Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

sadece55

Kongre bitti Emin başkan yine göreve devam etti.Artık uzatmanın kötülemenin bir manası yok.Taraftar olarak destek olacağız arkasında duracağız.

celebi

misafir

Hayirli ugurlu olsun diyelim .inşallah basarili olir emin baskan. Yanliz anladigim kadari ile siyasi destegi bu sene alamiyacak.aklima kotu senaryo geliyor insallah olmaz oda sezon icinde istedi gibi destek alamiyorjm deyip istifa etmesi o da samsunporun sonu okur...

celebi

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 15 June 2014, 21:53:48
SEBEP ?

Sana ne. Biz senin yazdıklarına sebep mi soruyoruz

GurbetciFanatik

Önümüzü bakalim artik.
HEDEF
SÜPER LIG

Duško Milinković

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 15 June 2014, 23:05:26
Önümüzü bakalim artik.
HEDEF
SÜPER LIG

İnşallah hedef süperlig olur. Sezon başında hedefi konuşmak için erken lafları olmaz inşallah.

55ertan

15 June 2014, 23:35:41 #366 Son düzenlenme: 15 June 2014, 23:44:06 55ertan
yarın şu konu kapansa artık.
cemil ve takviyeler konuşulsun.
olan oldu birbirimizi yiyerek biryere varamayız.
futbolcular süper lige yeniden ve başdan inanması lazım.
başdan her maça final maçı olarak çıkmalı futbolcular.

lucarelli

hayırlı uğurlu olsun.

ALİ55

madem başkan olacaksın neden kongre kararı aldın ? zaman kaybettirdin nerden baksan 20 gün millet transfer yapıyor biz kongre kararı ile zaman kaybettik yazık .....

MeL_55

Emin gibi bir baskani öpüpde basiniza koyun.
klavyeden öyle böyle yazmak kolay.
2 sene önce kayyuma giden takimi aldi bugün süperligin kapisindan döndü.

bilip bilmeden yorum atmayin. eger bu kadar elestirmeyi seviyorsaniz kulübe üye olup kongrede aday olup baskan olursunuz.

hayirli ugurlu olsun. cok sevindim emin baskanin devam ettigine. allah yardimcisi olsun

Aslankaya

ne kadar basit ve sığ yorum : çok iyi biliyorsanız siz başkan olur.
söylemesi ne kadar kolay.
insanlar emin karın başkan olmasını değil,tavrını, son ana kadar olmayacağım deyip de başkan adayıyım demesini eleştiriyor.
madem aday olacaktı bu zamana kadar niye uzattı ki? biz bilip bilmeden yorum atıyoruz ya, sen birşeyler biliyorsun herhalde. aydınlat bizi hadi..
tanju haklı çıktı.
fuat köktaş haklı çıktı.
yıkıcı ve gergin bir kongre gerçekleşti.
emin karın bundan sonra söyleyeceklerine güvenebilecek misiniz?
oğlu twitterdan yazıyor babam aday değil.
ya oğlununda bildiği birşey yok ya da ailecek kamuoyunu atlattılar.
emin karın sızlanma dönemi bitti.
başarısızlık halinde oklar ona dönecektir.

MeL_55

Alıntı yapılan: Aslankaya - 16 June 2014, 00:29:28
ne kadar basit ve sığ yorum : çok iyi biliyorsanız siz başkan olur.
söylemesi ne kadar kolay.
insanlar emin karın başkan olmasını değil,tavrını, son ana kadar olmayacağım deyip de başkan adayıyım demesini eleştiriyor.
madem aday olacaktı bu zamana kadar niye uzattı ki? biz bilip bilmeden yorum atıyoruz ya, sen birşeyler biliyorsun herhalde. aydınlat bizi hadi..
tanju haklı çıktı.
fuat köktaş haklı çıktı.
yıkıcı ve gergin bir kongre gerçekleşti.
emin karın bundan sonra söyleyeceklerine güvenebilecek misiniz?
oğlu twitterdan yazıyor babam aday değil.
ya oğlununda bildiği birşey yok ya da ailecek kamuoyunu atlattılar.
emin karın sızlanma dönemi bitti.
başarısızlık halinde oklar ona dönecektir.

Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini tanıdığını belirten Kar, "Kimse bana, 'Emin sen yoruldun, çekil' demedi. Mağdur edebiyatı yapıyorlar, ben de görevi bırakmıyorum. 2 yıl görev yaptığım kulüpte, eğer bir yönetim kurulu ortaya çıkacaksa, en azından beni aramalarını arzu ederdim. Eski başkanımız Kazım Yılmaz'ı aradım ve aday olup olmadığını sorduktan sonra aday olarak ortaya çıktım. 21 gün önce kongre kararı aldım. 15 gündür liste yapıyorlar ancak bir kez olsun aramıyorlar. Bunun arkasında başka şeyler var. Bugüne kadar sustum, bundan sonra konuşacağım. Son dakika bana 'liste hazırlayalım' diye haber yolluyorlar. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

ask55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 June 2014, 00:42:52
Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini tanıdığını belirten Kar, "Kimse bana, 'Emin sen yoruldun, çekil' demedi. Mağdur edebiyatı yapıyorlar, ben de görevi bırakmıyorum. 2 yıl görev yaptığım kulüpte, eğer bir yönetim kurulu ortaya çıkacaksa, en azından beni aramalarını arzu ederdim. Eski başkanımız Kazım Yılmaz'ı aradım ve aday olup olmadığını sorduktan sonra aday olarak ortaya çıktım. 21 gün önce kongre kararı aldım. 15 gündür liste yapıyorlar ancak bir kez olsun aramıyorlar. Bunun arkasında başka şeyler var. Bugüne kadar sustum, bundan sonra konuşacağım. Son dakika bana 'liste hazırlayalım' diye haber yolluyorlar. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

beni tanıyan bilir.doğruya doğru yanlışa yanlış derim.kimseden de çekinmem.çünkü menfaatim yok.

burda emin başkanı en çok destekleyenlerden biriyimdir.
her zaman hakkını veririm.
başkanlığının hayırlı olmasını isterim.

ancak sunduğu bu sebep çok komik bence.
kim neden niçin başkan olmak için emin kar'ı arasın ki ?
zaten her çıktığın platformda aday olmayacağım demişsin.
son gece bile facebook'dan aday değilim niye anlamıyorsunuz demişsin.
bunun üzerine çıkıp adayım dersen milletin ağzına laf vermiş olursun ki bu konuda yapılan eleştirilerde sonuna kadar haklı insanlar.
ölümüne savunmaya gerek yok.kimse babamızın oğlu değil.
emin başkan bu konuda yanlış yapmıştır.

ama yine söylüyorum.bence hakkımızda hayırlısı oldu.

cgr

Bu kongrede tek doğru konuşan Fatih Öztürk oldu bence.

Stoper

16 June 2014, 01:33:43 #374 Son düzenlenme: 16 June 2014, 03:47:55 Stoper
Recep Hun'un baskisiyla Emin Kar tekrar aday oldu.
Recep Hun ve Mehmet Bank'in alacagi var.
Paralarini kurtarabilmek için tekrar aday olmaları gerekiyordu ve bunuda gerçekleştirdiler.
Zaten eski yönetimden de sadece ikisi var.Geri kalan komple değişmiş.Ekonomisi daha iyi bir yönetim olduk fakat Emin Kar'in son güne kadar söyledikleri ve gelinen şu süreç hiç olmadi.

Fatih Öztürk neler söyledi. Her hangi bir sitede bunun haberi var mi?Okumak isterim.