PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yenilebilirdik de. Özellikle 2. devre adamların net pozisyonları var. Ama yenebilirdik de. Hücumda biraz sakin olsak, doğru pas tercihi yapsak şu an üç puanla dönüyorduk.

Forvetim

3 puan çok güzel olacaktı alınan 1 puan kötü değil en yakın rakipten aldık, haftaya üstümüzdekiler zor maçlara çıkıyor biz ise daha rahatız, elbette ordu çantada keklik değil ama yenersek ve rakiplerin sonuçlarına göre urfa ve antalyanın üstüne çıkıp osmanlıyı ve alanyayı enseleyebiliriz.

GençKozluklu

Rengimiz belliydi netleşti. Ancak play off lara oynarız. İlk 2 hayal bu hocayla. Bugün alınan 1 puan çok iyi. Çok pozisyon verdik. Biz kontra yapacağımıza adamlar yaptılar. Neyse ki bugün şans bizden yanaydı yenilmedik.

Play offlara göre oynayıp formumumuzy ayarlamalıyız ve yıpranmadan play off lara hazırlanmalıyız ki o bile garanti değil.

jean

Mactan onceki yorumlardada dedigim gibi 1 puan iyidir demistim kazansak daha bir baska olcakti ama 1-1 den sonra kesin yeniliriz diyordum 1 puan bence iyidir haftaya ins play off potasina gireriz

isa55

İlk yari sonunda bu maçı alırız düşüncem arttı. Pozisyonu yoktu rakibin. Ama ikinci yari farklı oldu. Kalemiz yarım  metre bu tarafta olsa 5 yerdik :)
İkinci yariyi izleyince Urfadan 1 puanla dönmek kayıp gibi gorunsede iyi olmustur.

muzaffer4

berusa55

06 April 2015, 23:06:50 #111 Son düzenlenme: 07 April 2015, 17:45:56 berusa55
Alıntı yapılan: ekigho55 - 06 April 2015, 22:27:13
Ikili averajda urfaya üstün hale geldik .

Hayır gelmedik. Çift maçlı eleme maçlarındaki gibi deplasman gollerine bakılmıyor 0-0 ve 1-1, bittiğinde genel averaja bakılıyor. O yüzden milletin 5 - 6 attığı Ordu'ya biz acıyıp da 1-2 atalım havasında kendimizi düşünmeden oynarsak sıkıntı yaşayabiliriz genel averaj konusunda. Şu anda Alanya veya Urfa ile olası puan eşitliğimizde genel averaj geçerli olacak.

55.hakan

Haftaya Urfa Adana Demir i yenerse bırakın ilk 2'yi play off u da zora sokar bu skor.O yüzden 9 puanlık maçtı.Ah beraberlik adamı ah!

Tufan

Mesaideydim maçı izlemedim hala bu hocayla playofflarda başarılı olacagimiza inanan var mi?

celebi

vanlioglu

Maçtan önce geride oyunu kabul ederiz kontra ile gol ararız diye tahmin ediyordum ama yanıldım.
Erhan hocaya öyle böyle diyoruz ama artık ligin başındaki gibi dağınık ve her maçta farklı bir görüntü çizmiyor takım
içeri dışarı farketmeden belli bir oyun anlayışıyla oynuyoruz, geri çekilmiyoruz ve sürekli ısıran bir takım görüntüsündeyiz.
1 puan kötü değil, ligin sonunda da inşallah gülen taraf oluruz.

King Of The North

Ofeodu bencillik yapmasaydı Eren'e verseydi pası galibiyetle dönerdik, Mustafa Sevgi'nin olmayışı orta sahada bizi çok düşürdü.Kritik maçları oynayamıyoruz işte bu kadar basit.

jean

Son dakikalarda yeriz diye bekliyordum korktugum olmadi cok sukur

Shane_Falco

OFi efendi topu alıp at gibi koşmayı biliyonda bi sari kart görmeyi aķıl edemedin mi ? Ayrıca bunu akıl edip adama kart görmesini söylemeyen kenar yönetimede tebrikler ;)

Ilerleyen haftalarda Mbilla-Ofi ikisi beraber görür sari karti sonraki maç ikisinden yoksun kaliriz.

ngonge

İkinci yarı korkun tüm takıma hakim oldu Erhan Altın. Şansa 1 puan aldık, Abdülkadir ve Adil çok formsuz Allah'tan. Bir de Urfa'nın kadro iyi ama takım bütünlüğü çok zayıf. Playoff'a çıksa da şansları yok.