PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor

Başlatan berusa55, 02 November 2014, 16:38:19

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Erhan kaptanla seriye devam. Gecen hafta bir yanlislik olmustu

celebi

ngonge

08 November 2014, 21:28:35 #62 Son düzenlenme: 08 November 2014, 21:31:55 ngonge
Alıntı yapılan: yirmiuc - 08 November 2014, 20:36:13
musa aydin - recep niyaz degisikligi yapmasi lazim hocanin.

Musa çok kötüydü ama Recep de hiçbir şey yapmadı maalesef. Bu ikisi böyle oynayacaksa Doğan oynasın daha iyi.

Maça gelirsek tipik bir beraberlik maçıydı ama daha derli topluyduk geçen haftalara göre. Sonradan giren Talha ve Recep olumlu katkı sunamadılar.

Maç sonunda yönetim istifa sesleri üstüne hemen stad hoparlörünün müzik açması da ilginçti.

GurbetciFanatik

3 tane 100 % kacirdik. Baskili oynadik ama olmadi.
Sans bu sefer bizden yana degildi. O top istese 90+2 top gol olurdu.

Hocaya bu sefer fazla bisey demicem. Umar dökülüyordu resmen.

Isimiz zor ama su yönetim isi halledilsin önce , bu ne her mac öncesi cins cins haberler yeter artik

Takim ilk 6 aslinda rahat oynar ve hersey mümkün daha.

Desiqner

Maç biter bitmez müzik açıyorlar taraftarın sesi duyulmasın diye.Çok yüzsüz adamlarsınız çok...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Desiqner - 08 November 2014, 21:32:28
Maç biter bitmez müzik açıyorlar taraftarın sesi duyulmasın diye.Çok yüzsüz adamlarsınız çok...

hangi yüz ???

Yüzü olan insan utanir bunlarda yüz yokki yüzsüz olsunlar.
Ne kadar kiymetli koltuk mus orasi bi türlü kalkip gidemediniz.

city ultras

Urfali futbolcullar samsunspor icin samsun sehrini destege cariyorkar

55.hakan

Bugün sahanın yıldızı hakemdi.Böyle oynatan bir hakem görmemiştim.Umar çok kötüydü.Saha içi taktik organizasyon olmadığı için gol de karambolden gelecekti.Olmayınca kazanamadık yine.

nomak55

Bugun ne hakeme ne bizim hocaya nede futbolculara birsey soylemiyorum bugun cok iyi mac oldu tek eksik goldu yapacak birsey yok canlari sagolsun bu adamlar para pul almadan oynuyorlarmis acikladilar kizmaya hakkimiz yok bence

Ölümüne sevda bizimkisi

Desiqner

Bende bundan bahsediyorum.Kesinlikle bir 3.lig hocası getirsen aynı futbolu oynatır bu takıma.
Belli bir pas trafiğimiz yok.Oyun organizasyonu yok.Al topu ayağına boşta adam varsa ver yoksa ileri doğru vur.
Alaçamspordan hatırlıyorum bu taktiği :)
Ah erhan hoca ah.

Vural temiz

Kara Bogayi gel de arama
Gol  atacak Adam yok
Adilovic cok pasiv
Recepin Physiki cok  kötü fitnes yapmasi gerekiyor
Taha, Murat en iyisiydi

korayxyz

Bu sezon oynadığımız 10 resmin maçın en iyisiydi bugün. Çok iyi savunma yapan bir takıma karşı 4-5 tane net pozisyon bulduk ama şansızlık, beceriksizlik berabere kaldık. Erhan hoca da sonunda doğru kadroyu kurdu ve sahaya yansıdı bu durum. Eğer para mevzuları da çözülürse bu takım iş yapar

cembaba

Erhan Altın neden inat ediyor onu da anlamıyorum...

5trawberry

Takımın ikinci yarıdaki oyunu güzeldi. Bu oyunu ilerleyen haftalara yayarsak belki bir şeyler olabilir.
Musa Sinan aranıyor. Gol kaçırma olayını kenara atarsak dikine ilerleyen Ekigho bile sırf bu yüzden aranıyor. Takımda görünmeyen bir el freni var.
Kadro yetersiz. Geçen sene az kadro kalitesi ile, maksimum verim almıştık. Görünen o ki bu sene öyle olmayacak.
Adiloviç konusunda Erhan Hoca haklı çıktı. Bir kişi eksiğiz. Umar & Mbilla ikilisinden birisi merkeze geçse, bu sefer de sol ya da sağı dolduracak oyuncu olmadığı için Adiloviç yine sahada olacak.

fanatik samsunsporlu

bugün takımın el freni umardı.hoca çok geç kaldı değiştirmek için.musa da recep te felaketti.ama genel anlamda bu sezonun en iyi futbolunu oynadık