PTT 1. LİG 23. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor A.Ş

Başlatan Kaya, 02 March 2015, 22:04:10

« önceki - sonraki »

maviay55

çok çok önemli bi galibiyet. inanmış futbolcu topluluğuyla Erhan altın el frenine,hakeme rağmen 3 puan çok iyi bravo çocuklar

özkan

Şu sıralar yerel tvde yayın yapan 2 karşıt tarafın adamları basın mensupları arkadaşlar hocayı öve öve bitiremiyorlar sebebini çözemedim gitti.Radyodan dinlesen türkiyede yaşayan değilde başka bir milletten futbol sever olsan sanki mourinhoyu anlatıyolar sanarsın.Adamın biri diyo ki;erhan hoca öyle innamış 3 puana öyle cesaretli oynatıyorki takımı adam 10 kişi maç berabere takım gol yemiş ama hala ofoedu gibi ofansif adamı almaktan çekinmiyor tarzı yorumlar yaptılar.Vallaha komedisiniz ya.

Duško Milinković

Spor programı yapanların deplasman giderlerini kim karşılıyor onu öğrendikmi bu tip konuşmaları neden yaptıklarını kolayca anlarız. Adam takımın uçağıyla gidip takımın kaldığı otelde konaklayıp takımla geliyorsa bu adam teknikdirektörü eleştiremez. Yada yönetimi eleştiremez. Çünki bir daha o takımı o şekilde takip edemez. Bir önceki yönetimin Samsunspora ihanet derecesine varan rezaletleri ayyuka çıkmışken ona rağmen yönetim istifa etmeli diye konuşamayan başka bir spor programı ve bunları yapanları da hatırlıyoruz değil mi? Bunlar programlarında atıp tutup nasıl olsa karşıdakilerin söz hakkı yok deyip istedikleri gibi at oynatıyorlar. Milleti klavye delikanlılığı ile suçlayıp TV'lerde ekran karşısında tükrüklerini saçarak bağırıp çağırmakla insanların fiikrini değiştirebileceklerini sanıyorlar. Adam TV'de istediği hakareti bir punduna uydurup yapıyor. Nasılsa karşıdakinin söz hakkı yok.Çok ayıp. Bunların programlarını utanarak ve ibretle izliyorum bazen.