PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

maçın tansiyonu şu ana kadar alınan sonuçlarla 2 katına çıktı. bizim için zaten çok önemli maçtı fakat urfa için bu maç daha kritik bir hal aldı. urfa için çok stress çok hata diyelim   ;)

celebi

ben bu maçtan ne hikmetse galip ayrılacağımızı düşünüyorum.

Shane_Falco

Dün rüyamda maçı 2-0'dan 2-2'ye getirdiğimizi ve öyle bittiğini gördüm. Hadi hayırlısı...

Umarım Urfa üstümüze saldırarak oynar. Onlarda en az bizim kadar stres'li olacaktır. Oyunu mümkün oldukça berabere devam ettirip kontralarla atmayı düşünmeliyiz.

adige73

bence bu maçta hocanın musa yerine burhana şans vermesi gerekir çünkü burhan genç ve hızlı bir oyuncu

Desiqner

Bu maçta alınacak 1 puanın hiç anlamı olmaz çünkü son hafta herkes son kurşunlarını atacak o sebeple birden zıplayan takımlar olacaktır.
Umarım Erhan hocanın beraberlik fantezisine kurban gitmeyiz...

Duško Milinković

Zenkeyle ilgili bir sıkıntı yaşıyorduk rüyamda. Bu maçla ilgili sıkıntılı rüyalar gördüm bu akşam. Tersi çıksın lütfen.

GurbetciFanatik

Ilk 6 da 3 Takim yenildi ve biz bugün Urfayi yenersek 4 Takim yenilmis olacak ve 3 puan kazanmis olacagiz.
Böyle hafta daha zor yakalariz. Neyimiz var neyimiz yok bu macta vermeliyiz.
Ilk 2 ise 3 puan ilk 6 ise 1 puan da yeterlidir bence.
Mutlak ilk gol bizden gelmeli sonra kontralardan Ofeodu Mbilla devreye girer zaten.

Tamer55

arkadaşlar bende ince hesaplar yapıyordum rakipler takılırsa böyle olur ancak adana maçında rüyadan uyandım onun için rakipler kaybedince Samsunsporumuzda kaybediyor

özkan

06 April 2015, 15:38:06 #68 Son düzenlenme: 06 April 2015, 16:23:18 özkan
Bu akşam bir ilk olsun erhan altın maç öncesi kafayı çeksin erkek gibi oynatsın takımı 3-0 alalım ya çok şey mi istiyorum  8)

celebi

mehmet yılmaz

Zor maç. Pek ümitli değilim ama iyi düşünelim, iyi olsun inşallah...

Forvetim

sakin oynamak lazım ilk golü biz atarsak yeneriz inşallah, sonrasında kapanmayalım yeter. kapanan takım çoğunlukla golü kalesinde görüyor.

GurbetciFanatik

Soner Şahin   
6   Ahmet Burak Solakel   
32   Murat Akyüz   
35   Tuna Üzümcü   
92   Sezer Özmen   
7   Musa Aydın   
21   Hasan Kılıç   
88   Taha Yalçıner   
9   M'Billa Etame   
33   Chico Ofoedu   
39   Eren Tozlu

GurbetciFanatik

Musanin yerine oyniyacak Recep Niyaz - Zafer - Ali zorlu

Bu ne ya al birini vur ötekine , hicbiri oynunun kaderini degistirebilecek adam degil bence.

fanatik samsunsporlu