Gitmesi Gerekenler

Başlatan ngonge, 06 May 2006, 22:37:12

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

Petkovun bize bence pek faydasi olmaz.Sevgili bengülü ayari bencede kalmali.

Forvetim

Rafael ve Marciel kalmalı, ikiside son zamanlarda epey toparladı 2.lig de başarılı olup takımın tekrar süperlige dönmesinde faydalı olacakları düşüncesindeyim. Ayarinin kalması da çok iyi olur eğer kalırsa, petkov dan pek fayda göreceğimizi sanmıyorum ama yine de çoğu savunma oyuncusundan daha tecrübeli diye avunurum. Kadromuz biraz eksilecek ama fazla dağıtmazsak bu ligde misafir oluruz ve hakettiğimiz süperlige tufan gibi döneriz.

ngonge

petkov ilk geldiği zaman çok iyiydi. bence asıl marciel gereksiz adam, onun tipinde çok oyuncu var türkiyede.
ya 2.ligde yabancı kısıtlaması vardı zannedersem bileniniz var mı?

supporter

Alıntı yapılan: "ngonge"2.ligde yabancı kısıtlaması vardı zannedersem bileniniz var mı?

Spor55 programında Mazhar Başoğlu'nun ifadesine göre 3 yabancı oyuncuya izin var.
Bunlardan en fazla ikisi aynı anda sahada olabiliyor..

supporter

her gün kalmak istiyoruz diye yazıları çıkıyor. bence gitmeliler.
iyi niyetli ve iyi insanlar sempatikler ama sahada olay farklı. takıma paf dan gelecek adam kadar ancak katkısı olan yabancıları oynatmanın bir mantığı yok. burası darülaceze değil. allumu getirme hatasını unutmayalım. 2.ligde de olsa sahada eksik olmaya gerek yok. ama bonservislerine çok para vermişti yönetim. yarı fiyatına da olsa geri satarsalar kardır.

AllydeenleaR

arkadaşlar ben marcieli saunanları anlamıyorum benim hayatımda gördüğüm en kötü futbolculardan biri noour biri benim bu fikrimin aksini sölesin açıklasın

en başta MARCİEL GİTMELİ

roligan

Arkadaşlar, Brezilyalılar'dan Rafael'e Gençlerbirliği talip... Bence iyi bir fiyata satılabilir. Gueye'yi de CSKA'dan eski hocası Yesiç (Şimdi Partizan'da) kiralık olarak istiyor. Bence gönderilebilir. Kalanlarla devam...

samsunlu_gencler

ßence ayariyLe guaye kiraLık weriLmeLi marcieL rafaeL kaLmaLı petkow işi dogrumu acaßa

kadir55ist

selam
arkadaşlar bence gueye tecrübeli futbolcu bize yaralı olabilir adam avrupada livirpula kök söktürmüş rafael de kalabilir petkov olayını bilemiyorum ama ayari olursa daha iyi olur

AllydeenleaR

arkadaşlar ayarinin gitmesini bende istemiyorum ama bu adam dünya kupasında kendini biraz gösterebilirse belki talipleri olur eğer iyi bir kazanç olacaksa satılsın ama marcielden sonra

ngonge

hepsi gitsin.
ancak bonservisini veremediklerimizi kiralık verebiliriz. bu arada kalırsa sadece marciel in kalmasından yanayım. hem genç hem de belki 2.ligde takıma uyum sağlayıp seneye faydalı olur.

gueye-maksiç yaşlı oyuncular, rafael faydasız. ayari de zaten gider...

AllydeenleaR

arkadaşlar şuan takımdan kesin olarak ayrılan var mı?

beşnumara

maksiç aslında iyi kaleci de şanssızlığı samsunapora kötü dönemde geldi ve defans bu sene  çok kötüydü :cry: gitmesini istemezdim

ali ihsan

Maksiç bencede çok iyi kaleciydi .yazık oldu Gueyede bence iyi oyuncu kalırsa faydalı olur birde ayari. gerisini yolla giysin onları oynatacağımıza paf takiler oynasın hiç değilse onları kazanırız

AllydeenleaR

mehmet polat la tamer kesin kalıyomuş haberi aslını bilen varsa bilgilendirsin