2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: brigand - 01 July 2014, 08:43:31
Ben Alihan'ı sadece Güngören maçında canlı izledim. Televizyondan izleyebildiklerimi de katarsak çok net bir oyun ortaya koyamadı sanki. Tabi takımın kötü olması da bunda etkili olabilir. 

Çıplak gözle 4 maçını izledim bunlardan birisi Güngören maçıydı 0-0 biten.

eprianu

ngonge

Herkes transferden bahsediyor da nasıl oalcak bu iş, daha TFF'ye başvuran 3 oyuncunun maaşı yatırıldı mı belli değil. Kaldı ki diğerleri TFF'ye başvurmadı diye almayacaklar mı paralarını, transferden pek de ümitlenmeye gerek yok.

55.hakan

Akyol

Çok büyük beklentiler içinde değilim.. Heyecandan uzak bir transfer sezonu olacaktır.

GurbetciFanatik

Arif Sahinin gitmesi bence iyi olmus. Hic bi verim alamadik zaten ondan.
Ama parasi yatirildiysa kaca gitti acaba ?  Paralar yatirildi diye biliyorum ben.

sadece55

Para mara yatirilmamistir yakinda birde transfer tahtasi kapanirsa bu sene ilk biz duseriz 50.yila tarihi bir ligde baslariz

yirmiuc

Arifin parasının yarısı yatırılmış o da sözleşmesini feshetmiş.

Duško Milinković

Keşke Erkut Tutu'ya yönetimi bırakıp efsane olarak kalınsaydı.

orhan

Beceremiyecektiniz bu işi neden aday oldunuz anlamış değilim.Zamanı geldiğinde bırakmakda erdemliktir.Yarın bu kulübten kim gidecek hep birlikte göreceğiz sıra taha damı?Lütfen birisi adam gibi açıklama yapsın dürüst olun dürüst.

altunay

fanatik samsunsporlu

başkanın koltuğu bırakmaması sorumluluk bilinci mi hırs mı şaşırdık arkadaşlar?erhan hocanın elinde yine 2 oyuncu kalacak diye korkuyorum

GurbetciFanatik

Aklima bu mubarek ramazan ayinda pis pis seyler geliyor insallah yanilan ben olurum.
Acaba bu yönetim eldeki para eden futbolculari satip yönetimdeki arkadaslara borclari ödedeikten sonra görevi birakmasin.

Baska düsünülmuyor cünkü suan , eldekiler gidiyor gelen olmuyor. Para yok deniliyor o zaman mubarek niye yeniden Aday oluyon. Madem cok yiprandim diyorsun daha niye aday olup
yipraniyorsun. Herhalde Samsunspor senin saglindan önemli degildir yani.

Her senemi transferde gec kalinir. kamp programin belli kimlerler kamp yapcak coluk cocuklanmi.
Gelenler kamp dan sonrami yine gelecek. Yok sonra dinle adapte olamadilar takima alisamadilar ......

Kimsenin Günahini almim mubarek ayda insallah yanilirim. Ama sinir oluyor insan.

Stoper

Arif'in gitmesi büyük kayıp değil. Adilovic ve Taha giderse problem.

nomak55

Ben gidenleri degil gelecekleri konusmak istiyorum gene piyasada bisey yok bekliyoz sabirla hazir ramazn zaten sabirin dibinr vurmusu