PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Albimo Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 May 2015, 22:08:37

« önceki - sonraki »

samuray

başkanlığada rte yi getirseler yinede yıkar geçeriz manidar tabiki iki maç kala rte ninyeğeniini sportif direktörlüğe getirmeleri final maçınıda göksel gümüşdağın olduğu başkan olduğu stadyuma vermeleri yahu bu final maçı 15000 kişilik stadyuma veriyorsun versene büyük bi stadyum finale yakışır ben istanbulda ikamet ediyorum tabiki maça gidecem herhalde yarı yarıya verilir trübünlerbiletler satışa ne zaman çıkıyor bilen varmı arkadaşlar

forzasirin55

gevşemeden kontrollü başlayalım.
alanya ilerleyen dakikalarda disiplini kaybedip saldıracak. o arada peşpeşe fişi sokar çıkarırız.
tak fişi bitir işi hesabı  :D

özkan

King Of The North

GurbetciFanatik

01 June 2015, 13:41:41 #50 Son düzenlenme: 01 June 2015, 14:09:36 GurbetciFanatik
Korkuyommmm bana yardim edin.

Buraya kadar gelip çikamazsak biterim.

Inşallah istanbulda seyircimizle alacagiz maçi.

Bugünü bi atlatalim ciddiyeti elden birakmayalim.

Raqua55

samsunum

Ahmeti

Normal şartlarda herkesin içi rahat olması gerekirken insanın aklına Mersin faciası geliyor ve 5-1 lik skora rağmen tedirgin oluyoruz
İnşallah Erhan hoca çılgınlık yapıp maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmaz.

s_uzunkaya

yedek kadroyla çıkmanın tek dez avantajı alanyayı cesaretlendirmesi olur. yoksa ben bursa deplasmanındaki kupa maçının kadrosunun bu maç için daha rahat geçeceğine inanıyorum

desperate1

Ads Altınordu'ya yedek kadro ile çıktı 5-0 yenildi.Dahası hiç işine yaramadı ve Antalya'ya da 3-0 kaybetti.As kadro çıkmalı

mehmet yılmaz

Yedek çıkacağımızı sanmıyorum. Rakibi ciddiye almamız gerekiyor. 5-1 büyük avantaj, buradan finali vermeyiz ama dediğim gibi tam konsantrasyon olmalı.

Ellibeş Numara

yirmiuc

ben cok gollu bir mac beklemiyorum. 0-0 0-1 gibi bir skorla biter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shane_Falco

İlk 11
1. SONER ŞAHİN
6. AHMET BURAK SOLAKEL
7. MUSA AYDIN
9. SERGES FLAVIER MBILLA ETAME
21. HASAN KILIÇ
26. MUSTAFA SEVGİ
32. MURAT AKYÜZ
33. CHIKELUBA FRANCIS OFOEDU
35. AYHAN TUNA ÜZÜMCÜ