PTT 1. LİG 23. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor A.Ş

Başlatan Kaya, 02 March 2015, 22:04:10

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Bu kadar ******* bir hakem kaç puan alacak bakalım.Oyuncu değişikliği yapılması esnasında oyuncu daha çıkmadan Soner'e sarı kart gösteren, Hasan'ı rahatça atan şeref yoksunu Can'ı atmadı.Maç esnasında ve maç sonu Soner'e pislik yapan Ahmet Aras adisi de iyi ki gelmemiş Samsun'a.Karaktersiz herif.

orhan

Maçta mücadele eden futbolcularımızı canı gönülden kutlarım. Ama erhan hoca yine çok hatalı oyuncu değişiklikleri yaptı. Takım on kişi kalmış orta sahada top tutan bir oyuncumuz var İvanov onu da oyundan çıkarıyor. Bir sıfır öne geçmişiz rakip üstümüze gelecek sen musa yı ikinci yarı çıkarıp ofeudu yu alsa çok daha  iyi olurdu rakip üstümüze bu kadar gelemeyecek ti ve biz çok kontra bulabilirdik. Bugünkü hakemle ilgili kesinlikle gereken yerlere müracat edilmeli hakkımızı sonuna kadar aramalıyız.

jean

Hakeme ragmen 3 puani aldik hamdolsun cok rezil mac yonetti oyun cok gercindi kontrol edemedi maci hasanida gereksiz yere atti 10 kisiden sonra korktum yenilecez diye cok sukur 3 puani aldik iyi oldu

isa55

Maçın adamı hakem Çağatay oldu. Bu mac üçüncü lig yada bal ligi maçı olsa yarıda kalırdı. Hakemle ilgisi yok bu vatandaşın. Fazlası onlara olmak üzere saçma fauller çaldı. Kartları elinden bırakmadı. İnşallah düdüğü biraktirirlar biraz.
Takimimizda aksayan isim musa aydın oldu. Ayrıca gözlerim recep niyazi aradı, ilginç bir şekilde yedekte bekletilmiş.
Bütün olumsuzluklara rağmen 3 puan almak çok güzel. Ama Adananın darbesini puan ttablosunda görüyoruz. 2.lik çok zor. Taraftara da futbolculara da teşekkürler.

55.hakan

Hasan ın kartı doğru ama Mbilla nın pozisyonu da penaltı.Adil yönetmedi maçı hakem.

jean

Kardesim sanirim tam tersi hasanin pozisyonu yanlis mbillaninki dogruydu

55.hakan

Alıntı yapılan: jean - 08 March 2015, 21:15:38
Kardesim sanirim tam tersi hasanin pozisyonu yanlis mbillaninki dogruydu
Hayır doğru anladın Hasan ın kartı doğruydu.Tehlikeli bir atağı bilerek kestiği için sarı ve ardından kırmızı doğru karar.Mbilla nın pozisyonunda da topla birlikte Mbilla yı da çelmeledi penaltı olmalıydı.

jean

Ollivanders

fanatik samsunsporlu

55.hakan

Bu arada kornerden 6 pastan kaçırdığımız golün aynısını geçen hafta Adana maçında da son dakika kaçırmıştık.

s_uzunkaya

hakem art niyetli değildi sadece aciz-silik-zavallı-hakem karakterinden uzak tı. tek yapabildiği maçı katlettiği için itirazları bastırabilme adına kartlara sarılmaktı. çaresizliğini bastırabilme adına saçma sapan kartlarla sinir harbinden kendini kurtarmaya çalıştı. bunu yaparkende, sahamızda olduğumuz için seyircimizin tepkileri daha fazla olduğundan bize karşı daha fazla kart kullanmayı ve 2 li mücadelelerin çoğunluğunda da karşı tarafı tercih ederek "siz mi yamansınız ben mi yamanım" dercesine adeta bir sidik yarışına girmeyi tercih etti.
sonuç itibariyle ben böyle rezil bir hakem görmedim. insan insanlığından utanıyor böyle aciz insanları görünce....
  ilk oynadığı maçlar dışında iyi oynayamayan ofeodu yu sonradan denemek bana göre çok isabetli oldu. erhan hocayı bu kararından dolayıda tebrik ederim ki maçı almamızı sağlayan hamlede buydu.

özkan

yusufun tecrübesizliği bize 3 puanı getirdi bence maçın özeti bu.

beşnumara

Ulan adamlar 6 forvet 3lü savunmaya döndü. Bitik musayi bekledin ofoeduyu gec aldın. Biz dün hakemle de erhanla da çok mücadele ettik zor da olsa kazandık. Hakemin kötülüğüne dua et sen erhan altın. Yoksa tepki sana dönüyordu. Bu mac kurtuldun bakalım ksk maçında yine sacmalarsan o zaman görürsün.

brigand

Dün yine Erhan Altın'ın yanlış ötesi yönetimi altında galibiyet aldık. Artık ne diyeceğimi de bilemiyorum. Bu kadar yanlışı göz göre göre, nasıl ve neden yapar biri? Ofeodu'nun taraftarın da desteğiyle maça istekli girişi, Mbilla'nın artık insanüstü boyuta doğru giden çabası zorda olsa galibiyeti getirdi. Sezer'in defanstaki performansını da atlamamak gerek. Hasan'ın takım için ne kadar önemli olduğu daha net görüldü. Hakem içinse verilecek notu merak ediyorum. Çünkü en düşük notu bile almaması lazım dün ki maç için. Antalya'nın 2 pozisyonu dahil olmak üzere maçı katletti. Neyse ki maç sonunda zor olan 3 puanı aldık. Bakalım haftaya sıralama için hamlemizi yapabilecek miyiz?