2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Sivas Amatöründen bir futbolcu verse de itirazımız olamıcak bir sözleşme yaparken isim nasıl belli olmaz anlamıyorum.Murat Yıldırım giderken de aynısı yapıldı Bursaspordan 2.isim gelmedi bile

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Erdinc - 26 June 2014, 09:40:13
Sivas Amatöründen bir futbolcu verse de itirazımız olamıcak bir sözleşme yaparken isim nasıl belli olmaz anlamıyorum.Murat Yıldırım giderken de aynısı yapıldı Bursaspordan 2.isim gelmedi bile

Ahmet Arı , Mehmet Sak  gelmişti.

Asıl bomba Turgut un Ankaragücüne satıldığı zamanki futbolculardı.

Shane_Falco

Turgut u satarken 2 bonservisiyle 2 tanede kiralik adam gelecekti. Bonservisiyle Anil ve Ali Kuleli geldi. Ali kuleli 1 ay sonra geldigi takima geri gitti. Anilida Kalpar yedi devre arasinda gitti. 2 kiralik olan ise hiç gelmedi :)

altunay

Yönetim suan boşta olan Alanzinho ile gorusuyormus menajerinden haber bekliyorlarmis

Sadece Samsunspor

ErkÇay55

Musa Sinanı satarken sivastan gelecek oyuncunun belli olmaması çok saçma Ahmet Aras kampta Carlosun gözüne girerse ne olacak bazı şeyleri anlamak mümkün değil :( :( :( :(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 26 June 2014, 12:08:43
Musa Sinanı satarken sivastan gelecek oyuncunun belli olmaması çok saçma Ahmet Aras kampta Carlosun gözüne girerse ne olacak bazı şeyleri anlamak mümkün değil :( :( :( :(

Girse Abdulkadir girerdi , Ahmet Aras kamp görür sonra sen sağ ben selamet

MeL_55

cakir55

Alanzinho falan gelmez ayrıca adamın yıllığı ile biz bir takım kurarız.

|tapatalk|

MeL_55

Alıntı yapılan: cakir55 - 26 June 2014, 13:26:26
Alanzinho falan gelmez ayrıca adamın yıllığı ile biz bir takım kurarız.

|tapatalk|

belli olmaz ya. 6 aydir bosta ve tekrar piyasa yapabilmek icin gelebilir.
ayrica türkiyeyi ve karadenizi cok sevdigini okumustum bi ara.

kamuri

Desiqner

Bir kere kiralık oyuncu alacaksan sen bunu Sivasla masaya oturduğunda ismi belirleyerek yapacaksın.Engin abi ne güzel yazmış Facebook'ta.Biz Süper Lig'e 500 milyara adam satıyoruz, Emin Başkan'ın söylediğine bakarsak piyasa pahalı ve tahminen biz bu parayla bu ligde bile kaliteli bir topçu alamıyoruz.Bizimle adı geçen adamlardan biryerlerden büyük sözler alınmamışsa geleceğinide hiç kimse beklemesin.
En basitinden Erdal Kılıçarslan'ı GBB, Kayseri, Şanlıurfa ısrarla istiyor haberlere göre.Muhtemelen onlardan birine gidecektir.Birde eski trabzonlu topçuları toplama modası çıktı yine.Muhtemelen Cemal dedemiz finansörü olur ve trabzonlu topçu alırız bir tane daha.
Yine piyasayı süpürecekler bizim yönetimde C planındaki dandik ve saatli bomba futbolculardan getirecek.Taraftarın zoruyla top oynayan bir takım görmeyiz İnşallah.ve İNŞALLAH beni bu söylediklerim için utandırırlar.

Ellibeş Numara

Alanzinho, tsde oynarken yıllık ne kadar ücret aldığını bilmiyorum ama eğer bize gelecekse tahminim yıllık 500 Bin TL'den aşağı ücrete gelmez. Gelirse başarılır olur diye düşünüyorum.

samsunsporlu1994

26 June 2014, 17:46:16 #298 Son düzenlenme: 26 June 2014, 17:53:01 samsunsporlu1994
Bu sezon ligin zor geçeceği belli. Şu ana kadar Şanlıurfaspor çok kaliteli futbolcularla anlaştı. Kayserispor kadrosunun büyük bir kısmını korudu kampa kadar transferi tamamlayacaklar. Süleyman Hurmayla yeniden anlaştılar. Bence şampiyonluğun en güçlü adayı. Antalyasporda Diarra,Fornezzi,Boum,Vederson,Tita gibi isimler yeni sezonda kadroda olacaklar. Ayrıca Balıkesirspordan Murat Sözgelmez ve Boluspordan Adem Alkaşiyi aldılar. Onlarda kadrolarının büyük bir kısmını koruyacak gibi. Ankaraspor zaten şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Nurullah Sağlamla birlikte ilk 2'yi hedefliyor. Çok kaliteli futbolcularla anlaştılar. Şu ana kadar bu 5 takım iddaalı gibi gözüküyor. Tabi konuşmak için çok erken. Takımların transferlerinin tamamlanmasını beklemek lazım. Samsunspor'u konuşmak için erken,şu ana kadar yapılan bir transfer yok. Alanzinho haberinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Süper Lig takımlarından birinde oynar ancak bu lige gelmez diye düşünüyorum.

Nuri Asan

Kaygı ile izliyoruz. O yeni stadı cehennem etmeyin bize!