PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

ngonge

Erhan Hoca ile ilk 2 olmaz, hiç hayal kırklığına uğramaya gerek yok. Ben ilk 6'yı da sallantıda görüyorum.

özkan

Agzı sulanmış urfa deli gibi saldıracktır skoru ofoeduyla mbillanın durumları belirler artık.onur akbay buyuk eksik onlarda musayla başlarsa hoca 10 kişi devam ederiz bu maçta orta göbeğe çok dikkat etmeliyiz telloya mutlaka öZel önlem almamız lazım hoca inşallah bu maçın gidilatına göre önüne kadr gelen fırsatları saçma sapan tercihleriyle heba etmez.şu maçta x bi hoca olsa her türlü alırdık ama erhan gibi beyin sınırlarını zorlayan biri olunca korkmamak 1 puana talim etmemek elde değil.inşallah kazanırız yenilirsek eğer playof bir değil iki değil üç kat zorlaşır.ha yenersekde ilk 2 asla ve asla hedef değil çünkü ne hoca ne içerisi buna zaten inanmıyor ne yazık ki.

Raqua55

Biri alanyayı durdursun kalpar sessiz ve derinden geldi şimdi gümbür gümbür gidiyorlar.Kazanırsak ilk 2 hesapları başlar. Fikstür avantajı bizde diye düşünüyorum. Erhan Altın saçmalık yapmaz inşallah.

Ellibeş Numara

Rakiplerimizden; adana demir, osmanlı yenildi. Alanya yendi(keşke puan kaybetseydi.), Akşam antalya da puan kaybederse, yarın yendiğimiz takdirde, ilk 2 için koşturmaya devam ederiz. Beraberlikte play off umudu devam eder ama ilk 2 şansı çok zora girer. Bizim için urfa maçı nasıl önemliyse, onlar içinde yarın ki bizim maç önemli. İlk 15 dakika baskı yiyebiliriz. Ancak bizim takım kontra atağı iyi yapan bir takım. Adamlar baskı kurmaya çalışırken defansta ve ortasaha da açıkta verecekler. Rakibin en önemli oyuncularından olan defanstaki onur akbay yarın yok. Savunma da bocalayacaklar diye düşünüyorum. İlk yarıdan golü buluruz. Maçtan galip döneriz.

beşnumara

Ne yapıp ne edip urfaya yenilmememiz lazım. Biz ordu ve manisa ile oynayacağımız haftalar rakiplerin maçları zor ve birbirleriyle. Urfayi yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Ulan erhan yakma takımı Allah aşkına!

fanatik samsunsporlu

yirmiuc

eger yenersek ilk iki hesaplari yapmaya baslariz. ama hocanin galibiyet gibi bir dusuncesi oldugunu dusunmuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Desiqner

Ellibeş Numara

Antalya, kendi sahasında altınordu'ya 3-2 yenildi. İstediğimiz skor antalyadan geldi. Şimdi 3 puan alma zamanı.

muzaffer4

Yenelim su macı ilk 2 icin ince hesaplar baslasın ;)

Aslankaya

06 April 2015, 00:33:26 #55 Son düzenlenme: 06 April 2015, 00:37:49 Aslankaya
iki için hesap yapmak bile güzel. rakipler hep puan kaybetti 12 puanlık maç desek doğru olur.

ligin en sempatik takımı altınordu gitti antalyayı yendi. ads 3-0dan maçı verdi.
gaziantep bel - osmanlı maçını izledim, gaziantep belediye osmanlıyı sahadan sildi. osmanlı ruhunu kaybetmiş kendi evimizde rahat geçeriz.

bu maç kırılma maçlarından  biri kazanamıyorsak kaybetmeyelim.

isa55

Keşke şu maç cumartesi günü oynanip galibiyetimizle sonuclansaydi. Bu stresi nasıl kaldıracağız bakalım.

Aslankaya

bence şanlıurfa düşünsün :) deplasmanda iyiyiz, suratlı oyuncularımız var.araya bir tane sıkıştırırsak kontradan 2 de gelir.

jean

1 puana raziyim 3 puan harika olur en azindan yenilmeyelim

özkan

06 April 2015, 01:24:09 #59 Son düzenlenme: 06 April 2015, 09:17:10 özkan
Şu maç bu şartlarda içerde olacağına iyiki deplasmanda.Kendimizi 1 adım önde görüyorum yeterki balkanların en iyi hocası erhan altın ayağımıza dolaşmasın