PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

inşallah 3 puanla alacaz
skor önemli değil 1-0 olsun bizim olsun

Ekrem

maç günü staddan bilet alabılırmıyız yani ? Konyadan geçicem ankaraya

lato

Ben de TFF'ye mailimi attım hakem ataması konusunda. Osman ÖZKÖYLÜ gibi bir çirkefle zor ama İnşallah adil bir maç olur.

Integral

bu seneki zorlu deplasmanlarımız minimum 4 gollü geçmiş.
toplamda en az 6 gol diyorum bu maç için.

attığımız yediğimizden bol olsun.

mehmet yılmaz

Biletlerin tükendiği söyleniyor.
Ama deplasmana gidip de kimsenin dışarıda kalacağına ihtimal vermiyorum ben.
En son Balıkesir'de kapasite 670, basılan bilet 370 idi ama içeride 1.000 kişiydik.

Ayberk

feticalik

ankaraspor yönetimi kale arkasını vermiş deniliyor. Bilgisi olan var mı

Sonuna Kadar 55

BİLGİ : Ankaraspor - Samsunspor maçı biletleri bugün satışa çıkmıştı. Ancak satışa çıktıktan bir kaç saat içerisinde biletlerin bitmesi sonucunda bir çok taraftar maçı izlemek için Sosyal medyadan Ankaraspora tepki mesajları gönderdi . Kale Arkalarının Samsunspor taraftarlarına verilmesini isteyen taraftarlarımızın istediği oldu.
Gelen bilgilere göre, Ankaraspor yönetimi kendi taraftarlarının fazla olmayışından dolayı Kale Arkasını komple Samsunspor Taraftarlarına tahsis edilebileceğini söyledi. Yarın Ek biletlerin satışa çıkması bekleniyor..

Sonuna Kadar 55

Bu gün erken bitti satış kızılay da biletix.yarın ek bilet devam edecek.ankaraspor kulüp sekteri ile görüştük sorun olmayacak.dedi

orucreis

Deplasmanda değil de kendi evimizde oynayacagiz resmen :)

samsunluhakan

sersa

biletix ten satis olacak mi yoksa giseden mi sadece

Kais

Ahmeti

Binlerce kişi gidecek maçı izlemeye dışarda kalanlar giremesze içeri yakarlar o stad'ı.

55.hakan

Samsun dan engelli kuzenim maça geliyor ben giremezsem kimse giremez herhalde  :D