PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor

Başlatan berusa55, 02 November 2014, 16:38:19

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

İyi de oynasak kötü de oynasak berabere kalıyoruz. Maçın sonucu belli sadece kaç kaç berabere kalacağız onu merak ediyorum.
Birde futbolcularımız maç sonunda parasızlıktan isyan etti ya bir Samsunsporlu olarak çok utandım.Bu yönetim ipin ucunu çoktan kaçırmış ancak kredi çektikleri için bırakmadıklarını duydum.O zaman KAzım Yılmazdan ne farkları kalıyor? PAralarını alana kadar mı bekleyecekler? Temlik koyun ve gidin,takımın önünü açın artık.

muzaffer4

Ah ah Ekigho sen olsay... saka saka yine atamazdık :D :D

orucreis

Hocanın anlamsız taktiği,umarın form düşüşü,hakemin berbat oluşu ve cesurca oynayan futbolcular... sezonun belkide en iyi futbolunu ortaya koyduk ama olmadı. Şansa bi gol aradık oda olmadı. Anla erhan hoca olmuyor zorlama ve yönetim senlede olmuyor artık istifa....

mehmet yılmaz

Özveriyle mücadele eden futbolcular alkışı hak ediyorlar. Sağ olsunlar.

özkan

maçı muçu boşverin bu seneyi her türlü kapattık.ama o maç sonu müthiş yüksek sesle açtığınız müzik varya işte o sizin karakteriniz.Kazım diye diye 1 yılı yedınız lan.çözüm öneriniz yoksa gidin,kazımdı 3 trilyonluk davaydı lagaluga boş tantanalar.salın bi.

jean

Bu sene benimde umidim yok yinede kazansak biraz gozdagi verecektik rakiplete

samuray

galibiyeti kaçıran taraftık çok pozisyon yakaladık ama bir türlü golü bulamadık yönetim istifa diye bağırmanın ne anlamı var sanki o kadar çok aday varki bir an önce kongre olsunda paralı başkann gelsin tamam herkes ister bunu ama nerde öyle biri varmı yönetime girecek paralı birileri varsa eyvallah hep beraber yönetim istifa diyelim

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 November 2014, 15:03:42
Taraftarın yaptığı tek iş olsa gerek
istifaya çağırma
sürekli geleni eleştirme.

Yav he he...Sırf muhalefet olmak için varsın galiba.Taraftar yönetim dursun dese yönetimi istifaya davet edersin muhalefet olmak için

yavuzselim

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 November 2014, 15:03:42
Taraftarın yaptığı tek iş olsa gerek
istifaya çağırma
sürekli geleni eleştirme.

bu istifa olayı seni niye bu kadar rahatsız etti sen her sayfaya bana göre saçma sapan yüzlerce şey yazıyorsun senin bi tane yazına karşılık yazılmıyor sen milletin eleştirisini
kaldıramıyorsun o taraftar dediğin insanlar gecesini gündüzüne katıp cebinden paralar harcayarak sırf arma aşkına bu takım peşinden koşuyorlar kimileri gibi bi koltuk bulunca çiviyle kıçlarını oraya çakmıyorlar

Aslankaya

recep niyaza forvet diyen adamla neyi tartisiyorsunuz  :deli:

celebi

Alıntı yapılan: uçarlı - 16 November 2014, 00:08:01
Hiç kusura bakmayın, bu taraftar her yerde vardıda, şuan niye boş türübünlere oynanıhyor maçlar
Pasoligten dolayı bu taraftarın sınıfta kaldığını radyo sporda canlı yayına katılan spor yorumcuları dahi dile getiriyor.

Ne diyorsun yani şimdi passolig mi alalım. Ulusal platformdaki o cümleler beni şahsen rahatsız etmiyor. Ne sınıfta kalması. Kimse passolig için yorumcular dahil rahatsızlıklarını ifade etmiyor. Aksine yok stadlar boş kalıyormuş yada bizim gibi bazı taraftarlar sınıfta kalmış vs. Niçin boşmuş stadlar onu kimse konuşmuyor

muzaffer4

Adanadan daha az sayida passolig almamiz passolige karsi dik durusumuzun gostergesidir keske ptt de en az passolig satan kulup olsaydik