PTT 1. LİG 23. HAFTA | Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor

Başlatan berusa55, 26 January 2014, 22:40:39

« önceki - sonraki »

berusa55

Tarih: Pazar, 02.02.2014
Saat:  19:00

MİY  - Manisa ve Balıkesir - ADS'nin oynadığı haftada Denizlispor'u yenip içerdeki maçları kazanmaya devam etmeliyiz...

erkutdem55

celebi

kuzey55

kazanırız ama sonra Ads deplasmanında yine aynı senaryo olur :(

cakir55

takımın oynadığı yok zaten, kalpar konusuna hiç  girmiyorum, taraftar alır maçı.

cany

taraftarla alırız başka bi şey değil

evolution55

Stadtaki büyük taraftarımız her türlü aldırır bu maçı.denizlideki maçta stadtaydım,elektrikler gitmese bence kesin yenileceğimiz bir maçı ertesi gün 2-0 geriye düşmemize rağmen 2-2 yapmıp 1 puanı almıştık.iki senedir denizlide çok şanssız puanlar veriyoruz.geçen sene de samsundaki maçta aynı senaryo olmuştu,10 gün önce denizli teknik direktörü ile sohbet etme fırsatı yakaladım doğan abi ile,durumları hiç iyi değil..artık bu sene içerde ezmemiz lazım,kaçarı yok.

##kdc##

Serkan Çalık la mı kazanacaz yoksa Adnan'la mi?!! Ne lanet bi hocadır bu adam ya.!!!

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mimar55

Denizli kapanırsa açamayız kapalı defansı cok zor olur yani şimdiden söylüyorum ama kaza ile acık oynarlarsa 3 -5 olur maç ama genede ne olursa olsun kazanırız. İlk defa bizim nasıl değil denizlinin nasıl oynayacağı belirler skoru allah utandırmasın

ngonge

Çok önemli bir 2 puan kaybettik ama hoş 3 puan almamız da mucize idi ve baya yaklaşmıştık...

Neyse inşallah moral bozukluğu olmaz son dakika golü de Denizli'de kaldığımız yerden devam ederiz.

SametYılmaz55

Bu maçı alır gene şampiyonluk şarkıları söyleriz.ertesi hafta küçük emrah moduna gireriz gene Kalparinho sayesinde.

Sioux

Taraftarımızla birlikte Kalpar'a rağmen üç puanı alırız.

Ayberk

2 haftadır sahada takım adına bir şey yok, ama alınmış 4 puan var. Bu kez benim tek beklentim Samsunspor'a yakışır futbol. Yenileceksek oynayıp yenilelim.

furkan5534

fanatik samsunsporlu

bundan sonra kolay maç yok.1-0 yenelim yeter.bu hafta tavşanlı ankaradan puan alırsa şaşırmayın.mersin-manisa maçı da var.yalnız adanademir de 4te 4yaptı.fena geliyorlar