2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

eprianu

O Çağlar Göztepeli Çağlar. Zamanında "Samsunun arkasında bakan var" diye sosyal medyada yaygara koparan, Samsunspor aleyhinde twitler atan Çağlar. Zola'yı bize itekleyen Çağlar. Dün de Tshibumbu mudur nedir onu iteklemeye çalıştı Alpay Hoca beğenmemiş. Chiubuike'yi de bize getirmişti.

Bizim yönetim Samsunspor düşmanlarını çok sevdiği için onlarla iç içe olmayı da seviyor. Samsunsporun transfer politikası felan yok Çağlar getirecek biz alacağız. Hepsi bu.

Desiqner

Yok transfer listeleri varmış yok iyi yabancılar getireceklermiş.
Ne olacak böyle bilmiyorum.Kaldık bu beceriksiz adamların eline.

bayfa55

Bu oyuncu Çağların oyuncusu diğer yabancı oyuncular gibi. Sen o kadar aciz bir yönetimsin ki  izleme komiten bile yok. Menejerin kucağına düşmüşsün. Hayatları yalan olmuş.

s_uzunkaya

perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş. 50 bin euro için sen her ne olursa olsun bizim ligde kalmamızı sağlayan en büyük etkenini takımdan göndermemeliydin. bu takımda geçen seneden kone, mustafa sevgi ve fatih kılıçkayayı bırakmayacaktık. yanlış işler yapılıyor ve düzelecekmiş gibi de durmuyor...

bayfa55

Fatih Kılıçkaya ve Mustafa Sevgi artık miyadını doldurmuştu. Performans olarak ta yukarı sıralara oynayacak takımın oyuncusu zaten değiller.

Sadece Samsunspor

Tsimbumu dan sonra billyden yollanmis geriye. Tek anlasilan Angan onunda evraklari bekleniyor. Alpay bence ya tutarsa diyen oyunculari almak istemiyor. Dogrusu da bu bence. Chibuke ve Angan transferleri guzel.

5trawberry

Coşkun Zeren'e dışarıdan bakınca eli ayağı düzgün karizmatik kulübü iyi şekilde temsil edebilecek potansiyelde bi adam sanırsın. Adamlığını bilmem kesinlikle lafim yok ama adamı da inanılmaz yalana alıştırmışlar.

Shane_Falco

Geç olsun düzgün adam olsun. Angan'da her ne kadar sonradan giren bir adam olsada süper lig transferi yapmış oluyorsun. Chibuke'nin etrafını kaliteli adamlarla donatırsak güzel işler yaparız. O yüzden erkenden poşet adam alacağımıza geç olsun güzel olsun yeter.

bayfa55

Aynen. Geç olsun sağlam yabancılar olsun.

sadece55

Geç derken devre arasını mı kastediyorsunuz  :-[ :-[

bayfa55

Hoca hazır oyuncu istiyormuş, önerdiği oyuncularda parasal konularda anlaşılamamış, o yüzden bizim futbol bilgisi üst düzey yönetim kelepir adam arıyormuş. Yani Distel Zola gibi,Lumu gibi,Brands gibi. >:(

sadece55

Onların yerine 3 tane ucuza saatçi getirseler aslında en azından borç yükümüz artmaz adamlar zaten çöp çıkacak.

ngonge

Şu Fransa 2.liginde ne varsa moda oldu. Onun yerine balkanlardan çok daha uygun oyuncular bulunabilirdi. Konya mesele Bosna liginden aldığı Bajic'i 5,5 milyon euro ya y.dışına satmış.

Yabancılardan bari Brands kalsaydı belki bu sene sezon öncesi hazırlıkla faydalı olabilirdi. Bu saatten sonra hazır oyuncu bulmak gerçekten zor.

Desiqner

Samaras söylentisi var.
Ben bu yönetimle ihtimal dahi vermiyorum ama olursa çok ilginç bir transfer olur.

Shane_Falco

01 August 2017, 16:45:09 #584 Son düzenlenme: 07 August 2017, 12:42:45 Shane_Falco
Alıntı yapılan: Desiqner - 01 August 2017, 16:10:42
Samaras söylentisi var.
Ben bu yönetimle ihtimal dahi vermiyorum ama olursa çok ilginç bir transfer olur.

Menajerin biri sunuyordur her takıma. Ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum.