2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

samsun 55

55__Gurbet__55

Alıntı@smsnsprsk: SON DAKİKA - Recep Niyaz Samsunspor'da... (via @marcopashaaa)

Uğur Yıldız

Her videodan futbolcu izlediğimde aklıma Pal Lazar geliyor ve hüzünleniyorum.

Sol Açık

Alıntı yapılan: altunay - 27 July 2014, 00:35:00
bu adam hollada 2 ligi volendamda oynuyo menejeri samsunlu aylık 2500 bin euroya oynuyo umardan daha teknik emin baskana önerdik ama ince eliyomus

Yanlış anlaşılmasın, ama bu videodan seyretmek olayı bana da pek sıcak gelmiyor.

Misal, Musa Sinan Yılmazer'e geçen 2 sezondaki maçlarından bir video hazırlasak, Musa'dan Messi yaratır, bu oyuncunun videosunu da çöp yaparız.
Yani bu video olayı bence çok anlamlı değil ve yine bence bu arkadaş (Laghmouchi) bizim için yeterli değil (TC olsa kadro derinliği açısından olabilir, ama yabancı sınırı düşünüldüğünde yetersiz).

mehmet yılmaz

Giresunlu arkadaslar Serdar Eylik'i methediyorlar. Çok iyi oynamış onlarda.
Ali Zorlu içinse vasat diyorlar.

sadece55

Dartagnan

Ne umutluydum be erdinç :)

sadece55

Tarihin en boş topçusuydu be abi.Bir de omuzlara aldık.Bu yükü taşıyan arkadaşlar Haklarını helal etsin  :-[

ngonge

Oyuncu alırken videolarda oynadığı takımları da dikkate almak lazım. Kötü bir ligde oynayan vasat bir oyuncu çok iyi görünebiliyor.

Lazar da bunun örneği, çok kötü bir oyuncu değildi ama değerinin 5'te 1'i edecek bir oyuncuydu.

Oyuncunun geleceği ülkedeki psikolojik etmenleri de dikkate almak lazım. Mesela Avrupa'da oynayan Cezayir, Tunus gibi Müslüman ülke vatandaşları Türkiye'de çok daha iyi performans sergileyebiliyorlar.

Duško Milinković

Umar gitmek istiyor o nedenle yönetim Umar'ı satacak gibi laflar dolanıyor ortalıkta.E be güzel kardeşim saygı değer samsunspor başkanımız.Sen çıkıp kameralara futbolcu satıp alacaklarımızı kapatacakmışız bu iftira diye açıklamalar yaptıktan sonra Umar'ı satarsan sana inanmaya devam eden çok az kalmış bir kitleyide kaybedeceksin. Efsane olarak kalmak varken aday olmak gibi kritik hatayı nasıl yaptın? Diğer aday başkan olsaydı zorla da olsa siyasilerden para desteği olacaktı.Şimdi adamların ekmeğine yağ sürdün. Yardım yapacak kimse de olmayacak artık. Yardım yaptırmaya zorlayacak kitle ve lobi de olmayacak artık. Bu kadar hatalı davranmak açıklanacak yada anlaşılacak bir durum değil.

maviay55

AlıntıSamsunspor, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Recep Niyaz ile 1 yıllığına kiralık anlaştı.
kaynak : @TransferMerkez  

Sadece Samsunspor

Sol Açık

Umar ile ilgili tartışmalarda hiçbir yorum yapmamıştım. Ama benim fikrim, her oyuncunun bir fiyatı vardır ve satılabilir.

Buna bence tek istisnalar, kentle özdeşleşmiş sembol oyunculardır (ki onlarda bile bir yere kadar, sonuçta onlar bile satılabilir). Ertuğrul Sağlam, Ercan Koloğlu, Celil Sağır, Serkan Aykut bile satılabilmişken; hem de çok sevdiğimiz İsmail Uyanık döneminde (ki bence de doğrusu buydu), Umar'ın satışını "ilkeler" ile açıklamaya çalışmak hiç doğru olmaz.

Umar, Samsunspor için bir sembol değildir. Sadece çok iyi bir yatırımdır. Bu sezon değerini bulursa bu sezon, yoksa sonraki sezon satılabilir.
Kaldı ki "2 milyon euro'dan aşağı satılmamalı" söylemlerini de hiç mantıklı bulmuyorum. Sonuçta 2.Ligde sadece 1 sezon oynamış; sadece iyi oynamış, "harikalar" yaratmamış bir genç oyuncu için 2 milyon euro verecek adamın aklına şaşarım!

ngonge

Kulüpler eskisi gibi para saçmıyor artık şundan 3-4 yıl önce Umar'a 1 milyon euro verecek takım bulunurdu ama çoğu kulüp borç içinde böyle bir yatırımı göze almıyorlar artık.

Bende şaşırdım, Umar kesin gider diye düşünmüştüm ama bu saatten sonra gideceğini hiç sanmıyorum. Muhtemelen kulüpler Kayyum'a falan kalırız diye beklediler iş çıkmayınca uğraşmadılar.

Recep Niyaz'ı hiç doğru düzgün izlemedim, geçen yıl 27 maçta 4 gol 9 asist yapmış. Buca gibi iddiasız bir takım için iyi rakamlar. Normalde kiralık oyuncuya karşıyım ama fark yaratabilecek bir oyuncu gibi duruyor.

ChucKeR

buca iddaasız olabilir ama iyi top oynadılar sene boyu. hocadan dolayı bu sene de bizim anlayışımız buca gibi olacak sanırım.

taraftarın etkisini üzerine eklersek inşallah play-off potasına girer geçen sene hakettiğimizi bu sene alırız  :holey: