PTT 1. LİG 23. HAFTA | Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor

Başlatan berusa55, 26 January 2014, 22:40:39

« önceki - sonraki »

orucreis

Özellikle  62-1. Dakikada  itosa sovmemek lazım .sbç bu konuda uyarılmalı maratonu ateşleyen onlar 

sercan5592

Tavşanlı maçında baya taraftarmız ceza yedi küfürden dolayı

kuzey55

Çirkin ve kötü tezahüratta kulüplere;
1.sefer 13.000
2.sefer 26.000
3.sefer 52.000
4.sefer 105.000 + seyircisiz oynama
cezası veriliyor.

4. cezanın ardından ceza sıfırlanmıyor. Her bir küfür cezası alındığında 105 Bin TL. + 1 maç seyircisiz oynama cezası veriliyor.

çok dikkatli olmamız gerek.

ult55ras

Alıntı yapılan: kuzey55 - 31 January 2014, 15:07:34
Çirkin ve kötü tezahüratta kulüplere;
1.sefer 13.000
2.sefer 26.000
3.sefer 52.000
4.sefer 105.000 + seyircisiz oynama
cezası veriliyor.

4. cezanın ardından ceza sıfırlanmıyor. Her bir küfür cezası alındığında 105 Bin TL. + 1 maç seyircisiz oynama cezası veriliyor.

çok dikkatli olmamız gerek.

peki biz kaçıncı derecedeyiz :)

kuzey55

Alıntı yapılan: ult55ras - 31 January 2014, 15:47:49
peki biz kaçıncı derecedeyiz :)

1461 maçında almıştık 13.000 tl ceza.daha sonra var mı ben hatırlamıyorum.

mehmet yılmaz

Son iki sezonda Denizlispor'la oynadığımız maçlar düşünülünce şu maçın gündüz değil de gece maçı olması adeta ironi gibi. :) Aman diyeyim.

Bence Denizlispor maçımız 4 ihtimalli. Bir galibiyet, iki beraberlik üç mağlubiyet ve dört, elektrik kesilmesi :)  :P

binikalamadım

beşnumara

Trt web tvden yayın yapılacak hocam.

fanatik samsunsporlu

fethiye de verilmeyen golün acısını bu maçtan çıkarmalıyız.inşallah stressiz bir maç izleriz.(kalpara rağmen)

Sol Açık

Mersin İY, Manisa'yı 1-0 yendi ama 5'lik maçtı. 1 penaltı kaçırdılar, tam da saymadım ama 2-3 top direkten döndü, bir sürü de pozisyonu harcadılar. Manisa'nın toplamda birkaç pozisyonu vardı.

Bu sonuçla, bu haftada sıralamadaki yerimizin değişmeyeceği kesinleşti. Ama Denizli maçını kazandığımızda (evet 7.sırada kalmış olsak da) üstteki 4 takımla birden puan farkını eritmiş olacağız. Artık geriden gelen takım olmaktan kurtulacağız.

Denizli maçı, bizim için ligi sıfırlayacak bir maç haline geliyor. 3 puandan başkası olmaz, kesin kazanmalıyız...

jean

amisos5506

taraftar olarak rakip takım üzerinde baskı oluşturmamız ve bizim takımın futbolcularına sonuna kadar baskı yapmamız gerekn bir maç.saldır samsunsporum.

beşnumara

Hayatımda bir kere denizli maçına gidebildim o da nisan 2005teki 4-0'lik maça. Ne içerde ne de dışarda başka bir maça gidebildim.
4-0'lik maçtan sonra yanlış hatirlamiyorsam denizli hocası giray bulak isyan etmişti. Rakibin 4 tane pozisyonu yok ama 4-0 mağlup olduk demişti. En çok pisman olduğum mac ise içerde 6-2 yediğimiz macti. O maca gidememistim elimde olmayan nedenlerden dolayi.
İyi futbol oynamıyoruz kadromuz da kısıtlı zaten. Musa sinan ile umar oynayacak da biz kazanacağız.
Yarın da kötü olalım ama bir şekilde kazanmasını bilelim.

ramcQ_55

Pazara gidelim bir horoz alalim pazara gidip bir horoz alıp napalim....

kuzey55