PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

Furkan

Bilet işini nasıl yapacaz ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Integral

cakir55

Desiqner

Ankaraspor yönetimi stadda inşaat çalışmaları var diyerekten reddetmiş.Benim biletim yok ama Ankara'ya geliyorum.50 kişilik taraftar grubu olan takım bize nasıl stadı kapatıyormuş göreceğim.Hiç olmazsa gitmedim demeyeceğim...

cakir55

Resmi siteden yapılan açıklama ;
Bilet sıkıntısı...

Bu arada Ankara Valili'ği kulübümüze maçla ilgili bir yazı gönderdi. Yazıda, Samsunspor taraftarına ayrılan biletlerin tamamının tükendiği, stadyumda inşaat çalışmalarının sürmesi nedeniyle fazla bilet satılamayacağı, bu yüzden Samsun'dan gelecek taraftarların biletleri olmadan stadyuma gelmemeleri gerektiği vurgulandı. Yazıda ayrıca Samsunspor kulübü başkanı Emin Kar'ın taraftarın bilet konusundaki sıkıntısının çözülmesi için Ankaraspor kulübüne yazılı ve sözlü girişimlerde bulunduğu, bu girişimin stadyumdaki inşaat nedeniyle geri çevrildiği de belirtildi.

Ayrıca Musa Aydın antreman fotoğraflarında var, sakat değil yani. M.Sinan kadroda yok yine.

özkan

ulan topçu müsvetteleri,şu bize yapılan oyunları sizde görüyosunuzdur mutlaka sanal ortamdan.bu maçı alın,kalan maçlardan sıfır çekin kebulümdür.yok bu maçı onur şeref maçı haline getirmezseiz hepinizin aldığı her kuruş haram olsun.Bize yapılanlara karşı cevap vermezseniz eğer sahada,değil play of şampiyonluk bile yoktur gözümde.

Ekrem

abi nasıl bilet sıkıntı ya adım ben tren bıletımı gelıom ankaraya olmadı ank tarafına gırerız

Duško Milinković

Millet ankara tarafına geçer olur biter.Nüfus cüzdanı kontrolü yapacak halleri yoktur heralde.

özkan

Adamlar almış biletleri,resimleri atmışlar sosyal paylaşım sitesine.

Duško Milinković

Bunlar stad önünde biletleri tutturabildikleri fiyata satabilirler.

red_white

ya biletleri pahalıya bize satacaklar yada ortalık biraz gerilecek gibi duruyor.  5000 kişiyi ne polis ne jandarma hiç biri tutamaz dkale arkasını mecbur açacaklar yada biz gireceğiz :)     

ya arkadaş stadı dolduran bir takım olsa bizimde istemeye hakkkımız yok ancak belediye takımısınız ne diye yokuş yapıyorsunuz?

Bakana biraz baskı yapsak gökçek ten alır kaleyi

Ekrem

eprianu

Ne kadar büyük takımmışız be şuraya bakın ne oyunlar oynanıyor bize karşı.
Maçta vuracaksın susturacaksın bunları...

Furkan

Bilet yok ama geldik ankaraya gireriz bi şekilde insallah yoksa bu kadar adam dısarda kalırsa kan gövdeyi götürür

Sent from my iPhone using Tapatalk

berusa55

BİLETİ OLMAYAN GELMESİN

Ankara Valili'ği tarafnıdan Samsunspor Kulübü'ne gönderilen yazıda; Samsunspor taraftarına ayrılan biletlerin tamamının tükendiği belirtilirken stadyumda inşaat çalışmalarının sürmesi nedeniyle fazla bilet satılamayacağı, Samsun'dan maça gidecek taraftarların biletleri olmadan stadyuma gelmemeleri gerektiği vurgulandı. Başkan Kar'ın girişimleri ise geri çevrildi

STADYUMDA İNŞAAT VAR

Samsunspor'un pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maç öncesi son dakika gelişmesi yaşandı. Evsahibi kulüp tarafından Samsunsporlu taraftarlar için bin kişilik yer ayrılmış ve biletler anında tükenmişti. Samsun'un yanı sıra İstanbul, Bursa, Eskişehir, Amasya, Kayseri ve İzmir'den başta olmak üzere taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi üzerine Samsunspor Başkanı Emin Kar, Ankarasporlu yetkililerle görüşme yaptı. Bilet konusundaki sıkıntının giderilmesi için Kar'ın hem sözlü hem de yazılı olarak yaptığı girişimler yeni Asaş Stadı'ndaki inşaat çalışmaları nedeniyle geri çevrildiği ifade edildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ankara Valili'ği de Samsunspor Kulübü'ne maçla ilgili bir yazı gönderdi.

GİRİŞİMLER GERİ ÇEVRİLDİ

Gönderilen yazıda, bileti olmayan Samsunspor taraftarlarının stadyuma gelmemleri konusunda uyarıda bulunuldu. Samsunspor taraftarına ayrılan biletlerin tamamının tükendiğinin belirtildiği yazıda, stadyumda inşaat çalışmalarının sürmesi nedeniyle fazla bilet satılamayacağı da vurgulandı. Bu nedenle Samsun'dan maça gidecek taraftarların biletleri olmadan stadyuma gelmemeleri gerektiği önemle belirtildi. Yazıda ayrıca Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın taraftarın bilet konusundaki sıkıntısının çözülmesi için Ankaraspor kulübüne yazılı ve sözlü girişimlerde bulunduğu, bu girişimin stadyumdaki inşaat nedeniyle geri çevrildiği de belirtildi.

Kaynak