2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Kaya

Sadece Samsunspor

Evet oynamis yanlis gormusum. Yalniz eger bu adam acik degil tam forvetse bu gol sayilari cok dusuk

cakir55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 July 2017, 00:01:16
Bu adam 2014ten sonnra kulupsuz gozukuyor ?
Son 3 yılda 84 maç 17 gole katkı vermiş. Kötü bir istatik bence.

elexir

Görüntüye bakılırsa Kone bundan 2 gömlek daha üstün bence bu kadar gol sayısına Murat gürbüzerol da ulaşmıştı golcü olmadığı halde  :(

Shane_Falco

Kanatta oynuyodur. Zaten 176 boyundaki adami Lacazette  gibi bir sey olmadigi surece Fransa 2.liginde bile merkez forvet olarak oynatmazlar. TFF'de bile kalmadi o olay. En son Zenke vardi onu bile kanada devşirdiler.

Raqua55

Sadece Samsunspor

Antepli Angan imza isi olmamis. Cinli takimdan fesih yazisi gelmeden imza olmuyormus  boyle transferlerde hep bizi bulur zaten

cakir55

Angan hayırlı olsun. Ankaragücü maçını da Coşkun Zerenle locadan birlikte takip etti.

yirmiuc

Takimda hala Alperen'le , Halil Ibrahim oynuyor. Hucum hattina acil olarak transferler yapilmali.
Tshibumbu da herhalde menajer Caglarin adami. Bos cikma ihtimali cok yuksek..

ngonge

Angan iyi de Tshibumbu çok cılız görünüyor bu lig için. Fiziksel olarak zayıf adam yapamıyor bu ligde.

Onun dışında takımla ve transferler ile ilgili konuşacak çok şey var ama uzaktan takip eden biri olarak dahi sezon başında geçen olaylardan dolayı tadım yok açıkçası.

Sadece Samsunspor

Tshibumbu yu Alpay istememis geri donecek. Anlamadigim td nin istemedi adami getirmek nedir ya. Menajerler heralde ya yerse yapiyorlar heralde

jean

10 gun kaldi hala cok eksigimiz var biran once kaliteli yabanci lazim

SametYılmaz55

8 aydır Fransadan oyuncu getirecek yönetim.ulan adam yürüyerek yola çıksa dünya turu yapmış imzayı atmıştı >:(

bayfa55

Alpay Hoca doğal olarak kötü yabancı istemiyor. Bu yönetim yabancı için sadece bir menejerle çalıştığı için hoca rahatsız olmuştur.

Karabudun

Alıntı yapılan: yirmiuc - 30 July 2017, 18:11:58
Takimda hala Alperen'le , Halil Ibrahim oynuyor. Hucum hattina acil olarak transferler yapilmali.
Tshibumbu da herhalde menajer Caglarin adami. Bos cikma ihtimali cok yuksek..

Bu Çağlar, Avukat Çağlar mı?