PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

furkan5534

Fena heyecan bastı gelsin şu maç :D trt yayını yarım saat önceden başlatsa keşke maç'a ıkı dakıka kala başlatmasa.maçkolikte tahmınlerde herkez +7 diyo  :) inşallah patlamayız

Stoper

AlıntıKAREOGRAFİ HAZIR...

20 Ocak 1989'da kaybedilen Futbol Şehitleri için son haftalarda yoğun mesai harcayan Samsunspor taraftarları, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Samsunspor kafilesini Malatya'ya taşıyan kafilenin geçirdiği kazada 25. yıla girilirken, Samsunspor taraftarları o kazada hayatını kaybeden Futbol Şehitlerini layıkıyla anmak için haftalardır hummalı bir çalışma sürdüren KIRMIZI-BEYAZ-SİYAH'lı taraftarlar, hazırlıklarında son rötuşlarını yapıyor.

20 OCAK ODAKLI İLK KEZ

Samsunspor taraftarları daha önce bir çok tribün şovu yaptı. Statlarda ender rastlanan kareografilerle adından söz ettiren Samsunspor taraftarları bu kareografilerde yine ''Futbol Şehitleri''ne atıfta bulunurken, 20 Ocak odaklı ilk kez bir organizasyonla tribünlerde yer alacaklar.

SOSYAL MEDYADAN ÖRGÜTLENDİLER

25. Yılına girilen elim olayın yaşandığı gün olarak hafızalara kazınan 20 Ocak'ın yaklaşmasıyla hemen faaliyete geçen taraftar grupları, sosyal medya üzerinden hazırladıkları kampanyalarla ve duyurularla yoğun bir çalışma sürdürürken, kısa sürede hazırladıkları programlarla tüm Türkiye'yi ekranlara kilitlemeye hazırlanıyorlar.

TRT'NİN YAYIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİLER

PTT 1. Lig'de 21. haftanın oynanacağı maç programı ve yayın akışını duyuran yayıncı kuruluş TRT'nin, 19 Mayıs Stadı'ndaki Samsunspor-Tavşanlı Linyitspor maçını internet yayınından vermesi üzerine yine sosyal medya üzerinden örgütlendi. TRT'ye yapmış oldukları başvurularla ve mesajlarla maçı TRT'nin TV yayın akışı içerisine aldıran taraftarlar, bu kara günlerinde tüm Türkiye karşısında ''şehitlerini'' anmak isteklerini kabul ettirdiler.

TÜRKİYE MERAKLA BEKLİYOR

Günler süren hazırlıklarda son rötuşlar yapılırken, sosyal medya üzerinden çalışmalar örneklerle aktarılırken, tüm Türkiye de heyecanla Samsunspor taraftarının tribün şovuna kilitlendi.

Gökhan AKARSLAN
http://www.hedefhalk.com/kareografi-hazir-601090h.htm

samsunum

kuzey55

Desiqner

Berat Dere

Kafanıza takmayın beyler kaldırtmışlar hemen.Görse görse en fazla 100 kişi görmüştür Geri kalan 19.bin görmedi rahat olun on numara olacak şovumuz :ok

lato

umit

heves meves bırakmadılar sağolsunlar. bir haftadır gecelere kadar çalışan onlarca insanın emeklerini boşa çıkarttılar. yazıktır, günahtır. nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyolar anlayamıyorum.

King1965

koreografinin ana teması yanı 3D kısmını gören kisiler çok yoktur sayıları 100-200 'ü geçmez ancak Yayılması sinir bozucu . Engin Abinin yaptığı açıklama da sonuna kadar haklı. Ancak Engin Abi yaşadıkça Samsunspor tribünlerinde koreografi olayı bitmez diye tahmin ediyorum.

Hele Hele , 33.919 Kişilik bir stadyum da maç yapacağımız günlerde Koreografi yapılmadan olurmu hiç

KRAL ENGİN SEVER

Ellibeş Numara

Bu kareografinin fotoğrafını kim veya hangi sayfa paylaşmış?

kıbrıslı_mete

Yarın salıpazarından 6 öğretmen arkadaş geleceğiz maça ve maratonda olacaüız inş. Süper lige çıktığımız seneki maçta da vardım. Yine en az üç fark diyorum..

cgr

mehmet yılmaz

orucreis

Kesin ve net olarak diyorum gençler gibi dagiticaz onları  :) :evet: skor olarak da 3-0 yada 4-1  8) :ok

ngonge

Valla herkes 3-4 diyor ama ben o ışığı göremiyorum maalesef. En çok ümit bağladığımızda, havaya girdiğimizde en çok üzülüyoruz, ondan hayırlısı diyorum, kolay maç yok.