PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

uykan

GurbetciFanatik

city ultras

Su amatörce paslar yüzünden kendimizi yoruyoruz

Shane_Falco

samsunum

ofeodu anladık iyisin güzelsinde  bu kadar bencil olmasan? >:(

city ultras

Bazi oyunculara futbolcu demeye bin sahit lasim

yirmiuc

ereni izleyecegimize alpereni izleyelim daha iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

city ultras

muzaffer4

Son 30 sn ercanı almaya calışmak neyin kafası

Desiqner

Erhan altın seni göndermeyen adamlar bizi süper ligden etti bu kadar açık söylüyorum.süper lig falan hikaye ulan zafer recep niyaz ne be ??? Alperen ile derdin ne kapasitesiz herif.Play off ilk turda gideriz senin yüzünden

55.hakan

Recep Niyaz ı aldığı dakika oyun bizim için bitti.değişiklik yapmak için yapma takıntın bizi süper ligden etti.

GurbetciFanatik

1 puan böyle ikinci devreyi gördükten sonra iyidir.
Ileride becerikle olsaydik 3 puana ama olsaydik atsaydik la olmuyor bu is.
Adamlar kac tane pozisyon kacirdi. 1 Puan o yüzden iyidir hele top bilmeyen adamlarla daha da önemi artiyor 1 puanin.

samsunmania

Ya arkadaş 1 puan alacağına hiç alma daha iyi şu durumda. Karşı taraf 2 ofans oyuna sokuyor, sen hala zaferi oyuna alıyorsun. Hoca, sen dâhisin ben de futbol cahili. Eren'in yaptığı katkı kadar Alperen yapamaz mı? Adam yerlerde sürünüyor sen onu seyrediyorsun. Al Mbilla'yı Eren'in pozisyonuna, koy Alpereni.
Ama bir paragraf daha açmak lazım. Oyuncularımız da Erhan hocalaşmış. Resmen son 20 dk 1 puana oynadık. Bizim kadar futbolcular ilk 2 ye inanmamış. Sanki play off la garanti çıkacağız. Bu akşam ilk 2 hayallerimizi çime gömen hocamız, geçen sene deplasmanlarda 1 puana yatan Kalpar'dan ne farkın kaldı ki?

fanatik samsunsporlu

En iyi oyuncumuz ABS di.Osman bizi yine yenemedi.

samsunmania

Futbolcularımız 1 puandan memnun. Anlayamıyorum. Biz mi çok tez canlıyız?