Gitmesi Gerekenler

Başlatan ngonge, 06 May 2006, 22:37:12

« önceki - sonraki »

yirmiuc

bodensee55

kerem gitsin....6 ay dir bagiriyorum yakdi bizi. son amc anakaspordan o golu yemeseydi bi sey olamicakdi......marciel ayari kim aldi bunlari........ceyhun kalmali tamer tolga maksic celil serkan memet polat da kalsin....kenan kartaklspora gitsin cicek seker yol veriulemli onlara kral tanju gelsin ligin tozunu atariz seneye....

yaman55

kerem ceyhun celil musa adnan tamer kenan rafael ayari mustafa çicek kalsın

mavi__ruya

arkadaşlar
kalması gerekenler:
musa
adnan
celil
kerem(bazı hatalar yapsada mac başı para aldıgı için düzelir)
ceyhun (2.lig de bize yardımcı olur)
musatafa cicek
ayari
caner

gitmesi gerekenler:
mehmet polat
rafael
marciel
maksic
tamer
serkan aykut
kenan
tolga

benim düşüncem böle işte bu takım geri dönecek EFSANE 55 GERİ GELECEK

55.hakan

bizi batıran kaleciler ve kenan gitmeli..

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "bodensee55"kerem gitsin....6 ay dir bagiriyorum yakdi bizi. son amc anakaspordan o golu yemeseydi bi sey olamicakdi......marciel ayari kim aldi bunlari........ceyhun kalmali tamer tolga maksic celil serkan memet polat da kalsin....kenan kartaklspora gitsin cicek seker yol veriulemli onlara kral tanju gelsin ligin tozunu atariz seneye....

kardeşim doğru diosun da ceyhun 2. lig topçusu mu
bizi batıram mehmet polatın yeri hazır zaten malatyaspor

bence en baştan yeni bir takım yaratılması lazım

Amsterdamli

Bilirsiniz dusen takimlarin futbolcularina cok talep olur. Ornegin Altay dustugunde neredeyse kadronun yarisini biz almistik. Simdide superlig takimlari bizim futbolculara kancayi takacaktir. Ben bu basligi bunun icin kullanmak istiyorum. Kimler bizim futbolculara talip ve kimler gitti burada yazabiliriz.

Ben ilk olarak Genclerbirligi'nin Rafael'i listesine aldigini yazmak istiyorum.

deli 55

keşke gençler bizim kazma rafaeli alsa da bizi de kurtarsa bu adamdan.arkadaşlar bence mehmet polat gibi satılmış bir topçu kesinlikle bu takımda kalmamalı.

ngonge

celil'e çok takım saldıracak..
serkan aykut'a yeni çıkanlar, erciyes, konya falan talip olabilir.
mustafa çiçek ve adnan'a 3 sülükler kanca atar.
musa, düzenli forma giyebileceği bir takıma gidebilir.
mehmet polat, bir doğu takımına gider.

rafael'i gençlerbirliği alsın ya, vallahi iyi olur. orada da gol kralı olurmuş :shock:

cagdasahmet

Adnan Musa Caner Celil Kerem Ceyhun kessinlikle kalmali Kenan ve Polat gitmeli diye düsünüyorum.

cagdasahmet

Tolga da gitmeli unutmusum  :)

gazipasa67

:evil:  :evil:  :evil: MEHMET POLAT

jean

kayip vermemek lazim cok yoksa kotu olur

Clint_Eastwood

KALMAK İSTİYORUZ
Samsunspor'un Brezilyalılar'ı dün Nuri Asan Tesisleri'ne gelerek personel ile vedalaştılar. Tatil için ülkelerine gidecek olan Brezilyalı'lar takımda kalmak istediklerini söylediler. Küme düşmekten dolayı üzüntülü olduklarını dileg etiren ikili, "Samsun'da çok iyi bir atmosfer var. bu takımın küme düşmesinden dolayı çok üzüntülüyüz. Biz sahada elimizden geleni yaptık" dediler.

'OYNAMAK İSTİYORUM'
Brezilyalı golcü Rafael Marino, "Burada çok iyi bir sezon geçirdik. Şartlar el verdiği müddetçe bu takımda oynamak istiyoruz. Zaten sözleşmemizde devam ediyor. Bu yıl bende istediğimz performansı tam anlamıyla sergileyemedim. Yinede özellikle ANkaragücü ve Gençlerbirliği maçlarında kendimeg eldim. Önümüzdeki sezon daha iyi işler yapacağız" dedi.

MARCİEL İDDİALI
Samsunspor'da sakatlık dönemi geçiren Marciel ise, "Tam takıma ısındığım zaman sakatlandım. Bu benim performansımıda ister istemez etkiledi. Ancak son haftalarda formama yine kavuştum ve elimden geleni yaptım. Takımımız düşmeyi haketmedi. Yinede futbol bu. Önümüzdeki sezon daha iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Halk

Clint_Eastwood Notu: Umarım ikisi de kalır...

bengülü

ayari bence kalmalı 2.ligde çok iyi
oynar