2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Adanada ergin keles tuna uzumcu rahman kobya serbest birakilmis

beşnumara

Öncelikle bizim hedefimiz nedir? Sonrasında transfer yapacak mıyız yapmayacak mıyız bunu sorgulamak gerek. Eğer süper lig istiyorsak şuanki hamlemizi ona göre yapmalıyız.
Süper ligi isteyen şehir parayı bir an önce bulur transfere başlar. Geçen yıl Rize süper ligi istediğini gösterdi devre arası yaptı nokta transferlerini çıktı para da buldular hoca da.
Ben bizim hedefimizin süper lig olduğuna inanmıyorum. Seçim öncesi siyasileri biz mi kurtaracagiz? Hocayı göndermek isteyeceğiz göndermeyin derler transfer yapacan yapma derler. Pimini onlar cekiyorsa bombayı da kucağına bırakıp gitmemiz lazım. O zaman kendi başlarının çaresine bakarlar. Bu şehirde herkes işini yapsın.
Taha turgay gibi adamlar alinacaksa almayalim. Hedef süper lig degil de siyasiler bizi oyaliyorsa yapmayalım transfer vs. Ama yapacaksak da hedefimiz süper lig ise transfer işini son günlere birakmamaliyiz. Ben artık taha turgay haluk gibi adamlara katlanamiyorum. Kırmızı da yeseler kendi kalesine bile gol atsalar bizim çocuklarımız atsın ağzımı açmam. Bu adamların bu şehirde aldığı her nefes beni boğuyor. Ciddi ciddi rahatsız oluyorum. Böyle adamların bu takımdan ekmek yemesi beni bu takımdan da bu şehirden de soğutuyor.

samsunluhakan

takıma 3 transfer şart iyi bi orta saha sol bek ve defensa adam lazım cemilde yokmuş 5 hafta

red_white

canberk haberi umarım yalandır yoksa bunun hesabını Emin Kar veremez

80lerden

Zannetmiyorum öyle bir şeyin olabileceğini.

Ayberk

yirmiuc

08 January 2014, 22:17:30 #336 Son düzenlenme: 08 January 2014, 22:45:21 maraton
*** yazdığınız mesaj, hakaret boyutunda olduğu için silinmiştir.

doðan

08 January 2014, 22:33:34 #337 Son düzenlenme: 08 January 2014, 22:47:13 Doðan ATLI
Alıntı yapılan: yirmiuc - 08 January 2014, 22:17:30
Dilencilik yapip aglamaktan baska bir boka yaradiginiz yok , Canberki de verirseniz allah belanizi versin...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
bazen edep diyor susuyorumda ... bana giren cikan yok ama yinede bu yaptigin edepsizlikten de ote..
Dileniyorsada adam samsunspor icin dileniyor....
Bir gun bir boka da yararlar merak etme. ...
Haaa bu arada kimsenin canberk i satmak gibi bir niyeti de yok ..

cembaba

Beyler, artık yeter! Şu küfür işinin iyice suyu çıktı. Artık her yazılan küfürlü mesajı siliyoruz haberiniz olsun.

Hakaret, aşağılayıcı söz, karşı tarafı alaylama, '*******' gibi kelimeler yasak haberiniz olsun...

amisos5506

Ben baskana her zaman oldugu gibi guveniyorum.futbolcularla konusup once size borcumuzu kapatiriz sonra transfer yapariz demesi bence takimdaki kolej havasini arttirir ve bizi bu puani saglayan topculari da daha da kamcilar.iyi bir defans orta saha ileriye donuk bizi ilk 6 ya her turlu atar.son kezde sunu diyorum iyi gunde herkes var kotu gunde emin kar

amisos5506

Bu yonetime laf soylemek icin ben dahil kimsenin hakki yok.yararimiz yoksa bos konusup bari gölge etmeyelim.sonuna kadar destek armaya topcusuna yonetimine teknik heyetine.sonunda kazanan hepimiz olacagiz.o kupayi da rahmetli teoman abimize de goturecegiz.nuri hocaya muzaffere sirin anaya mujdat a mete ye goturecegimiz gibi.hepimiz biriz.biz samsunsporluyuz.

beşnumara

Yönetim hata yapmıştır yapacaktır da. Eğer insan ise zaten hata yapar normaldir ama i.ne basından okunan haberlerle gelip burda b.k atmayı bırakalım. Yapmayalım transfer ne olacak. Her sey bitti bi transfer mi kaldı? Bizler başarı için mi Samsunspor'luyuz? Eleştiri yaparken tartılı ölçülü  eleştirelim. Burası ne facebook ne twitter.

samsunmania

Bela okunacak birileri varsa bu takımın paralarını iç edenler şehrimizde, yanı başımızda duruyor. Hayatını, bedenini,ruhunu Samsunspor'a adayan,kendisi için hiç bir şey istemeyip Samsunspor için dilenen insanlar başımın tacıdır. Yanlış insan içindir. ELEŞTİRİLEBİLİR. Ama bela okumak, her fırsatta katleder, doğrar gibi cümlelerle insanları rencide etmek ayıptan öte gitmez. Başka fikri olan varsa, şu şartlarda adına dilenmek diyorsanız dilenmekten başka yol varsa söyleyin onu hep beraber yapalım.

##kdc##

NO POST uygulamasına geçebiliriz, forumda küfür, hakaret, siyaset kesinlikle yasaklanmalı...

kıbrıslı_mete

Az önce trt'de barış yurduseven transfer haberlerini iletti. adana 15 oyuncusunu yollamış. hiç mi bize yarayacak adam yok acaba. hele ergin ayrılmışsa rahman da kesin alınmalı