PTT 1. LİG 14. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan Levent ÖCAL, 13 December 2014, 18:24:40

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

13 December 2014, 18:24:40 Son düzenlenme: 17 December 2014, 18:33:25 Levent ÖCAL

Tarih: 21.12.2014 - PAZAR
Saat: 18:30

Yayıncı Kuruluş:

jean

Normal sartlarda 4-4 bitmesi lazim son iki sezondur sirasiyla 0-0 ve en sonda 3-3 berabere kaldik

GençKozluklu

Mbilla nın bu maçta oynayacak olması güzel. Bu takım yönetim belirsizlikleri ve maddi sorunlar aşılsın. İlk 2 den çıkabilir. Erhan hoca ile asla ilk iki olmaz.

beşnumara

Erhan hoca ile hiçbir sey olmaz. Bu futbolcu grubu ne yaparsa yapsın bir sey diyemem abi ama elinden geleni yapacaklarından eminim. İnşallah yeneriz.

özkan

Bu hocayla hıc bısey olmaz.olursa musa aydın mbılla önderliğinde maçı alacagımızı dusunuyorum.dıger bı husus ıkı gram ünlü oyuncu görünce yalaklanan taraftarımız a.tandogana yalaklanmaz umarım.
.

55ertan

Maci alalim playoff a yerleselim. Yenersek  a_d_s yer değişiriz. Bana göre kilit maç.
Erkut tutuda basa gecip Futbolcular in maasini ve umar isini çözerse playoff a gireriz gibi.

GençKozluklu

Bu maçın hiç mazereti yok. Passo ligi bahane etmeden stadı full doldurmalıyız. Şampiyon olduğumuz sene de taraftarımız büyük itici güçtü Bu yıl da bu youncuları da tribünden desteklemeliyiz

isa55

Bu maci kayipsiz gecsek  keşke. Sonrasında 3 mac arka arkaya ege takimlariyla. 30 puanla bitirebiliriz.

GurbetciFanatik

ilk 6 icin 6 puanlik mac.
Kendi sahamizda insallah bu macta sanssizligi kirariz

jean

Sercan

Taha 90 dk oynasın yeneriz. En azından yenilmeyiz  ;)

Duško Milinković

ADS'ye şansımız pek tutmuyor. En iyi berabere kalırız.

amisos5506

King Of The North

6 puanlık maç, kazanacağımızı umuyorum ama kim ne derse desin yenilsek de ben hocaya güveniyorum, elinde milyon dolarlık topçular yok, gençlere önem veriyor, sabırsızlanıyoruz biliyorum ama her türlü olumsuzluğa rağmen 8. sıradayız yenersek 6. olacağız, bu şartlarda "bize müsade artık" diyebilirsek ne mutlu bize.