2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

uykan

fanatik samsunsporlu

isa55

Şu an ki durumumuz 2 sezon öncesinden daha iyi. Erhan Altın'ın başarılı olacağına inanıyorum.

55ertan

Alıntı yapılan: isa55 - 23 June 2014, 00:34:55
Kadro korunamayacak, bu anlaşıldı. Musa Sinan ve Umar gitti ya da gidecek.
Gerisi kalsa bari. Takviyeleri bekliyoruz.

Bence daha fazla oyuncu kaybı yaşamazsak lige iyi bir başlangıç yaparız. Diğer takımlar uyum sorununu aşana kadar epeyce puan toplarız. İlk 10-15 haftada zirvede bile olabiliriz. Sonrası nasıl olur bilemem.

Yönetim kurulunun iyi oyuncular alacağını tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam.
Umar giderse kadronun 35% kayip ettik sayarim

sadece55

Yakın zamanda bir kaç iyi transfer yaparak ölü toprağını üzerimizden atmamız gerekiyor

Nuri Asan

Erhan Altın hiç bir takımda 4 aydan fazla kalmadı.  Umarım rekoru biz oluruz ve o yolun sonu mutluluk olur.

Stoper

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 June 2014, 15:00:31
Hocam inşallah tanıyorum diye N'sumbu, Roberts gibi adamlar getirmezsin bu sefer...

O dönemin ekonomik şartlari ve transferin son günlerinde yapilmis hatali transferlerdi.
Ancak şöyle de bir şey var; Erhan Altin gelirken getirdiği bir diğer ikili Soner Şahin ve Erdem Şen. Soner geldiği günden bu yana çok faydali oynadı.Erdem Şen ise öyle ya da böyle süper lige transfer oldu.

AhmetDenizci

Abdülkadir Özgen transferi ile başlarız umarım. Adiloviç ve Umarla birlikte gol sıkıntımızı tamamiyle çözeceklerdir.

Mert

Abdülkadir şanlıurfaspora gitmemiş miydi? Öyle bir haber dolanıyordu ortalıkta.

beşnumara

Sivas Urfaya Abdülkadir için söz verdi. Eger urfa Abdülkadir ile anlaşırsa urfada yasamaya ve yıllık ücretinde ikna ederse urfaya gider. Para yönünden sıkıntı yaşamazlar zaten.

AhmetDenizci

31.05.2015'te Sivas'la sözleşmesi bitiyormuş. Musa Sinan'a karşılık 1 sene kiralık Abdülkadir yapılabilseydi keşke zaten sonrasında Sivas'la da sözleşmesi bitiyordu, bizle devam ederdi.

Sadece Samsunspor

Musa sivasla kesin anlasmis twitter da yazmis. Kulube bonservis+futbolcu kazandirarak gittigim icin mutlu ayriliyorum yazmis. Ayrica alacaklarinin yuzde 70inden vazgecmis.

Nuri Asan

az önce erhan altin imza atti. yardimcisi ise Şenol Odabaş oldu.

nomak55

Beyler Erhan hoca için bi kere şimdiden ön yargılı olmayalım benimde gönlüm erkan hocadan yanaydı ama olmadı demekki öncelikle bi transferleri görelim bir kaç nokta transfer ve gençlerimizin takviyesiyle harika bir takım olabiliriz. İnşallah hocamız başarılı olur ve inşallah uzun seneler birlikte çalışırız aşı tutarsa bizi kimse tutamazzzzz