PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

SPOR BAKANIMIZ VAR KOSKOCA MİLLET VEKİLER VAR ONLAR NE İŞ YAPIYOR.ANKARA DA SEÇİM İÇİN BİZDE OY BEKLEYEN MELİH GÖKÇEK VAR.

Ekrem

Bindik trene gelioz ankaraya yarin ola hayrola

korayxyz

Alıntı yapılan: özkan - 21 March 2014, 23:44:55
ulan topçu müsvetteleri,şu bize yapılan oyunları sizde görüyosunuzdur mutlaka sanal ortamdan.bu maçı alın,kalan maçlardan sıfır çekin kebulümdür.yok bu maçı onur şeref maçı haline getirmezseiz hepinizin aldığı her kuruş haram olsun.Bize yapılanlara karşı cevap vermezseniz eğer sahada,değil play of şampiyonluk bile yoktur gözümde.
Üstat hasta mısın sen. Bizim takımın futbolcularına ( bu kadar maddi sıkıntı içinde süperligi kovalayan) nasıl topçu müsvetteleri dersin. ayıp denen bir şey var :kafa: :kafa:

maviay55

Bugün son idmana gidip takımımıza maç öncesi moral verdik. Takımda keyifler gıcır  :evet: (bilet olayından haberdarlar)

Bu gece yola çıkan tüm taraftarlarımıza kazasız belasız yolculuklar..

alperen

Tam bir final maçı, yenersek ilk 2, beraberlik veya mağlubiyet durumunda play-of bence..Allah yardımcımız olsun..

Sadece Samsunspor

Beyler macin hakemi degismedi demi yandik yarin trabzom bolgesi hakemiyle

SametYılmaz55

bilet falan hiçbir şey ayarlamadım ama 1 saat sonra nasipse Gebzeden alacaklar beni :) artık Ankaraya gidince cingenlik yapıp bir şekilde stada girmeye uğraşacaz :)

Duško Milinković

Kalparla fotoğraf çektiren arkadaşlar, beraberliğe yatan bir oyun oynatmamasını tembih etselerdi.Belki de etmişlerdir.Bu arada aylardır merak ettiğim şu tapatalk olayını nihayet çözerek bu zımbırtıdan ilk mesajı yollamanın zafer havasıyla son olarak zor maç yeniliriz totemiyle mesaja son vermek istiyorum.

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper

Yaklaşık 1 saat sonra yola cikiyoruz.Allah 3 puanla dönmeyi nasip eder inşallah.

binikalamadım

6 puanlık maç diye ben buna derim

tv yayını olur herhalde

kuzey55

beşnumara

Sen de yatağa düştün ya rehin al buraları. Önceden buralar hep otlaklıktı :)

kuzey55

Can sıkıntısı besnumero napalim.Allah kimseyi yataga düşürmesin :)

Integral

İlk 11
12. FURKAN KÖSE
3. CEMİL ADICAN
35. AYHAN TUNA ÜZÜMCÜ
24. ZAFER ÖZDEN
10. EHIOSUN EKIGHO
20. AMINU UMAR
21. CANBERK AYDIN
55. ADNAN GÜNGÖR
60. AHMET BURAK SOLAKEL
88. TAHA YALÇINER
99. ELDIN ADILOVIC

çok ilginç, musa aydın ve erdem yedeklerde.
zafer, adnan ve taha var sahada.
sanıyorum zafer musanın yerinde oynayacak. arif daha iyi olurdu sanki.

eprianu

Ben Musa'yı cezalı diye biliyordum. Eğer öyle değilse neden yedek başlatılır ki?  ???