PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

ult55ras

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 16 January 2014, 18:52:57
kalparinyo antreman izlememizi engelledi bu akşam.merak ediyorum nasıl bir oyun tarzı sergileyecek. :x((

bu iş maça girerken bozuk paraların alınması ama içerde alışveriş yapınca para üstü bozuk para verilmesi gibi. sanki piazzanın balkonundan izlenmiyo.

Arkeomen

Alıntı yapılan: ult55ras - 16 January 2014, 19:03:35
bu iş maça girerken bozuk paraların alınması ama içerde alışveriş yapınca para üstü bozuk para verilmesi gibi. sanki piazzanın balkonundan izlenmiyo.

Hatta Daha iyi seyrediliyo :)

Ayberk

abuk sabuk defans hataları yapmazsak, duran toptan yemezsek ve ileri hatta azcık becerikli olursak rahat bir galibiyet alırız.

isa55

maçın gidişatı bir duran topla değişebilir. bu maç garanti değil. dikkatli ve sabırlı oynamalıyız.
bu maçı alırsak önümüz açık demektir. kapalı takımları geçebileceğimizin işareti olur.
üstteki takımlarla genelde dışarda oynayacağız. geçen hafta kontrayı iyi yaptığımızı da gördük.
sonuç güzel olur inşallah.

06 onur 55

Akhisar Bld den bir yabancı kiralamislar kapalı kutu ama herhalukar da kazanmamız gereken bir mac

##kdc##

Geçen sezon da Tavşanlı maçı 20 Ocak'a denk gelmişti, o gün yeni transferlerin uyumsuzluğu ve zeminin dezavantajı vardı berabere kalmıştık. Bu hafta Allah'ın izniyle farklı yeneriz..

ali ihsan

King1965

4-0 ' lık bir galibiyet bekliyorum  Musa Sinan ' ın yine 1 golünü Umarın ise 2 golü var bu maçta Diğerini de defanstan bir oyuncumuz atar :))

Şaka maka 1-0 olsun bizim olsun :)

özkan

cgr

Gerçekten Şehirde bazı şeyler değişmeye başladı. Bazen farkında olamıyoruz gücümüzün, bazende etrafımızda bir avuç kişi olduğumuzu sanıyoruz.

Ama cidden çok büyük bir taraftar topluluğuna sahibiz. Birlik - Beraberlik olduğunda gücümüzün ne kadar etkili olduğunu gösterebiliyoruz cümle aleme.

Belki taraftarlık olarak kulübe yeterli katkıyı sağlayamıyoruz (finansal,kombine vs.) ama iş dayanışmaya, Samsunspor'un büyüklüğünü göstermeye geldiğinde Türkiye'de 1 numara oluyoruz...  >l< >l< >l<

celebi

5trawberry

Takımımızın maşallahı var, canlı izleyemeyip özetlerini izlemek çok kötü ama galibiyeti görmek mükemmel...
Yanımdaki asker abim, Tavşanlı Linyitsporlu yapacak bir şey yok 2 avans veririz dedim :)
Takım güzel, taraftar elinden geleni yapıyor. Önümüzdeki üç maçtan 9 puan alırız diyorum ben :)

Herkese selamlar sevgiler, şafak 97 :)