PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Albimo Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 May 2015, 22:08:37

« önceki - sonraki »

Raqua55

Bir kez olsun Sadece rakip takımın Futbolcularıyla Mac yapsak Şaşacam.Herkez siyasi gücü kullanmaya çalışıyor.Bakalim yine neler döndürecekler

bayfa55

Bu kadar açık açık bir şey olmaz . Niye final maçı öncesi böyle şeyler yapılıyor. Pis koku alıyorum ben bu işten bu adam sırf  siyasi güç kazanmak için Antalyaspora sportif direktör yapıldı. Kaldıki Antalyasporda başkanlık seçimi var ve mevcut başkanın karşısında güçlü bir aday var.

GurbetciFanatik

Erkut Tutu  hemen Cagatay Kilicla görüsmesi lazimmm.
Sözde Samsunun askeri Tanju Colak ( AKP ) seninde birseyler yapman lazim.
Madem sahada kazanilmiyor o zaman sizde saha disinda kazanin bi ise yarayin.

Valimize Belediye baskanimize AKP Milletvekillerimize Spor bakanimiza bunlarin hepsini haber gönderilmeli.

Ya hero ya mero olsun anasini satayim. sahada ezerizde iste bu haberlerden sonra hakemlerden cekiniyor .
Biz simdiden cekinyorsak hakemlerde birde futbolculari düsünün onlarin haberi yokmu sanki.
Kendi kafalarinda bir de o pisikolji girerse Antalyayi cikartcaklar o zaman istedigi futboluda oyniyamazlar.

SametYılmaz55

Her seçim döneminde Samsunda ezici üstünlük sağladıkları için Samsun'u cepte görüyor herifler.Ama Antalya'nin durumu öyle değil.Seçimlerden önce böyle bir şeyin olmasi ilginc gerçekten.Geçen sene Gökçekspor'u elerken oyunlarını nasıl bozduysak şimdi de bozarız inşallah

eprianu

Beyler, abiler. Hala diyoruz ki yok spor bakanı yok milletvekili devreye girsin felan.
Anlayın artık, anlayalım artık bu adamların Samsunsporumuz ile alakası yok.
Geçen sene mersin ibine yurdu ile yaptığımız final maçında taraftarımız dışarı çıkarılırken aynı anda
eski spor bakanı Samsunspor sevdalısı(!) suat bey bıyık altından pis pis gülüyordu.

Geçen sene final maçında bildiğiniz gibi erkek seyircimizi almadılar. Bu olay öncesinde ne bakan ne milletvekilleri
bir şey yapmadı. Dünyada ilk ve tek olarak tarihe geçti bu saçmalık.

Artık kendi ayaklarımızın üstünde durmamız lazım. Finalde sadece Antalyaspor ile oynamayacağımızı siyaset ile de mücadele
edeceğimizi artık beş yaşındaki çocuk bile biliyor.

Tek seçeneğimiz var : O stad dolacak, taraftarımız gırtlağı sökülene kadar destekleyecek, futbolcularımız mücadele edecek
hem hakemi, hem siyaseti hem de Antalyaspor'u yenip Süper Lige çıkacağız! Arka planda ne olursa olsun sahada gömersin rakibi
çimlere olur biter!

Allah aşkında yok bakanmış yok milletvekiliymiş şu ş...sizlerden yardım istemeyin. Çünkü bir şey yapmıyorlar. Adamların
istediği zaten bu; yani Samsunspor bize köle olsun diye uğraş veriyorlar.

SametYılmaz55

Kaldı ki Tayyip Erdoğan'dan bahsediyorsunuz :) Böyle bir durum varsa Tayyip Erdoğan ne bakanı dinler,ne diğer siyasileri dinler :) Partiden kovar hepsini gene bildiğini okur :) Tek çare çıkıp çatır çatır yapistiracaz başka yolu yok bunun

Forvetim

zor oyunu bozar, zorlayacağız, zorlanacaklar oyunlarını başlarına geçireceğiz inşallah. teknik taktik moral hazırlık hepsi bir yana dualarımızı da esirgemeyelim arkadaşlar.

isa55

İlk maçı farklı kazandık ama futbol bu, herşey olabilir.
Gerçi hocanın en usta olduğu iştir berabere kalmak. Yarim saati atlatirsak finale ucariz Allahın izniyle.

Finale gelirsek;
Futbol sahada oynaniyor fakat ulkemizde galip takim masada belirleniyor. Masada bizim siyasiler de olmalı, ağırlığını koymalı!!!

mehmet yılmaz

Yahu sezon başı değil, sezon sonu değil. bitime 2 maç kala, sportif direktör getiriyorsun. Üstelik bu Tayyip Erdoğan'ın yeğeni oluyor. Mantıklı bir iş değil. Belki bizi hakkıyla yeneceklerse bile böyle bir hamle sonrası asla iyi şeyler düşünülmez. Üstelik bu adam kimdir? Birinin yeğeni olması dışında ne vasfı vardır? Futbol piyasasındaki varlığı nedir?
Yazık!

samsunmania

ugrass

Bu adam daha önce bülent uygunun yardımcılıgını yapmıs ondan ayrıldıktan sonra elazıgda görev almıs. Son olarak antalyaspor

GurbetciFanatik

Su maci bi atlatalim Allahin izniyle Cumayi ben nasil beklerim nasil maca bakarim Allah bilir.
3 gündür mac görüyorum rüyamda. Cuma günü bitsin dünyayla alakami 3 ay kesecem.

heryerdesamsunlu

Arkadaşlar adanademir belkide antalyayi 3-0 yenip penaltılarla finale çıkacak bence salı günunü bekleyelim hele final maçının hakemi belli olsun kağıt bilet meselesi belli olsun ozaman konuşuruz.tekrar söylüyorum busefet seyircimiz var hiçbirşey inşaALLAH geçen seneki gibi olmayacak ALLAH var gam yok

s_uzunkaya

Ayberk

Benim için Saldır Samsunspor'um. Varı yoğu uçak biletine gömdük patlamayalım :D

Şaka bir yana çok büyük bir sürpriz olmazsa finaldeyiz Allah yolumuzu açık etsin...