PTT 1. LİG 23. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor A.Ş

Başlatan Kaya, 02 March 2015, 22:04:10

« önceki - sonraki »

Forvetim

adana maçı gibi bunu da verecektin nerdeyse hoca, şu ıvanı 90 dk. oynat çıkartma artık, bu adam top yapıyor top taşıyor çıkınca takım ileri gidemedi

binikalamadım

valla 3 puan mı aldık 6 puan mı aldık 9 puan mı aldık...
antalyasporu mu yendik hakemimi yendik antisamsunspor lobisini mi yendik ben hiç bir şey anlamadım

ama çok mutluyum

cakir55

erhan altına + hakeme rağmen yendik helal olsun beeeee

kavak_55

EVET ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM MAÇA GİDEMEDİM AMA BİLETİMİ ALMIŞTIM.GALİBİYETLE BİLET  BOŞA GİTMEMİŞ OLDU çok şükür. böyle rezil bir hakem olamaz.

55.hakan

08 March 2015, 16:40:55 #139 Son düzenlenme: 08 March 2015, 16:46:31 55.hakan
Mbilla ya yapılan hareket yüzde yüz penaltıydı.Ayrıca Erhan Altın Hasan ı almalıydı zaten sarı kartı vardı ve kötü oynuyordu.Gecikti almakta Hasan da kırmızı gördü.Can Arat a aynı ihlalleri yapmasına rağmen kırmızı vermedi bir türlü.Hakem sanki Antalya ya gol attırmaya çalıştı.Ama Allah a şükür kazandık.

mehmet yılmaz

Resmen hakemi de yendik.
Helal olsun çocuklar. :)

Hasan'a gösterdiği kırmızı doğru ama Can Arat nasıl sahada kaldı?
Ayrıca şu Ofoedu değişikliğini devrede yapsa bu sıkıntıyı çekmeden kazanırdık. Yine de yendik çok şükür.

55_OrHaN_55

Çağatay Şahan kesinlikle art niyetliydi ve Antalyaspor'un kazanması için oradaydı. O'nu da yenmiş olmak güzel.

samsunmania

Şükürler olsun. Bu arada Zafer de ilk defa iyiydi.

Ellibeş Numara

Hem antalyayı hem de hakem çağatay şahan'ı yendik. Şükürler olsun..  :-X

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 08 March 2015, 16:46:05
Hem antalyayı hem de hakem çağatay şahan'ı yendik. Şükürler olsun..  :-X
erhan altını unutmamak lazım onunla her maç mücadele ediyoruz  :)

deado

10 kişi kaldık ama galip gelmeyi bildik helal olsun çocuklar. çok değerli bir 3 puan

bayfa55

bu kadar maç izledim bu kadar art niyetli bir hakem bu zamana kadar görmemiştim

Furkan

Böylesi rezil ve art niyetli yönetim görmedim. Yazıklar olsun sinirden böylesine bi galibiyete sevinmek bile aklıma gelmedi.

ngonge

Bu arada özette kırmızı pozisyonunu tekrar izledim, Hasan'ın kırmızı kartı çok ağır. Yok öyle o kadar kolay oyuncu atmak, Hasan topa girecek rakip önünü kapatıyor pozisyonu görmüyor bile. Bu ligde her maç böyle tonla pozisyon oluyor.

Hakem herkese sarı kart gösterince otorite kuracağını mı sanıyor çok acayip, çok gergin çıkmış maça.