PTT 1. LİG 14. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan Levent ÖCAL, 13 December 2014, 18:24:40

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Mustafa sevgi macin basindan beri en az 15 orta yapti hepsi on tarafta kaldi. Olu bunlar olu

Sadece Samsunspor

Desiqner

muzaffer4

Duško Milinković

Teknik ekip dahil ciddi bir revizyon olmalı bu takımda.

GençKozluklu

Dogan sana bir sey demiyorum. Kabahat seni oynatanda

GurbetciFanatik

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

recep niyaz yerine beykan şimşek i kiralasak olmaz mıydı?adam sildi resmen murat ı

mehmet yılmaz

Bir yanım 'sağlık olsun, önemseme' diyor ama ne olursa olsun mağlubiyet sonrası canım sıkılıyor, içim acıyor...
Olur da gelecek olan yönetim 'Erhan Altın'la devam etsek mi?' diye düşünüyorsa eğer bu maç bir fikir vermiştir inşallah.

orhan

Bu maçta gerek sahaya çıkardığı ilk on bir gerekse oyuncu değişiklikleri hatalıydı. Bu maçın kaybedilmesinin en büyük nedeni hocadır. Kendi sahamızda 90+4  de attığımız penaltıyla galip geldiğimiz bolu maçı hariç sekiz maçtır kazanamıyoruz   Erhan hoca kesinlikle bu takımın hocası olamaz.

samsunmania

Maçtan önce bize gol atarsa Yiğitcan kornerden atar diye düşündüm. Adam her maç tehlike yaratıyor veya gol atıyor. Bizimkilerin de buna önlem alamamaları ilginç. Ben düşünebiliyorsam hocanın da bunu düşünmesi gerek.
Hayırlısı olsun. Kulübümüzde yeni bir oluşum başlayacak belli ki. Belki de hayırlısı budur.

eprianu

Her şey üst üste geliyor. Sene başında PassoLig saçmalığı çıktı, taraftar olarak tepki amaçlı bilet almadık.
Emin Kar'ın son dakika yeniden başkanlığı, İbrahim Ersöz'ün görevine son vermesi, Emin Kar'ın istifası,
yeni yönetimin Umar'ı kaçırması, yönetimin koltuğa yapışması, basit ve anlamsız yenilgiler...

Her sezon dert çekiyorduk ama bu sene her şeyden soğuttular bizi...
Sonumuz hayrola...

Shane_Falco

özkan

Sn.Altın.hoca dıyemeyecegım sana devamında sıfatına.önumuz kış. O belgeyi sobada yak
Isınırsın canım.sen yönetimin yalakasısın.bunu reddedemezsın.
Kalpar turgay aşkının ıkıncı versıyonusu torpıllıyle senın askın.sorgulanması gerekır bu ıkıskının.

Sercan

Bizim tribün kadar omurgasızı yok. Daha düne kadar sövdüğün Erhan hocayı neden tribüne çağırıyorsun abi? Adam da dalga geçer gibi Taha'yı alır oyundan böyle. Bize her şey müstehak..