PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

berusa55

Tarih: Pazar, 19.01.2014
Saat:  16:30

Sezonun en kalabalık tribününü yapar, galibiyete devam ederiz inşallah...

emre

Saati de güzel günü de güzel.Bir aksilik çıkmazsa atlayıp geleceğiz inşallah Goprü'den. Yenmemiz gereken maçta Samsunspor 90 dakika da dört mevsimi yaşatıyor bize. Biz 19 Mayıs'ın havasını tenefüs edelim yeter.

özkan

şu maç full çekemezsek ayıp bize böyle bir geri dönüşten sonra.maç için inşallah bugun ibb nin rahat alırız kafasında oynarsak işimiz zor olur çünkü adamlar 1 puan içi herseyı yapacaklar.gerekeni uygularsak dert yapmadan alırız.tahminim 4-0  :--*

cakir55

Ekrem

samsunmania

furkan5534

SametYılmaz55

yirmiuc

Lig sonuncusunu yenemeyip lig liderlerine 3 er tane gol atmak, Samsunspor boyle :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Forvetim

moralli takım ve paket stad ile coşkulu taraftarımızın önünde kazanacağız inşallah, hafife almadan sağlam oynayalım yeter.

ramcQ_55

Stat full cekermi bilmiyorum ama tavsanliya full cakariz gibime geliyor... :kanka: :D :D

desperate1

tavşanlı ya full çakarmıyız bilimiyorum ama bence stat full çeker.

mehmet yılmaz

Bence stat ağzına kadar dolar
Tavşanlı maça çıktığına pişman olur ;)

Tufan

şu meşhur ilaç olma hastalığımız depreşmezse net skorla yeneriz. şu İBB galibiyeti rüzgarını arkamıza alıp 3-4 maçlık bir seri yakalamamız lazım sonrası zaten gelecektir.

Duško Milinković

Ben genelde yanlış tahmin yaparım. O nedenle kesin yeniliriz diyorum. Yeniliriz başka yolu yok.....