2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

##kdc##

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 June 2014, 09:47:31
Aynen kardeşim ben de senin gibi düşünüyorum. Seekan Çalık musa sinanin yaptığını mehmet yilmaz, tutgayin adnanin yaptığını kemal ile doğan da yapar adnan ve turgaya göre hic sırıtmaz bile. Canberk ve Ercana da sans verilmeseydi onları da göremeyecektik. İş bu çocuklara en azından forma vermese de güven verecek bir hocada bitiyor. Yüzüne bile bakılmadı bu çocukların bee :(

Orta sahada Adnan'ın yerine Doğan ve Kemal konusuna katılıyorum abicim, ayriyeten Ercan'ın Urfa'ya kiralanıp 30 küsür yaşında Tuna'yı almanın da mantıklı olmadığını düşünüyorum ama Musa Sinan'ın yaptığını bırakın gençlerimiz Süper Lig'deki oyuncularımız bile yapamazdı bence. Adam ne kadar deli olsa da iki senede bizim için yadsınamayacak işler çıkardı, hakkını yemeyelim.

Sen zaten sezon içinde de sevmiyordun eleştiriyordun bu adamı ama diğer arkadaşlar için söylüyorum her giden adama b*k atma huyumuzdan vazgeçelim bence. Dışarıdan bakınca hiç de hoş görünmüyoruz..

yasemin 5516

Shane_Falco

Samsunspor'umuz teknik direktör Erhan Altın ile prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Teknik Direktör  arayışını sürdüren yönetim kurulumuz, eski teknik direktörlerimizden Erhan Altın'ı Samsun'a davet etti. Yapılan görüşme neticesinde Erhan Altın ile prensip anlaşmasına varıldı. Basın Sözcümüz İbrahim Ersöz, resmi  sözleşmenin yarın imzalanacağını belirterek,"Hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına  vardık. Yarın saat 11.30'da kulüp binamızda resmi sözleşme imzalayacağız. Tecrübesine inandığımız yeni hocamız  Samsunspor'a hayırlı olsun" dedi.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1504

Stoper

AlıntıErhan Altın Kimdir?

Erhan Altın (d. 28 Ağustos 1956, Samsun)

Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Fenerbahçe, Göztepe SK ve Kocaelispor eski futbolcularındandır.

Fenerbahçe altyapısında yetişti, sırayla Fenerbahçe, Göztepe SK ve Kocaelispor'da oynamıştır.

3 kez Türkiye Millî Takımı çağrılan Erhan Altın, 1 kez Türkiye Millî Takımı formasını giymiştır.

2008-2009 Turkcell Süper Liginin 2. yarısında Kocaelispor'un başına geçen ve Samsun doğumlu olan Altın'ın, antrenörlük kariyerinde Eskişehirspor, Çanspor, Kocaelispor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Bursaspor, Giresunspor ve Samsunspor kulüplerinde görev yaptı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Erhan_Alt%C4%B1n

GurbetciFanatik

Hayirli ugurlu olsun .
Köstek olcak halimiz yok Destek cikacagiz insallah basarili olur.
Daha ne diyelim.

ask55

cezayir55

Hedefsiz olacagiz bu sene galiba  ne yapalım destek olmaya devam

jean

Neden Boyle yaptik anlamadim erhan altin sinmedi icime hic

atakumlueray

Erhan hoca önceki döneminde çok vasat bir kadroya hocalık yapmıştı ve pozitif oyun oynatmıştı.Elinde daha iyi bir kadro olursa başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Shane_Falco

Hocam inşallah tanıyorum diye N'sumbu, Roberts gibi adamlar getirmezsin bu sefer...

samsunum

Erhan altın yanılmıyorsam Giresunspor'un düştüğü  sezon takımı sonradan almış iyi bir çıkış sergileyip averajla küme düşmüşlerdi. Sonra bizde o dönemin mevcut kadrosuna göre iyi futbol oynatmıştı. Ve o sezon özellikle  son dakikalarda yediğimiz goller bizim ligde ki durumumuzu belli etmişti.
Şimdi önümüzde uzunca bir zaman var  kendi kuracağı kadro ile iyi bir sezon geçirebiliriz. Şahsen ben kötü hoca olduğunu düşünmüyorum
Artık bu saatten sonra bize düşen  hocayı desteklemek olacak.

SametYılmaz55

İnşallah yanılırım ama ben başarılı olacağına inanmıyorum Erhan Altının

furkan5534

King1965

ERHAN ALTIN HAYIRLI OLSUN

İnşallah Şampiyonuz bu sene  zzzzz

beşnumara

O dönem elde futbolcu olmadığı için ve transfer ve kamp dönemi ne gec kalindigi için mecbur bildiği oyuncuları getirmişti acele etmemiz açısından ama bu sefer kadro da farklı zaman da var. Eğer bu sefer de öyle olursa zaten daha da kapının önünden geçemez.
Hayırlı olsun umarım yetenekli gençlere gerek değeri verir ve başarılı olur. Erhan hocanın başarısı Samsunspor'un başarısı olacaktır Samsunspor da zaten bizim yaşam kaynağımız.