Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

Sioux

fatih öztürk maval okudu
çok kötü bir konuşmaydı
dilenecek yönetim istemiyorum, parası olan gelsin dedi
o zaman metrocular olarak siz gelin, neyin tatavası?

cgr

Alıntı yapılan: Sioux - 16 June 2014, 01:35:53
fatih öztürk maval okudu
çok kötü bir konuşmaydı

Bu laflar doğru değildi. Aslında benim yazdığımda yanlış, genelleme yaptığım için.

Sadece 2 grubun birbirleri arasında ki tartışmalardan utanç duyduğunu belirtmesi vs.vs.

Aslankaya

bir diğer üzüldüğüm nokta kongreye katılımın sayısı.geçen hafta 2.lig takımlarından altayın kongresi gerçekleşti ve katılımcı sayısı 715.
bizim 100 kişi ya vardır ya yok.hadi olsun da 200 olsun.
bir de altayla dalga geçerler maçlarını 500 kişiye oynuyorlar diye.
neyse sezon öncesi geleneksel hale gelen bir kongrenin daha sonuna geldik.
emin kar ve yönetimine başarılar.hedef süper lig başlasın transferler.

özkan

Çok büyük bir yanlışa imza attın emin abi hem arma hem kendi adına.Bırakmalıydın,arkanda şayet arap sermayesi yoksa kazım yılmaza yapılan köşeye sıkıştırmalar sanada yapılacaktır.Çok uzun soluklu olmayacaktır bu masal,recep hun ve memet bank gibilere güvenrek inşallah girmemişsindir bu topa.Yoksa olan yine bizlere,hayallerimize olacak.

Bırakıp gitmek,doğru zamanda gitmekte bir hizmettir.İnşallah yanılan biz oluruz.

Ayrıca kulüp personelini ve müdürünü kınıyorum,üye olmayan adamı nasıl alırsınız o salona !

beşnumara

Kongre ile ilgili hiçbir şey yazmadım burda. Sadece şunu söylemek istiyorum: 22 temmuzda emin abinin yönetimi almasına ne kadar sevindiysem dün tekrar başkan olmasına o kadar üzüldüm. Emin abi kendisine ve Samsunspora yazık etti.Bu saatten sonra Allah sonumuzu hayır etsin. Benim bu sezon için hiç umudum yok. Düşmeyelim,elimizdeki futbolcuları kaçırmayalim yeter.

samuray

hayırlı olsun karamsar olmaya gerek yok yanlız emin başkanın yaptığı etik olmadı bunu eletirebiliriz sonuna kadar aday omayacağımdeyipte son anda aday yyçıkmasına rağmen aday olmasını nın biaçıklamasını yapması gerekiyor listeye bakınca 9 kişi paralı yöneticiler şirket sahipleri falan filan inşallah hayırlı olur yeni yönetime şimdiden başarılar dilerim

amisos5506

emin abi hayırlı olur inşallah.saldır samsunum

Ayberk

Alıntı yapılan: Sioux - 16 June 2014, 01:35:53
fatih öztürk maval okudu
çok kötü bir konuşmaydı

ben de aynısını düşündüm o konuşurken. aslında diyecektik madem öyle aday ol diye ama...

ali ihsan

Hayırlı olsun öncelikle.Bence aday değilim deyip son dakikada aday olarak büyük yanlış yaptı Emin Abi.Aday olacaksa kongre kararı almasına gerek yoktu.Bu saatten sonra mazeret üretme hakkına sahip değildir. Hakkımızda hayırlısı olsun. ..

Sadece Samsunspor

Erkut tutu aday olmasa bende aday olmayacaktim dedi. Erkut tutunun listesindeki 2 kisi yuzunden aday olmus. Kisisel munasebetlerin Samsunspora yansimasi cok yanlis bence.

Kadir ÇELEBİ

Bu konuda konuşmak istemedim fakat son gelişmeler hiç iç açıcı değil
Sebebi nolursa olsun böyle bir açıklama Samsunsporun hiçe sayıldığı umurlarında bile olmadığı anlamına gelir ve olası kötü bir gidişatta Emin kar çok tepki alacaktır almalıdırda.

55.hakan

Bu saatten sonra Emin Kar ın tek çaresi var.İlk 2 den şampiyon çıkmak ve buna yönelik kadro kurmak.Ufak bir sahipsizlik isyanında çok büyük tepki alacaktır.

Sadece Samsunspor

Emin Kar başkan bu takımı süperlige çıkarırsa kendinide Samsunspor'u da ihya eder bu işten alnının akıyla çıkar ama olası bir başarısızlıkta bilemiyorum kötü senaryolar başlar.

kumköylü ahmet

Okadar Sevgiyi Kine Cevirdi Maalesef...Kimsede Savunmasin Emin Kari Daha..Adam Gibi Adamsan Sözünün Eri Olacaksin..Milletin Kafasinda Soru isaretlerini Cogaltarak Biryere Varamazsin..Hakkimizda Hayirlisi Olsun Dicem Ama Benim Daha Hic Umudum Kalmadi..Bundan Sonrada Tanjunun Adini Bile Almasin Agzina..Maalesef tanjuyu Hakli Cikartti..Tanju 400 Milyar istedi Bizim 400 Vercek Paramiz Yok Diyordu Ilk Defa Tanjuya Hak Verdim..
Ne Demisdik : CANIN SAGOLSUN SAMSUNSPOR`UM ADALETSIZ DüZENDE ADALETLE MüCADELE ETTiGiN iCiN..Ama ADALETSIZLIK Zaten Icimizdeymis :-(..Kendi sahzima Söylúyorum Tüm Güvenimi ve Sevgimi Tam Tersine Cevirdi Emin Kar..