PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Albimo Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 May 2015, 22:08:37

« önceki - sonraki »

Forvetim

rehavet yok, ilk yarı 1 gol bulup işi garantiye alalım ikinci devre ofoedu mbilla final için dinlendirilebilir sonrasında fazla zorlamadan sakatlığa meydan vermeden hasarsız bitirelim inşallah

orucreis

İlk yarı 1 tane atarsak ikinci yarı dinlenme yapmamız lazım özellikle mbilla,ofeodu ve taha antalya maçı için çok ihtiyacımız olacak

cakir55

Oyuncuları fazla riske etmeye gerek yok. Ofoedu ve Mbilla öncelik olmalı. Mbilla zaten sakat sakat oynuyo, Ofoeudu bizim için çok önemli onlar yedekte başlasın.

Soner
Murat Tuna Sezer Abs
Musa Hasan Taha M.Sevgi
Recep Eren

_SoN_

ben ilk yarıyı garantilemeden yedek çıkmaya karşıyım,en azından ilk yarı berabere bitmeli,yada önde olmalıyız,ikinci yarı önemli oyuncular dinlendirilebilir.Başta yedek kadro ile çıkmak diğer oyuncuların konsantrasyonlarını olumsuz etkiliyebilir.

desperate1

Bu sene iki tane süper ikilimiz var.Bunlara bi şey olmaması lazım.
Hasan-Taha ve Mbilla-Ofoedu

Raqua55

Turu Daha Gecmedik Evet çok büyük bir avantajımız var Fakat Daha Bitmedi. İlk yarı Gol yemeyelim sonra Dinlenmelere Başlarız.

Shane_Falco

Yedeklerle medeklerle çıkmak tam bir saçmalık olur.

mimar55

Samsunsporlu olmak demek 5-1 biten ilk maçtan sonra bile korkmak demek bu nasıl aşktır kardeşim...

Ayberk

Rehavete kapılmayalım ama, istanbul'a ucak kaldırmıyor muyuz? :)

muzaffer4

5 Haziran Cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak PTT 1. Lig Play-Off Finali saat 20.00'de başlayacak.

evolution55

istanbulda olup da final maçına gidememek gerçekten sinir bozucu çünkü gece 12'de samsuna uçakla gidiyorum. inşallah süper lig biletini alıp da gelmiş olurum.  8)

bayfa55

Antalyasporun sportif direktörü Tayyip Erdoğanın yeğeni olmuş.Antalyaspor başkanı kurnazlık peşinde. Siyasi gücü kullanmak istiyor. Bu sportif direktör ligler bitmeden niye Antalyaspora geldi.

Duško Milinković

Alıntı yapılan: bayfa55 - 30 May 2015, 14:44:22
Antalyasporun sportif direktörü Tayyip Erdoğanın yeğeni olmuş.Antalyaspor başkanı kurnazlık peşinde. Siyasi gücü kullanmak istiyor. Bu sportif direktör ligler bitmeden niye Antalyaspora geldi.
Bende duydum bunu.Sokaklarda millet bundan dolayı Samsunsporu çıkarmazlar diye konuşuyor.

korayxyz

Alıntı yapılan: bayfa55 - 30 May 2015, 14:44:22

Antalya-ADS maçında hüseyin göçeğin ADS'yi nasıl katlettiğini gördük. Bu haberi de okuyunca her şey netleşti. Allah yardımcımız olsun  :( >:(

Ahmeti

İsterlerse başkanlığa Erdoğan'ı , sportif direktörlüğede Davutoğlu'nu getirsinler
Geçen sene kapısından döndüğümüz süper lige bu sene eze , eze çıkacağız.