PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Albimo Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 May 2015, 22:08:37

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

evolution55

Sol Açık

Rakip dağılmaya başladı bence... Arada gelmelerine bakmamak gerek, gitgide dağınık oynuyorlar.

GurbetciFanatik

Samsunsporlu olmak demek 5-1 öndeyken bile macin bitmesine 60 dakika kalip halen heyecanlanmak demek.

Raqua55

Alanya Gazı kesildi Fakat Adamlar çok set finalden önce sıkıntı yaşatmazlar inşallah

samsun 55

Raqua55

Alanya Yenemiyorsan Adam gibi oyna Vura Vura Top oynuyorlar Adi Herifler !!

GurbetciFanatik

Ofeodu cikarsin 60  gider ayak sakatlanmasin.
Sonerede bi ikaz lazim tamam seyini cikarmasin oda.

Duško Milinković

Tırnakları yemeden bitirdiğim maç sayısı o kadar az ki!

jean

Ilk yari yemedigimiz iyi oldu son 45 ha gayret ins soner kirmizi yemez

mehmet yılmaz

Alanya agresif oynamaya çalıştı ilk devre. Özellikle Ofoedu'ya çok tekme attılar. Bir sakatlık olmadan bitirsek bari maçı.

Raqua55

Soner çıkmalı diye düşünüyorum Çok fazla Rahat böyle Devam ederse Kırmızı Kaçınılmaz

Sol Açık

Alıntı yapılan: NeverMind - 01 June 2015, 21:57:33
Tunanın penaltı dedikleri pozısyon bence maçın başı olmasına rağmen kırılma anıydı iyi pozisyon aldı defansda krtık hamleler yaptı bu adama kötü diyen,söven adamlara kapak olsun.

Maça gelirsek 2. yarı alanya açık verırse atarız diye düşünüyorum.

Açıkçası Tuna'nın ilk yarı tek bir hatasını hatırlıyorum. O da Burak'ın taç olarak pası Tuna'ya verdiği, Tuna'nın ayağından açıp kaybettiği ve kontrada yakalandığımız pozisyon. O pozisyonda da Efecan'a yetişip vuruş yapmasını zorlaştırdı, yani hatasını önemli ölçüde telafi etti.

Birkaç maçtır epey iyi oynayan, dikkatli bir Tuna var. Bu maç biter zaten, ama Tuna'nın bu oyununa esas finalde ihtiyaç olacak.

GurbetciFanatik