2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

ngonge

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 July 2014, 20:08:41
Arifin parasının yarısı yatırılmış o da sözleşmesini feshetmiş.

Arif de az uyanık değilmiş, hem parasının bir kısmını aldı hemen de gidip başka takıma imza attı. Diğerleri kim bilir kaç aydır para bekliyor.

Jnr.Serkan

Fatih,Ahmet Solakel,Taha,Musa aydin,Adilovic,Cemil iskeleti bozulmasin,Canberk Ercan Furkan Dogan Kemal bir sekilde kadroya monte edilsin sıkıntısız bir sezon geciririz.Musa Sinan,Erdem ,Ekigho buyuk kayiplar degil,bir tek umar sıkıntı

orhan

Arife 100 bin lira verip yollamak adama koyuyor Elinden belge de mi alınmaz.Adam hem parasını aldı hemde bedavaya gitti bizi iyi oyuna getirdi.

nomak55

arkadaş hadi bi transfer yapın da bekliyoz şurda pc başında zaten oruçluyuz artık sabırda tükeniyor

samuray

Erka n sozeri tabiki kalparla kiyaslamakta ney ordu sozeri hocayla deplasmanda 11galibiyet 3 beraberlik almis kalpar biz ne yapmissizz 11 beraberlik 3 galibiyet hesap gayet net ortada hangisi basariliymis zaten bizi beraberlikler mahvetti kalpar oynattigi korkak futbolla bu konuda sitede bi anketmi yapsak ne

samuray

Erhan altlindan bi cacik olmaz hedefsiz bi takim oluruz ancak simdiye kadar nerede basarili olmuski kariyersiz siradan bi hoca

beşnumara

Oooooooffff Allahım sabırrrrr...

55ertan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 02 July 2014, 00:06:43
Fatih,Ahmet Solakel,Taha,Musa aydin,Adilovic,Cemil iskeleti bozulmasin,Canberk Ercan Furkan Dogan Kemal bir sekilde kadroya monte edilsin sıkıntısız bir sezon geciririz.Musa Sinan,Erdem ,Ekigho buyuk kayiplar degil,bir tek umar sıkıntı
+ umar

sadece55

Öyle bir isteksizlik oluştuki içimde...İlk defa Kombine almaya gitmek bile içimden gelmiyor...Umutsuz yolculuk bakalım nereye kadar gidecek.

evolution55

Ben arif şahinin gözden çıkarıldığını düşünüyorum,o yüzden çok olumsuz konuşmak için erken gibi...inşallah yanılmam

Bilmediğimiz çok şey de vardır eminim,basına yansıyanlar hep olumsuz oluyor ama bu da başka bir durum

isa55

Atilla, Sinan Yılmazer, Arif gitti.
Transferden geçtim, inşallah daha fazla kayıp olmaz.

ngonge

Alıntı yapılan: evolution55 - 02 July 2014, 22:34:24
Ben arif şahinin gözden çıkarıldığını düşünüyorum,o yüzden çok olumsuz konuşmak için erken gibi...inşallah yanılmam

Bilmediğimiz çok şey de vardır eminim,basına yansıyanlar hep olumsuz oluyor ama bu da başka bir durum

Hiç zannetmiyorum, o zaman niye parası yatırılsın. Gitmesi iyi olmuştur bence, ama adamlar gidiyor diye Turgay, Ozan, Serkan Ç, hatta Şaban filan tutulursa asıl sıkıntı orada olur.

Umar'ın gideceğine kesin gözüyle bakıyorum, yönetim onda gelecek paraya güveniyordur. Adiloviç de iyi bir teklif gelirse Azerbaycan'a falan gönderilir.

En azından 2 yabancı alacağız, onların performansı ve yeteneği sezon içinde hedeflerimiz için belirleyici olacaktır. Çok bir beklentim yok ama Umar kalitesine yakın, uygun ücretli oyuncular bulunabilir. Çok iyi bir araştırma ve takip gerektirir bu da. Erhan Altın umarım boştayken biraz çalışmıştır.

SametYılmaz55

Hiç bir umudum kalmadı maalesef. son dakika transferleriyle kendimizi kandıracağız.aldığımız vasat adamları gözümüzde büyütüp sonrasında hayal kırıklığı yaşayacağız :(

amisos5506

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Rusya'nın Anzhi takımından transfer ettiği Moldovalı futbolcu Alexandru Epureanu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
02 Temmuz 2014, Çarşamba Yorum Yaz
A+ A-
Başakşehir'de transfer şov

Yeni adıyla, Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Başakşehirspor, transferde bombaları patlattı. Turuncu- Lacivertliler, Rus ekiplerinden Anzhi'nin 28 yaşındaki stoperi Alexandru Epureanu'yu kadrosuna kattı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde deneyimli savunmacıyla 3 yıllık sözleşme  imzalandı. Oyuncuya ödenecek para açıklanmazken, İstanbul ekibinin transferi bonservissiz
gerçekleştirdiği belirtildi. Başakşehirspor'un bir diğer transferi de PTT 1. Lig'den. Samsunspor'da geride kalan sezonda 7 gol 7 asistlik bir performans ortaya koyan Umar Aminu samsunspor_x da 2 milyon TL'lik bonservis bedeli karşılığında Başakşehirspor forması giyecek.          kaynak fanatik

isa55

Haber doğruysa Umar beklenenin altında bir ücretle verilmiş.