PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Maçları tek tek düşünmemiz gerekir. Tavşanlı ne olursa olsun tırstırıyor beni. Ciddiye alıp maçımızı oynarsak kazanırız. Kimse maçı kesin kazandık gözüyle bakmamalı. Ters bir gol bir anda atmosferi aleyhimize çevirebilir.

Çok iyi bir fikstür avantajımız var. Direk rakiplerimizle deplesmanda oynamak bizim avantajımıza olacağını düşünüyorum.

Her şey yolunda giderse İlk iki hayal olmaz ama ben bu futbolculara güvenemiyorum. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.

Desiqner

Geçen seneki Rize maçı aklıma geliyor.
Kesinlikle rehavete kapılmadan çok iyi hazırlanmamız gerekiyor.Bu maçı içeride rahat alırsak ligin seyri değişir...

jean

Suprize yer vermeden alalim su maci biran once ilk 6 ya girmeliyiz

Dartagnan

Korkulan maclardan...  Ters köse olmayız umarım :/

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet yılmaz

amisos5506

samuray

yok artık tavşanlıyıda düşünürsek vay halimize rahat almamız gereken bir maç fark olur

isa55

Açık oynayan takıma karşı kontrayı çok iyi yaptık.
Tavşanlı gibi kapalı oynayan takımları da geçebilirsek (geçeceğiz inşallah) yol mutlu sonla bitecektir.

ngonge

Alıntı yapılan: isa55 - 13 January 2014, 21:56:37
Açık oynayan takıma karşı kontrayı çok iyi yaptık.
Tavşanlı gibi kapalı oynayan takımları da geçebilirsek (geçeceğiz inşallah) yol mutlu sonla bitecektir.

Benim de en büyük korkum bu idi, geçtiğimiz Kalpar döneminden en büyük sıkıntımız bu idi.

Şimdi ise Adiloviç var, duran toplarda baya iyiyiz. Ondan çok sıkıntı etmiyorum asıl sorun ortasahadan topu iler taşıyacak adam olmaması ve defansta doldur boşaltlarda rakibe çok pozisyon vermemiz.

cembaba

Zafer'le orta sahamızda o problemde kalmayacak Allah'ın izniyle. Tek eksik yedek bir forvet.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 January 2014, 23:45:21
Zafer'le orta sahamızda o problemde kalmayacak Allah'ın izniyle. Tek eksik yedek bir forvet.

Yalniz sadece Zafer yetmez bence.Bir tane top dağıtan orta saha lazim.

Sioux

fındık

Koreografiden yola çıkarsak beraberlik ağır basıyor.😊

evolution55

Trtsporda erdoğan arıkan bizim maçımızın canlı olarak tvden verilmesi için çalışma yapacağını söyledi,yarın araştıracakmış...inşallah olur da bizde gurbette abilerimizin kardeşlerimizin hazırladıkları kareografiyi rahatlıkla izleyebiliriz

80lerden

Hafta sonu hava durumu nasıl?