PTT 1. LİG 28. HAFTA | Balıkesirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 24 February 2014, 23:44:34

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

stada girişimiz tam bir rezaletti.istiklal marşı okunurken girdim.ilk çevirme yaptıkları yerde bizim otobüsü salmadılar Termeliler'in otobüse bindik.İstanbul'dan gelenler hep o şekilde stada gidebildi.gittik stada bilet yok bir şey yok.para toplandı çatır çatır verdik paramızı.vermesek de vermez gene girerdik o stada.İstanbul'dan kendi arabasıyla gelen tanıdıklarım önce Balıkesir tarafına geçip polise rica minnet deplasman tarafına geçmiş.E-Bilet falan var dediler,polis dağıtacak dediler,stadın orada alacaksınız dediler bekletip durdular o kadar insanı.Maç bitti döneceğiz bizim otobüsü ilk topladıkları yerden emniyet salmamış.oraya kadar Şirinler'in otobüsüyle gittik.bazıları başka grupların arabasıyla geldi.Baştan sona kadar rezaletti.Hüseyin Kalpar gene sağ olsun fantezileriyle yaktı bizi.o değilde stadın tepesinde ışıklı gezen bir şey vardı.bir sağa bir sola uçup duruyordu o neydi acaba :o

celebi

SametYılmaz55

Güzelmiş :) yanımdaki dayı artık hangi alemdeyse ufo gadaşım o dedikten sonra gülmekten maçı takip edemedim belli bir süre :)

furkan5534

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 03 March 2014, 20:33:22
Güzelmiş :) yanımdaki dayı artık hangi alemdeyse ufo gadaşım o dedikten sonra gülmekten maçı takip edemedim belli bir süre :)

;D ;D ;D ;D :D iyimiş valla :D dayı biliyor bu işi.bende merak etmiştim o ne dedim öle sistem güzelmiş

King1965

55erhan55

Bu balıkesirde çok havalandı ama havasını alırlar bunların

celebi

Ollivanders

Siz bu kafayla bir yere gidemezsiniz. Haklı olabilirsin belki . Ama paralel devlet baglantısıyla Samsunsporu nasıl bağdaştırdın anlamak güç .

Uğur Yıldız

Verdin biletleri de taraftarımız mı girmedi içeri Allah aşkına? Böyle gerilmeleri bizim adımıza güzel haber bence. Başkanın yöneticinin bu kadar gerilmesi futbolcuları da gerer.

kumköylü ahmet

Belediye baskan bozuntusu takiminin ismini bile söylüyemiyor Balkesir  ;D ;D ;D :D :D :D

KotuCocuk55

Son dakikada bir şehri buza çevirmek paha biçilemez.. :oyun:

samuray

yapılan yorumların birçoğuna katılıyorum deplasmanda alınan 1 puan iy tabiki amma 1.0 öne geçmişssin saçma sapan bi gol yiyiorsun soner ve rakip on kişi kalmışken biz ikinci golü bulacağımızı beklerken 2.1 geriye düşüyoruz ve ondan sonra baskı kran oyunu yönlendiren vede doksan artıda golü bulan takım oluyoruz bravoadiloviç aslında galibiyeti kaçıran taraf biziz balıkesin balı kalpar .benim anlamadığım bişey var bizim iyi oynamamız için hep geriye düşmemizmi gerek ya kalpar efendinin klasik koyuncu değişiklikleri musa turgay adnan oluyor nedense ve arif veya zafer deişiklikleri  ezberci kalpar bence çok büyük fırsat kaçırdık balıkesirde 2 puanı bıraktık diyebilirim hala ilk iki umudu var bence ama takımı korkak oynamtmasa

domin55

10 kişi kalan takıma ne diye kapanusun be hoca

Sioux

Desiqner

Formalarıyla girmeselerde bizimde aramızda çok var bunlardan...