PTT 1. LİG 14. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan Levent ÖCAL, 13 December 2014, 18:24:40

« önceki - sonraki »

ngonge

İlk yarı neydi öyle Allah aşkına. Hoca dengesiz bir takım çıkartmış, 1-0 geride kalmak bile iyi skordu. 30'uncu dakikada daha değişiklik yapması lazımdı. İkinci yarı takım başkaydı ama böyle maçlarda geriye düştün mü kapanan takımları açmak zor oluyor.
Adiloviç'in bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu görülmüştür sanırım. Recep, Musa, Murat özellikle çok kötüydüler.
Hocanın kapasitesini, yapabileceklerini biliyoruz, şaşırtmadı. Buca deplasmanını kazanıp Altınordu maçını beklemeden yolları ayırmak lazım.

beşnumara

Bir puan alacağımıza yenilelim daha iyi. En azından erhan altın denen şovmen gider. Defol git artık bu kulüpten. Erkut tutu Altınordu maçından sonra yol versin buna. İnşallah da öyle olacak.
Dün iyi oynuyoruz dedigimiz anda golü yedik. Penaltı olması gereken pozisyonda hakem serbest vuruş uydurdu sonra kornerden gol yedik. Yiyecegimiz varmış yedik ama dün herkes mi cok kötü olur anlamak güç. Orta saha bitik kanatlar çalışmıyor. Demirspor ordu ve manisa maçlarında bile bu kadar rahat oynamadilar.
Tamam sahada birçok futbolcu kötü ama  Erhan altının sahada bitik olan recep niyazi çıkarması gerekirken taha'yı çıkarması çok ilginc. Isbilmezligini ispatlamis oldun erhan altın. Artık gideceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Defolun gidin artık bu kulüpten.

Lusage

O değilde karambolde ki pozisyonda ADS li arkadaş bizim Taha olması gerek adamı hava topunda bildiğin biçti ama yok abi. Faul penaltı hak getire.. Kayseri maçında Kelhar'ın attığı ve sayılmayan golü aklıma getiriyorum ve yediğimiz gol için diyecek bir şey bulamıyorum.. Yok abi Hakemlik bitmiş.. Herkes ayrı telden çalıyor.

Ollivanders

22 December 2014, 16:59:00 #63 Son düzenlenme: 22 December 2014, 17:13:31 Serpico
Takımda ne bir oyun planı var ne de mücadele isteği ve gücü... Senelerdir oldugu gibi ilk 10 dakika futbol oynuyoruz. 10 dakika geçince her zamanki kimliğimize beceriksizliğimize bürünüyoruz. Her defasında aynı senaryoyu izlemekten sıkıldım. Samsunspor'dan soğuyarak tribunlerden uzaklaşanları anlar olduk. Kulüpte bir iş de düzgün olmaz mı arkadaş ? Her defasında işin ceremesini taraftar mı çekecek ?

Bu durumlara gelmemizde Emin abinin aday olmasının payı büyük. Burası tartışmasız. Emin Abinin peşinden gelen insanların da işi bilmeyişleri ve basiretsiz oluşları da bu duruma tuz biber ekti. Yönetimdeki basiretsizlerin davranışları ve başarısızlıkları Erhan Altın ve ekibinin en büyük şansı oldu.  ilk devrenin bitmesine çok az kaldı ancak hala takım sahaya futbol anlamında bir şey koyamıyor. bunun da tek sebebi Erhan Altın'dır.

Sene başı hazır bir kadromuz ve SPL nin kapısından dönen bir takımız vardı. Şimdi ise psikolojik açıdan yıpranmış ve her birinin kulüpten gitmek için fırsat beklediği bir takım var. Allah var oynadılar çabaladılar. Allah razı olsun her birinden. Yapılan transferlerden verim alamamak , birbirini tanıyan bir takımın oyun planını oturtamamak ancak bu işi bilmeyen bir hoca sayesinde ortaya çıkardı. Nitekim çıktı da... Göztepe bir alt lige düştüğünde daha ilk maçında Erhan Altın'a yol verdi. Erhan Altın'a teşekkür edip yol vermek çok zor olmasa gerek.Bu durum bile mevcut yönetimin ve camianın ne istediğinin, amacının  belirtisi.

Erkut Tutu'nun başkanlığını açıklaması ve futbolcuları parasal ve hedef anlamında motive etmesi gerekli. Ancak bu şekilde takım ileriye umutla bakar. Erkut Tutu'nun ciddi anlamda hazırlandığını duyuyoruz ama son anda çekilecekmiş gibi geliyor bana.

Halil ibrahim pekşen , Serdar Eylik , Zafer özden , Ali zorlu , Talha mayhoş , Recep Niyaz , Tuna üzümcü gibi futbolcuların sözleşmelerini feshederim bir an önce.

55.hakan

Samsunspor'un bu haftaki yenilgiyi telafi edebilmesi için kalan 3 maçı da kazanması gerekli.Bunu da yapacak gücü var.

Ollivanders

Tunayı sevip sevmeme konusunda senden icazet alacak değilim. Tunanın bu takımda yeri olmadıgını gecen seneden beri söylüyoruz.3 maçta yenik ayrılmamız benim için hiçbir şey de ifade etmiyor. Bu tarz adamlar nedeniyle kupa maçında futacsı maymun eden , altyapından çıkan adamı yedirtmem kimse de kusura bakmasın.

Ben tunaya tepki gösterdim de senin 35 yaşındaki adamı savunmana ve üşenmeyip ismini karartmana sebep ne merak içindeyim.

Gösterilen tepkiden de rahatsız oluyorsan izleyebileceğin çok taş var sıkıntı yok.

Sadece Samsunspor

Karambol pozisyonunda direkten donmeden once Talhaya yapilan yuzde 500 penaltiydi. Ve bizden bile itiraz eden olmadi yazik

jean

Itiraz ettimi karar degismez bos cirpinislar bunlar berbat oynadik macta en azindan adilovicin topu girseydi 1 puani alirdik

Duško Milinković

samuray

o zaman tüm maçları deplasmanda oynayalım evimizde yokuz zaten şimdiden 4 yenihlgi sahamızda tek galibiyet oda sidik zoruyla doksan +4 penaltıdan ;D

Ollivanders

Form tutsunlar o zaman kardeşim işleri ne ? Ne yapmalıyız form tutmaları için ? 20 hafta daha mı lazım ? Her maç 1 gol atsaydık da sahaya olması gereken Samsunspor gibi futbol koysaydık. Kimse sahada ruh gibi gezinenlere laf söylemiyor da gelip buraya onu bunu eleştirmeyi seçiyor ya gerçekten şu siteyi zevk alınamaz hale getiriyorsunuz. Recep niyaz'ın 2 metrede top oynaması , serdar eylik'in taraftara el kol hareketini ve gamsız futbolunu , doğan'ın yapıcı olmayan saçma futbolunu , ortaya konan vasıfsız ve anlamsız futbolu eleştirmemeyi anlamıyorum .

Herkes Samsunspor'u bizden daha çok seviyor. Helal olsun

özkan

Şu uçarlının klavyesine biri su döksün nolur ya.

cgr

Özkan sana da su dökmek lazım, bu aralar pek bi ateşlisin :)

özkan

Abi demek ki yazdıklarımın durumu o kadar kötü  ;)