2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ali zorlunun düşünüldüğü kadar kötü olmadığını düşünüyorum

Aslankaya

Alıntı3 transfer daha

Başkan Emin Kar, üç transfer yaptıklarını belirterek, forvet, orta saha ve sol beke de takviye yapmayı planladıklarını belirtti.

Samsunspor'da transfer harekatı dört koldan sürüyor. Recep Niyaz transferini bitiren Kırmızı- Beyazlılarda Başkan Emin Kar üç transfer daha yapmayı planladıklarını söyledi.
Başkan Emin Kar, "Sivasspor'dan ısrarla istediğimiz Timur konusunda çalışmalar sürüyor.
Hedefimiz 3 transfer daha yapıp, transfere noktayı koymak.
Bu transferlerden birisi yabancı olacak.
Bizim düşündüğümüz öncelikli bölge forvet ve orta saha.
Sol beke de transfer yapmayı düşünüyorduk ama kamptan güzel haberler geldi. Ahmet Burak Solakel ve genç oyuncumuz Erdi çok formda. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer hakkımızı başka bir bölgeye kullanabiliriz" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/29313/3-transfer-daha/

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 July 2014, 20:37:56
Bana göre yapılan transferler - özellikle de giden oyuncular- çok doğru. Keşke daha iyi bir hoca bulunsaydı.

Smiley'larla transferlerimiz :)

Gidenler:
Musa Sinan  :(
Cemil   :(
Turgay  :holey:
Adnan :holey:
Şaban :holey:
Serkan çalık :holey:
Attila   :holey:
Arif  :holey:
Ekigho   :holey:

gelenler:
Erhan Altın  :rulet:
Serdar Eylik  :holey:
Ali Zorlu   :(
Recep Niyaz  :holey:

Gidenlerden bir tek Atilla'ya üzüldüm. Diğerlerinin hepsinin yeri dolar. Ama Atilla gibi karakterli insanları bulmak zor.

germencisse

Bu arada kampımıza denenmek üzere katılan Den Bosch forması giyen Hasan Kılıç'tan hiç bahsatmedik. Orta alanın ortasında görev yapan kaliteli bir oyuncu.

sadece55

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 01 August 2014, 17:05:31
Gidenlerden bir tek Atilla'ya üzüldüm. Diğerlerinin hepsinin yeri dolar. Ama Atilla gibi karakterli insanları bulmak zor.

Atilla son 2 sezonda kulübün en çok para kazanan ismi olduğunu biliyormuydunuz? Süper Ligte ki sözleşmesini revize etmediği için sessiz kuzu gibi duruyormuş..

##kdc##

Alıntı yapılan: Erdinc - 01 August 2014, 19:38:53
Atilla son 2 sezonda kulübün en çok para kazanan ismi olduğunu biliyormuydunuz? Süper Ligte ki sözleşmesini revize etmediği için sessiz kuzu gibi duruyormuş..

Kulüpte para mı vardı da en çok parayı o almış acaba =)
Sözleşmesi en yüksek olan futbolcu olabilir ama para konusunda 3 senedir ağzını açmamış bir adamdır..

ngonge

Ben de birkaç defa revize ettiğini duymuştum. Herkes bir şey dediği için bu tip dedikodular üzerinde konuşmamak lazım. Bize bir faydası da olmaz.

lato

Kulüpten her ayrılan futbolcuya çamur atma huyunu bırakmazsak yakın bir gelecekte en itici tribün oluruz herhalde. Atilla en yüksek maaşı almış olsa bile kimsenin başına silah dayamadı ya bunun için. Adamın bir kötülüğünü duymadık,bir huzursuzluk çıkardığını duymadık. Adam gibi geldi gitti

jean

Sadece Samsunspor

ts karabükten ishakla anlamış. ishaka karşılık, soner aydoğdu+aykut akgün+para. yuh aq bu şans bi bizde yok. biz musa sinanı yollayalı 1.5 ay oldu daha yerine gelcek adam gelmedi.

sadece55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 01 August 2014, 20:30:07
Kulüpte para mı vardı da en çok parayı o almış acaba =)
Sözleşmesi en yüksek olan futbolcu olabilir ama para konusunda 3 senedir ağzını açmamış bir adamdır..

Bu takım da kimin parası kaldı ki bir türlü alacak.Atillayı bende çok severim ancak kalmasının sebeblerinden en büyüğü paraydı diye düşünüyorum.

samsunum

recep niyazı kiralık da alsak twitterdaki profilini değiştirmesi lazım

Dartagnan

Nıye degıstırsın ustad takılmayın boyle seylere.  Senın futbolcun değil.  Kiralık gelmiş. Sahada oynasın oyununu yeter.

SametYılmaz55

01 August 2014, 23:17:19 #808 Son düzenlenme: 01 August 2014, 23:22:56 SametYýlmaz55
İmzayı bugün atmış bu tarz şeylere takılmamak lazım.yüreğini ortaya koyarsa zamanla kendisi kaldırır zaten. bu kulübe dışardan gelen futbolcuların bir çoğu gönülden bağlandı Samsunspor'a zamanla.Murat Yıldırım,Adem Alkasi,Ertuğrul,Cemil aklıma gelmeyen bir çok isim.19 Mayısın çimlerine ayak bassın gün geçtikçe anlayacak zaten bazi şeyleri...

alperen_55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 August 2014, 20:47:21
ts karabükten ishakla anlamış. ishaka karşılık, soner aydoğdu+aykut akgün+para. yuh aq bu şans bi bizde yok. biz musa sinanı yollayalı 1.5 ay oldu daha yerine gelcek adam gelmedi.
ishak ı ben begeniyorum.ileride kendisinden çok bahsettirecek.a.gücün den takip ediyordum.