2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

celebi

elexir

Serdar ile kemal çok iyi olur, birde sol açık olaydı tadından yenmezdi :)

ngonge

Serdar bu lig için yeterli oyuncu. GBB'de alt sıralara oynarken bile 10 golün üstüne çıkmış ama bir türlü üst lige atacak performansı da gösterememiş kendisi.

Süper transfer falan olmaz ama hiç yoktan da iyidir, bir Haluk Türkeri, Uğur Tülümen değil yani :)

minci

Bizim onlarla Samsundaki son maçta bencilliği yüzünden kaçırdığı gol aklıma geldikçe hala cevabını bulamıyorum.

lato

Alıntı yapılan: celebi - 29 August 2014, 18:51:38
Bie tek ben sevmiyorum serdarı galiba

Biz de bayılmıyoruz karakterine abi ama ligde ortalama bir performansı var yıllardır. En azından kumar oynamamış oluruz :)

Ollivanders

55.hakan

Duško Milinković

''Sanal ortamda haber yapılan Serdar Deliktaş ve Kemal Tokak transferleri gerçeği yansıtmamaktadır.Samsunspor yönetimi şu an için bir yabancı transfer için görüşmelere devam ediyor.''
Facebookta Samsunspor sayfasında bu yazıyor. Transfer olmamış??

55.hakan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 29 August 2014, 22:33:47
Serdar Deliktas'i bize eklemisler.
http://www.transfermarkt.com.tr/serdar-deliktas/profil/spieler/119301
Orası da bizim gibi ilk etapta duyumlarla çalışıyor.Martins tesislerde yazılsa twitter a oradaki arkadaş da bize transfer edebilir futbolcuyu  :)

Ollivanders

Kemal tokakın yalan olmadığını biliyorum. ama serdar deliktaş yalanmış . Keşke alsaydık diye düşünüyorum .

cezayir55

Kemal tokak ihtiyacımız olan bir stoper çabuk bizim defans çok ağır özellikle cemilin yokluğunu kemal iyi doldurur

evolution55

sadece55

Son gün 3 tane boş adam alırız.Paramız yoktu kimse destek vermedi ıvız zıvır hikayeleri oynanır yine.