PTT 1. LİG 23. HAFTA | Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor

Başlatan berusa55, 26 January 2014, 22:40:39

« önceki - sonraki »

adnan

girtlaka kadar borcluyuz. ancak süper ligdeki pastadan payimizi alarak borclar azaltilir. ama anladim kadar bu yönetmin arkadasindaki piyonlar. bizi oyaliyor. ne zaman samsun sahlansan arkadaski emeller bize dur diyorlar sayin erc+ment gülün yazdigi gibi.

lobbymiz zayif..bizi kimse saymiyor tvlerde bile samsunsporun basarilar gecmiyor...eskisehir 70 li yillardas esmis ulan samsun 80li yillarda damgasini vurdu diyen bi tane gazeteci yok......

samsunspor süperlige bu sene dönmeli yoksa sonumiuz digerleri gibi olacak

fanatik samsunsporlu

yenelim de yakalayalım şu mersinide girelim ilk altıya yeter artık

Forvetim

mrzayeve dikkat etmek lazım iyi oyuncu, takım yenileriyle bir hava yakalamış, çantada keklik görmemek lazım, maraş ve fethiyeye puan verdik bir de bunlara vermeyelim, çok gereksiz puan kayıplarımız oldu, içerdeki her maçı banko almak şart. 70 de forvet çıkartarak senden bilmem kaç gömlek düşük takımdan 1 puana tav oluyorsan playoff zor görürsün. diyelimki kendini zor bela attın grubun içine ama ordan 1.çıkmak bu oyun tarzıyla çok güç. kazanmaya oyna kardeşim beraberliğe değil.

ramcQ_55

kıbrıslı_mete

yeni transferleriyle denizli farklı olacaktır. balıkesir galibiyeti onlar küme düşme potasının üstüne attı. bu dezavantaj koksa da avantajımıza olabilir. çünkü mağkubiyet hakları doğmuş oldu

Stoper

SametYılmaz55

ne zaman saçma sapan top oynasak ertesi hafta çatır çatır top oynuyoruz.Fethiye maçında çok kötüydük bu maçta çıkar canavar gibi oynarız,yener göndeririz Denizliyi.

berusa55

Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor müsabakasını Erkan Engin yönetecek.

samuray

Alıntı yapılan: ult55ras - 28 January 2014, 13:56:12
play-off düşünenleri gerçekliğe davet ediyorum. bu hocayla ve ne yapacağını bilemediğimiz bu topçularla çok zor. ayrıca bu sene ligde zordu şanşsızlığımıza. bence gençlerimize yer vererek seneye hazırlanmalıyız. ben anlamıyorum maddi durumumuz kötü diyorsunuz ama hala kadroda bir tane genç yok. bu ne yaman çelişki :S neyse kafanıza göre
en büyük hata kalparı bu takımın başına getirmek oldu bi canberk oynuyordu gençlerden haftalardır onuda kesti bu yetmiyormuş gibi melh kabasakal t.s ye gitmiş menejeri mehmet bank.ı suçluyor kaynak haber gazetesi

ramcQ_55

Bu saatden sonra Kalpar gidecekde kim gelecek arkadas birakin adami isini yapsin  :suslen: :suslen:

fanatik samsunsporlu

http://www.gazetearena.com/45999.html
eskişehirli futbolcu bu haftaki hakemimizmiş!
yerel basınımız çok duyarlı  :kafa:

Atakumlu

kuzey55

Tff en ufak küfüre süre gözetilmeksizin anında ceza veriyo artık .beş kuruşumuzun değerli olduğu bu günlerde hem yönetim hem de sosyal medya üzerinden taraftarımıza gereken uyarı yapılmalı.

beşnumara

Merak edenler için http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=19866
Tavşanlı bile ceza yemiş. Bizim fethiye deplasmaninda hiçbir olay olmadığı için ceza yoktu her iki takıma ama bu hafta icerdeyiz ve dikkatli olmalıyız. Su şişeleri ve cakmak atanları uyarmaliyiz hatta maç öncesi koreografideki gibi stattan bilgilendirme yapılmalı. Durum ortada. O halde yine ceza yersek gidecek paraya yazık.

kuzey55

evet son haftalarda en ufak bir gerginlikte sahaya çakmak su yağıyo.çok sıkıntı yaşarız bu konuda.bunun önüne geçmek lazım.boşa verecek kuruşumuz yok.