PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor

Başlatan berusa55, 02 November 2014, 16:38:19

« önceki - sonraki »

berusa55

samsunum

hocaya güvenemezsem de seri bekliyorum.Fikstürümüz buna müsait. Şanlıurfa iyi takım en azından yenilmeyelim.

beşnumara

Doğan'ın oynamayacagi bir maç olsun. Muhtemelen de öyle olacak. Peksen ile sen bi daha çıkıp ağlama. Hakkınızı kötü kullandınız.
Yenilmeyelim akıllı oynarsak belki yeneriz ama beraberlik görünüyor.

celebi

Duško Milinković

Bildiğim kadarıyla Doğan'ın sözleşmesi ocak ayında bitiyor.Sözleşmesi de kendi tarafından yenilenmek istemedi.

jean

muzaffer4

Sadece Samsunspor

Urfa iyi takim. Disiplinli oynarsak kazanabiliriz ama oyundan koparsak 3 4 bile yeriz. Abdulkadir zenke gibi topcular var

fanatik samsunsporlu

Raqua55

Eğer savunmamız bu kadar aksarsa Abdülkadir Yazar bize.Karşıyaka Maçındaki gibi oynarsak İşimiz çok zor.

Forvetim

urfa iyi top oynuyor zor maç olacak, inşallah alırız

brigand

Hoca etkisi olmadan bir takım olamayacağız maalesef. Hep söylüyorum ama şansa ama istenerek fena bir kadro kurulmadı böyle zor bir sezon başı için. Oyuncuların anlık reaksiyonları bile puan getirebiliyor. Bu oyunculardan bir takım oluşturacak, onları gerektiğinde zor günlerde idare edecek, gerektiğinde disiplini sağlayacak yaptırım uygulayacak olan hoca. Ama ben Erhan Altın'da bu saydıklarımdan bir emare göremiyorum. He işin en garip tarafı yönetim tabi. Çünkü hoca ve yönetim de giderse beraber gider. Başkansız bir yönetim nasıl olurda yönetecek ehliyete sahip olduğunu yutturmaya çalışır aklım almıyor. Yap seçimi kur ekibini aday ol hocam da Erhan Altın de. Bunları neden söylüyorum; birşeyler geç olduğunda, özellikle devre arası geldiğinde 1 yılı daha kaybetmiş olacağız. İşte o zaman her zaman ki gibi pişmanlık işe yaramayacak. Maç için pek birşey diyemiyorum. Sıfır organizasyonla bile bir şekilde gol veya goller bulduk. Çok ilginç bir takım olduğumuz genel kabul görmüş birşey. Urfa fena oynamıyor. Beraberliğe geleceklerini de hiç sanmıyorum. Cihat hocanın tarzı değil zaten. Açık bir maç olma şansı yüksek. İnşallah kazanırız ama dediğim gibi ilginç takımız bekleyip göreceğiz.

GurbetciFanatik

Abartmayilim bu galibiyeti.
Hoca kendinden emin olmasin yendik diye. Halen hatalari var.

Bu sene 2 galibiyetimiz var ve tuhaf olan
Golller
90+2  penaltidan  ( Ahmet Burak Solakel kendine yere atti )  Bolu 3-2
90+3  penaltidan  ( Mbilla pozisyonu ceza saha disindaydi )   K.Yaka 1-2

Hakemler dogru calsaydi Erhan hoca sutlanmisti bile.

Takimin kalitesini diyecek lafin yok , normal sartlarda ilk 6 rahat olur ama Hoca oynatamiyor.

kaptan 55

içimde bu maçı alacağımıza dair bir his var...umarım kazanırız.

GençKozluklu

Bu haftaki gibi kazanamyı düşünürsek kazanıırız. Umar ve Mbilla Adil'e top taşırsa Adil gollerini yzmaya başlar. Erhan hocaya ihç güvenemiyorum. İnşallah SAMSUNSPOR ismi kazanmak için yeterli olur.