 2.ligde bize yük olur maaşı. hem yaşı da ilerledi. kaldı ki başka takıma gitmek isteyebilir.
4-tolga doğantez
5-kenan yelek(yaşı ilerledi genç bir oyuncu alınmalı yerinde)
6-ceyhun eriş

bunlar dışında ben celil ile adnan ın da takımda kalacağını zannetmiyorum...

yirmiuc

baha55

mehmet  polat---mehmet polat---bide mehmet  polat  gitmeli...
zaten takımın önceki maçlarından önce kamera takım otobüsündeyken hareketleri tavırları mehmet polatın düşüncelerini  niyetini ortaya koyuyor.çokda önemli değil ona göre samsun düşsün...bence  atılmasaydı 2 ve 3,  golleeri yemez ve en az  bir  gol atardık...yazıklar olsun ..orta sahada  hiçbi önem,i olmyan pozisyonda  yapılacak hareket değildiii

55ertan

tam yazcakdim RAFEALI nasil unutursunuz
gerci ligA onun bütcesine uygun orda iki calim atar belki

RenTinRen

tolga kenan serkan gueye maksic kerem gitmeli

ceyhun mustafa ç. muhammet ş. celil adnan musa caner kesin kalmalı ;)

Yalnızca BİZ

komple takımın çalışkan insanları kalmalı işe yaramyanlar yollarsın. Bize 2. ligte çalışkan futbolcular lazım hayaletler değil.

AllydeenleaR

Arkadaşlarım bu takıma ruhu bozuk adamlar getirilmese heryerden kovulan adamlar gelmese bu takım bu hale gelmezdi
1.tamer terek e gitti düşürdü geldi
2.tolga adamın oynamadığı takım yok her takıma yolu en az 2 defa yolu düşüyo.geçen sene bu takmı satıp gitti şimdi de ben samsunluyum ayaklarına yatıyo
3.kenan yapmadığı hata yok
4.m.polat 3 hfta güwen verdi malatya da bize düşman kürtlere dost oldu kesin bi daha ki yıl kesin malatya ya gider
5.marciel ayağında top yapmayı bilmeyen bi adam koşmakla futbol oynansaydı süreyya ayhan ronaldinho olurdu

aslında lafı uzatmaya hiç gerek yok bu takımda bi dahaki sene olacak adam samsunlu olacak samsunspor ruhu taşıyacak kalitesiz de olsa en azından ruhuyla takıma yardımcı olur bunlar gibi maçı satıp şerefsizlik yapmaz.

AllydeenleaR

uzun lafın kısası bütün ruhsuz adamlar gitsin bide bana marcieli sawunmayın onun kadar kötü bie adam görmedim

samsunlu_gencler

arkadaşLar mehmet poLat konusuna katıLmıorum adamın 1,5 ay önce ßaßası öLdü o yüzden güLmesin egLenmesin ßırakaLım
mustafa musa adnan marcieL muhammet caner ceLiL adnan serkan kerem kaLsın yeter

jean

serkani erdogan arica bu sene gecen sende ertugrul oynatmadi adamin sucu yok celil serkan adnan musa kerem 2 yabanci hakkimiz var ceyhununda kalmasi lazim

MeL_55

kalanlar arkadaslar : celil caner ceyhun adnan kerem
musa serkan ...

gittmesi gerekenler:  rafael mehmet polat ibrahima gueye maksíc  ...

sezgin

ASLINDA İŞİN ÖZÜ ÇOK BASİT SON 3 4 SEZONDUR SAMSUN SPOR HİÇ YAPMADIĞI İŞLERİ YAPTI NEREDE BAŞARISIZ OLMUŞ FUTBOLCU VARSA ALDI SONUÇ ORTADA YILDIZ ADYI ÇIKARAMADIK  ADNAN  HARİÇ MİLLİ TAKIMA VE ÜMİTLERDE EEN AZ 1 VEYA 2 OYUNCU GÖNDERİRDİK O DA YOK OLDU SONUÇ TA GENÇLERE YÖNELİP EN AZ SAMSUN SPORA 4  5 YIL HİXMET YAPACAK OUNCU LAZIM O YÜZDEN  YAŞI İLERLEMİŞ FUTBOLCUNUN BİZE YARARI OLMAZ   SERKAN  MEHMET POLAT KENAN MAKSİÇ  GUAYE RAFAEL  TOLGA TAMER CEYHUN  GİTMELİ

Clint_Eastwood

Gitmesi gerekenler;
Maksiç
Gueye
Serkan
Tolga
Mehmet Polat
Kenan

oğuzhan55

Maksiç bence kalmalı.Transfer olduğundan beri kaç maç kalede gördük?Kerem Maksiç geldikten sonra bir anda uçuşa geçti ve bu yüzden onu pek göremedik ama iyi bir kaleci.Zaten sözleşmesi de devam ediyor.
Maksiç mi Kerem mi deseler kesinlikle Maksiç derim.Çünkü Kerem'in tuttuğu form pek uzun süreli olmayabilir.

KotuCocuk55

1-kalecilerin hepsi gitmeli
2-tolga,mehmet polat gitmeli emektar,hırslı,ikinci lig için ideal kenan kalmalı,tamer de kalabilir.
3-rafael ve anis ayari dışındakı tüm yabancılar gitmeli
3-ceyhun gitmeli,kan tutmadı bence
4-her ne olursa olsun adnan,musa,serkan,celil,caner gibi samsunlu oyuncular kalmalı.
5-bu takımı ikinci ligde oynatabilcek çok başarılı bir teknik direktör lazım!