26 - Mustafa Sevgi

Başlatan berusa55, 01 September 2014, 20:52:17

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bu isi beceremiyosan hocan malsa sen oynatma beni de rezilin tekisin, sana sülalenden kimse de demiyor mu sen ne boktan bir topçusun diye

eprianu

Kullandığın serbest vuruş sonrası spiker bile utandı. Birkaç saniye yutkundu adam.

5trawberry

Evlat olsan sevilmezsin girip girip yazasim geliyo, cebine hap koyup polise şikayet etmeliksin.

orucreis

Allah seni bildigi gibi yapsin karaktersiz herif

muzaffer4

Top sana geldiğinde topu ayağından bir an önce çıkarmanı istiyorum 90+4 de korner kullanıyorsun tam küfürlük

55.hakan

Seni o topların başına geçiren de hata.Bizim gördüğümüzün binde birini görün yeter gerçekten.Takım kaptanı olacak çekecek alacak o topu elinden.Musa çekip alsana bu adamın elinden topu.

cakir55

Sol bekte Oğuzhan'dan daha faydalı onun dışında çöp

Sent from my iPhone using Tapatalk

GurbetciFanatik

19 Mayis staduymunda her duran topun basina halen rahat gecebiliyorsan yaziklar olsun taraftarlarimiza.
Bu ne yapsa bize hakdir.
Kafana göre takil Mustafa burasi rahat bir sehir , gec sen her duran topun basina.

orucreis

İcerdeki macta yine duran toplarin basinda oldugunda isliklayip yuhalayacam seni

özkan

Artık lig bitene kadar bu işleri bitirelim.Malzeme bu,bak bugun bir duran top al hoop penaltı.İvanov gerçekten çok güçsüzdü bu zamana kadar,yoksa sevginin işinin yapacak adam yok.

ngonge

Sol bekte en iyi oyununu oynamışken bu ısrar niye?

sadece55

Bir daha ki maç Oğuzhan sağ bek sevgi sol beke geçerse en azından orta sahamızı güçlü tutabiliriz.

Kaya

Giresun maçında golden önce yediğin çalım müthişti..  Kariyerin açısından arada aç aç izle..

Ladikli

Seni bu takimda tutanda oynatanda futboldan hicbisey anlamiyor,Samsun sizinle rezil oluyor

5trawberry

Çok ağır küfürler etmek istiyorum sana öyle böyle değil.